Mirage Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Film yeni sayilir galiba. Arkadasim msn'den illa izle diye basimin etini yiyince izledim. Ama iyiki de izlemisim. Basindan sonuna kadar cok sürükleyici bir film. Film Londra'da geciyor, sanirim elektrigin yeni bulundugu zamanlarda. Konusu iki iluzyonistin hayati ve baslarindan gecen inanilmaz olaylar. Daha detaya girmek istemiyorum anlatilinca bütün tadi kaciyor filmlerin malum. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Aktörlerin rol yetenegi hayran birakici, senaryo mükemmel, filmdeki hatunlar da cok tatli. Yeter bu kadar, izleyin iste. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 eski film bi kac ay oldu yani ama evet cok surukleyici ve guzel... bende burdan kanli elmasi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Kanlı Elmas'ın konusuna ısınamadığımdan gidemiyorum bir türlü. Ama Prestij hakikaten çok güzel filmdi. 2006da zaten genel olarak baya iyi filmler vardı vizyonda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 kanli elmasin konusu fena deil yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Prestige iyi filmdi ama [spo]işte sonunda dumur edicem seyirci höh diye kalıcak filmlerden.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Ya prestige izleyemedim ama okudum kitabını.. Çok güzel kitabı onu da tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Doğru diyosun SoulCube, ama ben seviyorum öyle filmleri. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 1. Film ısrarla ilüzyonun planını anlatıyor ve filmin sonunda öeh dedirten kısım filmin "Prestij" bölümü 2.Nikola Tesla rolünde David Bowie süper 3.Filme kesinlikle 1den fazla insan gidin birbirinize anlamadığını yerleri açıklayıverin:p 4.Film elektriğin bulunduğu dönemi anlatmıyo ana hikayenin altından Tesla vs. Edison kavgasını anlatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 aslinda honk etcek bisey yok zaten sizin bilenizi istiyor ve tahmin ediyorsunuz ama sirf onlar istedikleri icin tahmin edebiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 1 ton film var abi hiçbirini izleyemiyorum bıktım artık görsel ürünlerden. 7/24 ya resim ya desen ya dizi ya film aman aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 kin kin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 geçen yılın en iyi filmlerinden.çok beğendim.Hugh Jackman,Christian Bale'ın performansları etkileyiciydi.David Bowie de baya iyiydi hani(Tesla). [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 19:20 tarihinde, Razu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 dumur eden finaller serisine bir yenisi bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Tesla da David Bowie mi vardı.. Hmm. Hemen izlemeliyim o halde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 kesinlikle 1 kez değil 2 kez izlenmeli. ikincide iyice oturuyor konu yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Kotuydu, The Illusionist gibi harika ve benzer konulu bir filmden sonra izledigimden de hic etkilemedi beni birkac sahne haric. [spo]Tesla ve kopyalama makinesi ciddi anlamda olmamis. X-Men gibi bisi yapmislar boku cikmis, cok siritmis. O sacrifice someting muhabbetleri falan guzeldi, gercekten hangi dugumu attigini bilmemesi guzeldi, karisini bazen sevmesi bazen sevmemesi falan guzeldi, yani guzel yerleri vardi tabi ki de mantiksiz bir seye baglandigindan (klon makinesi) olmamis yani.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Illusionist'den daha iyidi. Kötüydü diye çat diye yorum koymak acımasızlık olur. Illusionist'in son 20dk'sı hariç uyudum diyebilirim tam bir aşk filmiydi. Prestij'in prestiji daha iyidi:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 katiliorum, daha cok action vardi prestige de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Kesimlikle izlemesi çok keyifli bir film. Özellikle ağzımız açık izlediğimiz çoğu sahnenin ne kadar basit olduğunu görmek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 bence de ilizyonist daha güzeldi. prestji de çok güzeldi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Güzeldide film bayıyor ya artık çok sıkılmıştım finali bekliyordum İki sihirbazın sürekli atışması bana çok saçma geldi. filme gerçekten 1den fazla kişiyle gidin beyin fırtınası yapın filmde yoksa çözemiyorsunuz =) zaten ne kadar kasarsanız kasın sonunu asla tahmin edemezdiniz. güzel film sonunda cidden yuh diyebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Biri bana anlamadigim bi yer varsa anlatabilir mi? Dogru anladiysam nasil begenebildiginiz ki filmin konusunu? [spo]Borden'in ikizi cikiyor ve yillardir ayni hayati yasamis bunlar. Ondan karisiyla sorunlar yasiyor, hangi dugumu attigini gercekten bilmiyor falan. Iyi de bu adam Tesla'yi nasil taniyor da oneriyor? Tesla'yi onerdiyse kopyalama makinasini biliyorsa sonda Angier kendini koyalayinca neden oyle delleniyor nasil yapiyor bu adam bunu diye? Tesla benim bildigim kadarila bilim adamiydi, ne zaman fantastik karakter oldu? Yani gordugumuz kadariyla kopyalama makinesi calisiyor cunku. Insani duygulariyla dusunceleriyle kopyalayan bir makina da ayri bir fantastik olmus. Illusionist'i bu yuzden sevmistim, her seyi mantiga dayandiiryordu sonunda. Bu film ise her seyi mantiksizliga dayandiriyor. Ayrica Angier son sovunda neden prestij yapmadi? Nasil anladi asagiya indigini Borden'in. 50 defa hangi dugumu attin diye soracagina kadinin eline bakamaz miydi direk? Ya fantastik olmasi hosuma gitmedi iste kisaca[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 [spo]film fantastik,ondan teslada fantastik[/spo] ben baska mantıklı aciklama goremedim,gören varsa anlatsin bunuda baskasi demişti okudugum aklima yatan tek sey.bunu okuduktan sonra filmle ilgili dusunmeyi biraktim,ha tamam ozaman dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 penth acaip karışık anlatmışsın =) diye yazmıştım sonra spoiler yazıyordum bende işin içinden çıkamadım ehehe film fantastik zaten tesladan sonra ben çok soğudum filmdeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 [spo]Ayrica Angier son sovunda neden prestij yapmadi? Nasil anladi asagiya indigini Borden'in.[/spo] sorusu garibime gitti. [spo] Sonunu bi karıştırmışsın sen. Angier ztn prestiji hiç yaşamıyodu klonu yaşıyodu. Ayrıca Borden aşağa inmese angier'in ölümüne tanık olmasa kendiside ölmezdi değilmi? sonuçta önceden kendisini bi 40kere öldürmüş angier. Borden bi şovunda aşağı iniyo sadece nasıl yaptığını merak ettiği için buda katil durumuna düşüp asılmasına neden oluyor. Düğüm olayına gelince ztn kadın düğümü çözmek için 60sn'mi kaç saniyeyse uğraşıyo o sürede ztn düğüm tanınmaz hale gelir açamadan ölüyo ztn. Hangi düğümü attığını bu yüzden anlamadılar. Ztn Borden hangi düğümü attığını çok iyi biliyordu, ama bikere bi hata yapmıştı ve kendiside kabullenmek istememişti o düğümü attığına. Borden neden Angier'e Tesla'yı öneriyor? Çünkü borden tesla'nın gerçektende teleport(klonlama tabiri ozmn imkansız olduğunu tahmin edersek sadece teleport üzerinde çalıştığını biliyor) eden bir alet yaptığını inanmıyor ve angier'i uzaklaştırıp hayalleri peşinde koşmasını istiyor. Fantastik demek yanlış bence, bilimkurgu denebilir. Eğer bu film gelecekte abuk bi yerde geçseydi kimse sesini çıkarmazdı.[/spo] [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 17:55 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar