ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 allah belasını versin, böyle güzel dizi yapmak yasaklanmalı abi. gözlerim yaşara yaşara seyrettim lan; ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Birisi şu dediğiniz ilk filmin linkini imdb'den verebilir mi acaba? Birsürü battlestar galactica var çözemedim ben hangisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 imdb hatta söyle göstereyim verdigim linkteki 1x00 olan film iste miniseries diye geciyo findhash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Teşekkürler Garadia. Bu bilgi doğrultusunda torrentleri dizecem alt alta eyw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ya deli olcam 5 e bölünmüş biçimde altyazı var tek bölüm şeklinde yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Birleştir. Subtitle Workshop'un birleştirme şeyleri var. Üstteki menülere bak. Kullanmasını bilmiyosan dökümanları incele yaparsın basit birşey ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 o 5e bölük dediğin flashback olarak 1-2 dakikalık yayınlanan bölümlerin sanırım. razor full ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Xaenin bu sabaha karsi basliyordu, bir sosyal deney su an adam BSG nin kalitesi icin euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 alala bütün altyazı hazırlayan adamlar nerde yaaa. hiç mi olmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 valla ciktigi an cektim filmi, ama hala izlemedim subtitle bekliyorum ingilizce. hic bir detayi kacirmak istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Altyazılar dvdler ile gelir ve içinde olur. Bunlar tam altyazılardır bilirsiniz eksiksiz. Ama şu anda dvdsi çıkmayan filmi siz screener olarak çekiyorsunuz yani sinema çekimi. Bunların altyazıları üreticiler tarafından yayınlanmaz. Altyazı işi ile uğraşanların tek tek dinleyerek önce ingilizceye sonra da diğer dillere çevirmesi gerekir. Ondan altyazı yok işte :), olsa bile eksik olacak bozuk olacak saçma saçma şeyler yazacak, ingilizcesi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 cogu zaman dvd si cikmamis filmlere cok guzel altyazilar cikiyor. turkce dedigin oyle olabilir ama ingilizcesi oyle olmuyor yani eksiklik hissetirmiyor cok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 3 saatlik miniseries'i bitirdim dün tek seferde . Bi bu kalmıştı zaten başlamadığım hey allam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 buna baslamadiysan bastan kaybetmissin demektir neyse iyi olmus izle izle :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 öf yok altyazı falan. ne kadar bekleriz ki altyazı damlaması için nete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Zegna said: cogu zaman dvd si cikmamis filmlere cok guzel altyazilar cikiyor. turkce dedigin oyle olabilir ama ingilizcesi oyle olmuyor yani eksiklik hissetirmiyor cok fazla. Kaç kere şu benim bilmem kaç yıl önce lise hazırlıkta öğrenme ingilizcemle altyazıları okurken ve filmi dinlerken (ingilizce altyazılarda), "ne alaka lan, öyle demiyo ki!" dediğim oldu. Ha bu yanlış anladığımdan değil, tamamen alakasız birşey söylenmesinden. Elbet istisnalar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 altyazı çıktığında buraya da koyar mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bir bölümü bir 10 sn si kalitesiz deil bu dizinin. 4 bitince özlücem çok BSG yi... Razor da çpok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bu kadar guzel, kaliteli bir dizi olamaz yarabbim. House'u falan da cok severim de... BSG nin verdigi hissi hic birsey vermiyor, Razor da inanilmazdi... bir an once 4 gelsin de izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 fransizcasi cikti ingilizcesi cikmadi :) edit : romencesi bile cikti ingilizce hala yok. alla alla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 behran said: çok iii ya çekmek lazm BSG> Stargate :Pbehran başlatma beni şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hey allam. portekizce bile cikti. subtitlesiz izlicem dayanamiyorum pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bitirdim 1. sezonu , devam ediyorum bye . Fenaymış ,baya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ya arkadaşlar birisi allah aşkına bu dizinin kısa özetini falan yazsın indirip izlicem merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Evindeki Moulinex bir gün ayaklanıp bütün gezegenleri patlatırsa diye düşün . Kolay oluyor öyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar