behran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bu lost ne sıktı ya bsg gibisi varmı? yarın yeni bölüm ellen geri gelio bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 aksam izledim ben, yani guzel bolum de eh bolum diyeyim. onemli gelismeler oldu falan filan da, aksiyon yok ohaa yok 4 bolum kaldi laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 final ölecek herkes asdkasdka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 haftaya son mu? Bir de cok bayik bir bolumdu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Yok ya 4 bölüm daha var sanırım. Ve evet, bayık bir bölümdü. Genelde tekrar tekrar seyrediyorum bölümleri 1 hafta içinde ama bunu 2. defa seyretmeye katlanabilecek miyim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bayık bölümdü ama yine bi aksiyon çıkacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Ellen Cavil'le konuşurken gösterdiği olgunluğun ondabirini galactica'da göstersin be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 416 saul - ellen - six threesomei olcak kesin diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 çok iyi bölümdü ama bana o cylon malzemesinden bi bkluk çıkacak gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 hede Ellen karakteri çok şizofrenvari geldi bana. Bi bölümde "evrensel" şeyler tartışırken, insanlıktı cylondu evrendi bilmemneydi, bu bölümde onla niye yattın bunu niye yaptın modunda. Abuk subuk olmuş biraz. Ben cylonların kendi arasında üreyebilme olayını merakla karşılayacağını beklerken kadının, kadın kıskandı ya. Neyse, kadın her yerde kadın diyerek kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 alt yazi ciktimi? ingilizcesi de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Ben de bulamadım altyazı.Portekizce ve italyancası var sadece çıkalı 18 saat olmasına rağmen.İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 finalde cavil wins olacak diğerleri gg olacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 baltar baltar da iyice şopar oldu. görevi misyonu olmayan bi adam kaç bölümmdür. unutuldu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 divxplanet e ingilizcesi gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 saul tigh gibi karakter görmedi şu dizi dünyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 adam cylon mu, adama aşığı mı belli değil. herifin ömrü hayatının aşkı bir tarafa, çocuğunun anası bir tarafa ama kaptanı en bi tarafa. tipik görev adamı, böyle yancım olsun, dünyayi fethetmezsem şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bir onceki bolumden daha guzeldi bence; iki bolumdur damardan gidiyor bakalim. Viper gorunce cocuk gibi sevindim bea (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 son bolumde tigh ve adama yiyiscekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Adamayla roslinin yiyişmesinden iyidir =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ya final de baltar bi 3 lü yapsın 6 ve 8 ler le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 3 ve 6yla 3lü takıldılar zaten bi süre. 8 hiç baltarın tipi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Penthesilea said: son bolumde tigh ve adama yiyiscekmis Adama ve Roslin kadar iğrenç bi sahne olamaz yine de. Yani Adama'yı geçtim sadece Roslin bile yeterdi o sahnede. Tam bir libido düşürücü yahu kadın, gördükçe insan intihar etmek istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 50 küsür yaşında kadına ve adama o gözle bakarsan düşer tabii libido. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Milf iyidir öyle demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar