Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazi Claymationlar

nedanko

Öne çıkan mesajlar

Ben pati yokken kendime bi hobi yaptim (gerci 3 aydir hic ilgilenemiyorum ama yakinda tekrar baslamayi dusunuyorum).

Claymation videolarim dogal olarak amator ama dahada gelistirmeyi dusunuyorum (armature yapimini falan ogrenmem gerek, iskelet falan yapmam gerek tiplere o zaman daha iyi isler cikar diye dusunuyorum)

Neyse videolar cok kisa goreceksiniz, cunku yapmak cidden cok zor. 1 sn si icin 15 fotoya yakin cekim yapiosun, kolay olmuyor..

Edit: Bu arada youtube linki test asamasinda, sorun yasayanlar bana ozelden gecsin, yakinda acilacak ozellik..

Buyrun :

Bu ilk denemem :

[youtubelama]76LRubJ7crM[/youtubela]

Bu ikinci denemem :

[youtubelama]exThuR9XWPg[/youtubela]

Bu ucuncu denemem :

[youtubelama]INI5my_ZBLw[/youtubela]

Bu dorduncu denemem :

[youtubelama]RJw6caGYKKc[/youtubela]

Bu da son denemem, en cok kastigim video ayni zamanda

[youtubelama]bV2MguNwIhk[/youtubela]

[ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 18:24 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 18:25 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun hamuru degil o, 2 . deki sadece oyun hamuru. Oyun hamuru ile hic olmuyo.. Clay o ama bildigin clayde degil firinda isittiklarindan, o da birincisinde kullandigim.. Digerleri claymation clay'i..
Art Shop'a falan gitmen lazim oralarda bulunur heralde, cok az kisi biliyo ben 1 hafta arastirmanin sonucunda buldum, o surecte gordugun gibi oyun hamuruda aldim, firinda isitilan clay'den de aldim.. Ikisiylede olmuyor isin ozu..

[ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 18:52 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=kDSevIVbuFY

Bu mesela 6:23 dk lik bisi ama 6 ayda tamamlanmis koca bi ekiple.. Tabii odul falanda almis. Oldukca guzel..

Bu da legolu bi tane, incelemek isteyene..

http://www.youtube.com/watch?v=O-tkqpHnxTI

[ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 19:08 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Corpse Bride filmi sanırım buna benzer bir teknikle çekilmiş ve adamın anlattığına göre bir saniye için 25 fotoğraf çekmişler böylece daha hızlı bir görüntü elde etmişler. Düşünsenize adamlar 2 saate yakın bir şeyi bu teknikle çekiyorlar, inanılmaz bir uğraş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...