Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 [spo]İşte yalanlanmasa bana da o mantıklı geliyor ama BSG wikisi de kesin doğru çıkacak diye bişey yok elbette. Ama yine de koskoca Adama'nın 20 senede onu tanıyamaması farketmemesi ayıp yani o kadar insan sarrafı adam. Bi de o teknolojinin çok eski olduğunu sanmıyorum ben de. Yani 20-30 senelik.. ne blim abartı geldi. Çok gerçekçi çünkü hiçbi testte farkedilemiyo Saylon olup olmadığı bizim baltarınki hariç[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 aklıma geldide, bu mini serilerde saylonlar saldırdıktan sonra adamaya bi mesaj geliyo ''there are 12 cylon models" diye onu nerden biliyor ordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 o mesajı ordunun yazdığını nerden biliyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 12 cylon modeli olduğuna dair bir mesaj yok, 12 model olduğunu ilk söyleyen Baltar. Cylonlar saldırdıktan sonrayı bırak Ragnar'daki adamın cylon olduğunu anlayana kadar Humanoid cylon olduğunu bilmiyorlar. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 00:24 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Var öyle bir mesaj. Adama odasına döndüğünde taa ilk bölüm (film uzunluğunda olan) kendi önünde yazılmış buluyo kimin yazdıını bulamıyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 e humanoid cylon olduğunu bilmiyorlar peki ne modeli ulan bu demedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 hatta burda da tartışılmış biri de adamanın özel kabinine ancak tigh girebilir o bırakmıştır demiş, mantıklı geldi. http://www.tv.com/battlestar-galactica-2003/show/23557/who-authored-the-message/topic/11046-846725/msgs.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 [spo]Ya şimdi Tyrol cylon olduğuna göre başka HUman-Cylon melezide var. değilmi?[/spo] [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 01:07 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 [spo]şuna dikkat ettm kimse yazmamış aklına gelmemiş Chief saylonsa nası çocuğu oldu peki?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 [spo]Cylon insan çocuğu oluyor ya be Helo ile Boomer yaptılar ya bir tane. Eğer aşk olursa bebekte oluyormuş.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 [spo] olmuyodu helo nun çocuğu için seçilmiş türünün tek örneği muuhhabbeti yapılmadımı ? hera dan ve farkı var chief in çocugunun[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 [spo]Tek örneği ama devamıda gelebilir diye düşünüyorlardı o yüzden sürekli deniyorlardı yani tek olacak diye bir kesinlik yok. Devamı gelecek galiba zaten baksana Sharon subay oldu Helo bir tane de doğurtur ona.[/spo] tamam yav spoiler yerine url ye tıklamışız.D [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 23:47 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 23:49 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 spo spo spo spo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 o kadar sayfayi okuyamadim belki bahsedilmiştir ama, battlestar galactica: razor diye 2 saatlik bir özel bölüm post-productiondaymış şu an. pegasusun galacticayı bulmadan önceki aylarını anlatıyormuş, dört gözle bekliyoruz :D http://www.imdb.com/title/tt0991178/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Ya battlestar galactica the movie yi buldum ama çok eski. Dediğiniz film bu mu başta izlemem gereken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 miniseriler var 2002 mi 2003 yapımı mı ne onlardan başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 haydiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 2008 e ertelendi? pff bi ara ekim kasim diyodu sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yeni sezonun başlamasını ben en başından beri 2008 ocak diye biliyodum burda bi 2007 kasım dendi sevinmiştim 2008 ocağa da üzülmem ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nestra Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 şu anda razor flashback adında ara bölümler yayınlanıyor nette. sezon 3 ve 4 arasında. admiral adama nın gençliğini anlatıyor. kasımda razor isminde film (plot bölüm de denebilir) gelicek önceden dendiği gibi battlestar pegasus un cylon saldırısından galactica ile buluşmasına kadar arada yşadıklarını anlatan. 4. sezon maalesef son sezon olucak ve oda aralık şubat arası başlıcak yayına. (ve ilk mesajı battlestar konusunda yazarak büyük bir gurur ve mutlulukla -mesajı gönder- buton una tıklanır...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 oo iyi BSG tutkunlari dolsun siteye, Stargate fanlarini domine edicez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 BSG >>> ALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 5th cylon? yeni sezonun promosunu gördükten sonra, kesin starbuck 5. cylon diyo insan ama, sırf insanları şaşırtmak için başkası olacak sanırım. mutlu oldum ama kara'yı görünce :D ağlıcaktım ölünce ehehehe :P ama reject etmemişti kendini, dradisde de gözükmemişti? ölmüş olması lazım. geri dönüyosa cylon olmalı, cylon değilse de ben reject ettim buldular beni savaştım geri döndüm nıhaha yaparlarsa bulldogdaki gibi, sıçarlar. sci fi dizi izliyoruz, insanları şaşırtmak için mümkün olmayan şeyler yapmasınlar, herşey mantıklı olmalı, nolifer insanlar var bunları ciddiye alıp dibine kadar detayını bızıklayan. 4400 wikisi gördüm adamlar kim öldü hangi bölümde diye sayıyorlar kaç kişi kaldı falan diye, öeh dedirtiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yaw izlemeye karar verdim yorumlari okuduktan sonrada once neyi izlioz nasil yapioz bir bilgi verinde baslayalim cekmeye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 once filmini cekiyorsun. sora 1 2 3 sezon diye gidiyorsun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar