Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Kyotoyu Imzala

elvyn

Öne çıkan mesajlar

"Türkiye’nin iklim değişikliğine neden olan gazları hızla artan oranda üreten bir ülke olarak,

dünya üzerindeki yaşamı tehdit eden küresel ısınmayı durdurmak için üzerine düşenleri yapmasını,

ilk adım olarak da sera gazlarında indirim hedeflerini belirlemek için gerekli çalışmaları yaparak,

Kyoto Protokolü’nü en kısa zamanda imzalamasını istiyoruz."
Sosyal ağlarda paylaş

İmzalayacakta ne olucak ?

Devletin Santralleri filtresiz çalışıyor ?
teeeyy teeyyy

geri dönülmez noktadayız.Bence kaldırsınlar kiyoto toyoto yu takılsın herkes kafasına göre.
Patlayalım geberelim gidelim. ne lan bu onu imzalat kampanya bunu imzalat kampanya.
Ömrü hayatımız oldu kampanya bi içemedik ağız tadıyla şampanya.
Sosyal ağlarda paylaş

kyoto dünyaca imzalanırsa en karlı çıkacak ülkelerden biriyiz. bence desteklememiz lazım. akarsu hızı potansiyelimiz yüksek, avrupa'nın en çok rüzgar alan ülkesiyiz, güneşde görüyoruz 365 gün. anti-madde olayı sonuçlanana kadar bence bunlar yeter. öyle ohanesburglük bi enerji gerekmiyordur heralde? almanya'nın sadece termik santrellerden ürettiği enerji bizim yıllık enerji üretimimiz kadar diye bi söylemde bulunmuştu coğrafya hocamız hiç unutmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupanın en fazla rüzgar alan ülkesiyiz ve hala termik santral kuruyoruz.

Dark bildiğim üzere Çin ve Hindistan zaten imzaladı. Ama nüfusları gereği bu protokolun onlara getirdikleri eksiler biraz azaltıldı. Amerikanın kabul etmemesinin başka nedeni de bu. Onlarda biraz imtiyaz istiyor. Şuan Annex 1 diye tabir edilen gelişmiş 2 ülke imzalamadı sadece. Avusturalya ve Amerika. İmzalamayan gelişmekte ülkeler arasında Küba biz Irak ve Güney Afrikadaki birkaç devlet var.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yalnızca Avrupa Birliği ve Japonya imzaladı diye biliyorum. 3-4 hafta önce Makinaya katılan adamın söylediği kadarıyla imzalaması gerktiği halde imzalamayan ülkeler: Türkiye, ABD ve Avustralya. Ve Türkiye yalnızca rüzgar gücüyle bile tükettiğinin 2 katını üretecek rüzgar gücüne sahip imiş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...