jonq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Sitesinde 24 kasımda 2 saatlik razor gösterimi var diyor ama torrent piyasasına şu aralar bir razor sürümü düştü indirip bakan varmı nedir ne degildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 fake olsa gerek, şu anda sadece flashback olarak 1-2 dakkalık görüntüler yayınlanıyo. air time kasımın sonundayken nasıl düşüyo nete :/ eğer leak falansa söyle bizde bulalım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 uye oldugum trackerlarin cogu, ki hepsi cok yuksek lvl torrent trackerlaridir. cikan surumua nukelemisler, calinti oldugundan bahsediliyor filan ama bilemiyorum orjinalmi degilmi anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 calinti diye nukelemezler ki, fake olunca nukelerler aslında :/ indiriyon mu bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bazilari nukeluyolar :) herneyse FTN de buldum suanda FAKE DEIL DIREK ORJINAL HEYECANLANDIM SDFFSFD ilk nukelenen versiyonda goruntu ve seste bir bolumde sorun oldugu icin nukelemisler. Battlestar Galactica Razor REPACK DVDSCR XViD-HooKah yardirinnn. artik yaticam sabah izlerim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 eet, Battlestar.Galactica.Razor.REPACK.DVDSCR.XViD-HooKah repack olmayanı kesinlikle indirmeyin, bozuk diye nukelemişler. 2 kasım diye repack releasei var onu indirin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abi cithiz.comda da buldum. ciddi misiniz? yok artık, oha. Rapidshare.com 1 2 3 4 5 6 7 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 http://rapidshare.com/files/66805769/Battlestar.Galactica.Razor.Screener.XviD-p2p-sample.avi bu da sample mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 allaaaaahhh kodum iniyo. patiyi izledim, kazandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 çok iii ya çekmek lazm BSG> Stargate :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 zaugna senin yolladığın linktekiler repack mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kalitesi iyi. 700mb lik xvid. yakinda ac3 u da cikar :) ilac gibi geldi uzun sure sonra valla, genelde bildigimiz seyler ama daha detayli bu sefer pegasusta yasananlar vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Allah allah amma methettiniz wallaha, indireyim sezon 1 BSG'yi izliyim bakalım nasılmış dizisi. Yoksa önce bu üstte verdiğiniz linkteki filmi mi izlesem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yok ustteki filmi en son izlicen. once ilk filmi izlicen sonra 3 sezon dizi sora bu film. sora 4. sezon baslicak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 İlk film derken? 1978 yapımı mı ne var onu mu diyon Zegna? Bide ne zor işmiş yahu böyle, diziyi izlemek için önce strateji oluşturuyoz önce bu sonra bu sonra bu... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yok 1. sezondan hemen önce işte 2003 mü 2004 mü ne yapımı film var onu izlicen sonra sezon 1-2-3 yardırıp gidersin zegna zaten yakında imzasına kyacak bunu herkese sölüyo önce film sonra 1-2-3 =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 film dedikleri şey bence, izlenmesi gereken de o. miniseries 2003, pilot adıyla 0x01 0x02 3 saatlik bi özet var. onu izliyosun sonra 1x01 diye başlıyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bu arada razorı indirdim bi tane private torrent trackerdan, böyle kaçırmadan izlemek istiyorum ingilizce subtitles bulabilen olursa beni de pmlesin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 opensubtitles.org'dan ingilizce olarak arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 brigand varsa link ver :D opensubtitlesa düşmemiştir daha dün leak edilen şeyin altyazısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ya bi allahın kulu öm den torrent linki atsın. hangi linki alsam çalışmıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bu arada öle albümlere falan bakarken gördüm bsg'nin soundtrack albümü çıkmış indirdim içinde all along the watchtower'ın temiz cover'ı vardı upload ettim buyrun link=) rapid link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sezon3+razor izlemeyenler okumasın, razoru izleyemeyecekseniz bile sezon4den önce bilmeniz gerekiyor diye düşündüğüm birşey. allah gibi spoiler: starbuck ney kendra shaw (siz tanimiyonuz tabi, admiral cainin tayfasından, lee xo yapiyo bunu kendine belirli bi süre. sonra bi operasyonda orayi havaya ucurmak icin kendini feda ediyo bu ablam, neyse orası önemli değil.) cylonlarin god dedikleri amcam olsa gerek o, tek mantıklı konuştuğunu gördüğüm hybrid, gel diyo günahlarını affedicem, diyo ki: kara thrace will lead the human race to its end. she is the herold of the apocalypse, the harbinger of death. they must not follow her. (doğru anladıysam, subtitlesız :p) razorı insanları boş bırakmamak için verilmiş ara hikayeden çıkarıp apayrı bi meraka soktu milleti, leoben de dünyayı sen kurtarcan dediydi starbucka, zaten sezon4 trailerında dünyayı buldum sizi kurtarıcam diyo starbuckın şeyi (neyi? hayaleti mi, cylon mu, kimse bilmiyo birbirini yiyo zaten). biraz daha yayılsın razor torrentlarda, tvde yayınlansın, millet "starbuck milleti kurtarıcak mı öldürcekmi", "yok yok cylon bu", "aha sıçtık" olayına giricekler. ben girdim, sinirim bozuldu :D ne diyim, nisanda görüşürüz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 altyazı bulan beni özel msgla dürtebilir mi ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 cikmadi daha altyazi, ingilizce bile cikmadi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar