Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazi Claymationlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben pati yokken kendime bi hobi yaptim (gerci 3 aydir hic ilgilenemiyorum ama yakinda tekrar baslamayi dusunuyorum).

Claymation videolarim dogal olarak amator ama dahada gelistirmeyi dusunuyorum (armature yapimini falan ogrenmem gerek, iskelet falan yapmam gerek tiplere o zaman daha iyi isler cikar diye dusunuyorum)

Neyse videolar cok kisa goreceksiniz, cunku yapmak cidden cok zor. 1 sn si icin 15 fotoya yakin cekim yapiosun, kolay olmuyor..

Edit: Bu arada youtube linki test asamasinda, sorun yasayanlar bana ozelden gecsin, yakinda acilacak ozellik..

Buyrun :

Bu ilk denemem :

[youtubelama]76LRubJ7crM[/youtubela]

Bu ikinci denemem :

[youtubelama]exThuR9XWPg[/youtubela]

Bu ucuncu denemem :

[youtubelama]INI5my_ZBLw[/youtubela]

Bu dorduncu denemem :

[youtubelama]RJw6caGYKKc[/youtubela]

Bu da son denemem, en cok kastigim video ayni zamanda

[youtubelama]bV2MguNwIhk[/youtubela]

[ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 18:24 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 18:25 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
harika olmuş tebrikler =) son video güldürdü ehehe

Bu atv de yayınlanan bi çizgi film vardı bi Pingu diye o da mı bu şekilde yapılıyordu ? Acaip kasıntı bir olaymış o zaman.

hatta bu pingular "naaak naaak" diye konuşurlardı
Mesaj tarihi:
Oyun hamuru degil o, 2 . deki sadece oyun hamuru. Oyun hamuru ile hic olmuyo.. Clay o ama bildigin clayde degil firinda isittiklarindan, o da birincisinde kullandigim.. Digerleri claymation clay'i..
Art Shop'a falan gitmen lazim oralarda bulunur heralde, cok az kisi biliyo ben 1 hafta arastirmanin sonucunda buldum, o surecte gordugun gibi oyun hamuruda aldim, firinda isitilan clay'den de aldim.. Ikisiylede olmuyor isin ozu..

[ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 18:52 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
çocukluğum geldi aklıma :) ilkokuldayken üniversitenin radyo/tv bölümünden bir ablayla çizgifilm yapıp uluslararası 1.'lik almıştık, hamurlarla az mı haşır neşir olduk orda :)) ahh ahh.. ne günlerdi, yine istiorm :S
Mesaj tarihi:
ho$mu$ cidden.o yapımında 1 sn için 15 foto vs yi hiç bilmiyordum,cidden zor bir uğra$.videolar da güzel de ben en sonuncusunu baya beğendim :)
  • Admin
Mesaj tarihi:
harika olmus 6:23 dklık olanda sahane legoların tamamen bunlardan yapılmıs reklamı vardı

[ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 06:10 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hehe çok beğendim.
vaktim olsa oturup uğraşırdım vallaha

o yüzden benim çalışmalarım "paketinden hiçbir yardım almadan çıkan sigara" veya "kendi kendine kutuya dolan kalemler" 'i pek geçemiyor malesef:)
Mesaj tarihi:
Corpse Bride filmi sanırım buna benzer bir teknikle çekilmiş ve adamın anlattığına göre bir saniye için 25 fotoğraf çekmişler böylece daha hızlı bir görüntü elde etmişler. Düşünsenize adamlar 2 saate yakın bir şeyi bu teknikle çekiyorlar, inanılmaz bir uğraş.
  • Yeni Oluştur...