nedanko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Ben pati yokken kendime bi hobi yaptim (gerci 3 aydir hic ilgilenemiyorum ama yakinda tekrar baslamayi dusunuyorum). Claymation videolarim dogal olarak amator ama dahada gelistirmeyi dusunuyorum (armature yapimini falan ogrenmem gerek, iskelet falan yapmam gerek tiplere o zaman daha iyi isler cikar diye dusunuyorum) Neyse videolar cok kisa goreceksiniz, cunku yapmak cidden cok zor. 1 sn si icin 15 fotoya yakin cekim yapiosun, kolay olmuyor.. Edit: Bu arada youtube linki test asamasinda, sorun yasayanlar bana ozelden gecsin, yakinda acilacak ozellik.. Buyrun : Bu ilk denemem : [youtubelama]76LRubJ7crM[/youtubela] Bu ikinci denemem : [youtubelama]exThuR9XWPg[/youtubela] Bu ucuncu denemem : [youtubelama]INI5my_ZBLw[/youtubela] Bu dorduncu denemem : [youtubelama]RJw6caGYKKc[/youtubela] Bu da son denemem, en cok kastigim video ayni zamanda [youtubelama]bV2MguNwIhk[/youtubela] [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 18:24 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 18:25 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 cok süper olmus :) tutorial isteriz, bende yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 sagol :) evet dusunuyodum zaten yazicam bi kac haftaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 güzelmiş zevkli olur bu tip işlerle ugrasması :) bakalım değişik fikirleri olanlar cıkabilir bir tutorial paklar artık seni ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 harika olmuş tebrikler =) son video güldürdü ehehe Bu atv de yayınlanan bi çizgi film vardı bi Pingu diye o da mı bu şekilde yapılıyordu ? Acaip kasıntı bir olaymış o zaman. hatta bu pingular "naaak naaak" diye konuşurlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 çok tatlı olmuş ya. şimdi bi fotograf makinesi ve bir oyun hamuru lazım bana çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Oyun hamuru degil o, 2 . deki sadece oyun hamuru. Oyun hamuru ile hic olmuyo.. Clay o ama bildigin clayde degil firinda isittiklarindan, o da birincisinde kullandigim.. Digerleri claymation clay'i.. Art Shop'a falan gitmen lazim oralarda bulunur heralde, cok az kisi biliyo ben 1 hafta arastirmanin sonucunda buldum, o surecte gordugun gibi oyun hamuruda aldim, firinda isitilan clay'den de aldim.. Ikisiylede olmuyor isin ozu.. [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 18:52 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 hmm araştırıp bulmaya çalışıcaz napalım. olmadı ben de kuzenimin batman, spiderman, power rangers ve türevi oyuncaklarına rol veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 evet onlarla oluyor, legolarlada cok yapiyolar, en populeri lego oluyo bu iste hazir model kullanmak istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=kDSevIVbuFY Bu mesela 6:23 dk lik bisi ama 6 ayda tamamlanmis koca bi ekiple.. Tabii odul falanda almis. Oldukca guzel.. Bu da legolu bi tane, incelemek isteyene.. http://www.youtube.com/watch?v=O-tkqpHnxTI [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 19:08 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 çocukluğum geldi aklıma :) ilkokuldayken üniversitenin radyo/tv bölümünden bir ablayla çizgifilm yapıp uluslararası 1.'lik almıştık, hamurlarla az mı haşır neşir olduk orda :)) ahh ahh.. ne günlerdi, yine istiorm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 çok güzel olmuş. bu tarz şeyler gerçekten çok zor oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 ho$mu$ cidden.o yapımında 1 sn için 15 foto vs yi hiç bilmiyordum,cidden zor bir uğra$.videolar da güzel de ben en sonuncusunu baya beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 harika olmus 6:23 dklık olanda sahane legoların tamamen bunlardan yapılmıs reklamı vardı [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 06:10 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 hepsi çok güzel olmuş tebrikler çalışırsan daha da güzellerini yaparsın zaten :) bu arada sonuncunun zor olduğu belli oluyor aynı anda hareket eden 3 karakter var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 2.videodaki muzik nedir buarada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 hehe çok beğendim. vaktim olsa oturup uğraşırdım vallaha o yüzden benim çalışmalarım "paketinden hiçbir yardım almadan çıkan sigara" veya "kendi kendine kutuya dolan kalemler" 'i pek geçemiyor malesef:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Corpse Bride filmi sanırım buna benzer bir teknikle çekilmiş ve adamın anlattığına göre bir saniye için 25 fotoğraf çekmişler böylece daha hızlı bir görüntü elde etmişler. Düşünsenize adamlar 2 saate yakın bir şeyi bu teknikle çekiyorlar, inanılmaz bir uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 hepsi süper de sonuncusu aşmış adamın eller havada bağırışına bittim =] tebrik ederim çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 @GEd: Massive Attack - Future Proof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 en çok 3.yü beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar