Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bıdı bıdı diyen birisinin "sorun sendedir" demesi çok komik oluyor. daha fazla konuşarak rezil etme kendini lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 "bıdıbıdı" senin mesajlarının özeti oluyor orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bıdıbıdı iyiymiş :p Ya hastamısınız bu arada oyunun müziği bu kadar tartışılırmı allasen beğenmeyen sesini kısıp arkaya metallica açsın arkadaşım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Müzikle ilgili anlatıldığı üzere şöyle bir problem var, müzikle uğraştığım için beni de üzdü biraz bu. Genel olarak fallout serisinin teması kaybolmuşluk, terkedilmişlik, korkunç bir yıkıntı hissi şeklindeydi. Hani oynattığımız yerine geçtiğimiz karakter de, dünyayı falan değil de anca kendi insanlarının kurtuluşunun derdindeydi. (ki onlar da sonunda yarı yolda bırakıyorlardı onu) O yüzden ortada bi mad max havası vardı daha çok, braveheart tan ziyade. İşin doğrusu biraz john williams kokuyor gerçekten de. Yani nedir, ton içinde hareket eden akorlar, kulağa alışık geldik çözülümler, 3lü ve 5li diziler, bi epik hava hakim şarkılara. Oysa ki ilk iki oyunda (tacticsi fallouttan zaten saymıyorum, benim gözümdeki değeri bir "fallout bardağı" kadardır) varolan müzik o kaybolmuşluğu harika yansıtıyordu. Bazen yalnızca tek bir akorla, tek bir efektle, boşlukta gidip gelen, hiç gidemeyen sesler, insanın tüylerini ürperten bir ambiyanstı oyunu "tam" yapan. İnsan yeni sarkılara bakınca zannediyor ki tabancamızı alıcaz kötü adamları bir bir öldürüp ele geçirdiğimiz zaman makinasıyla savaşı tamamiyle engelleyip über kahraman olacaz. Müzikler konudan bağımsız yazılan şeyler değildir. İşveren/senarist gelir, böyle bir senaryo var elimde ona uygun ne yapaiblirsin diye müzisyenle tartışır, ona göre birşey çıkar ortaya. Eğer müzisyenin okuduğu senaryodan algıladığı hava eğer bu bikaç şarkıdaki gibiyse gerçekten fallout 3 ün senaryosu konusunda çekincelere sahip olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bi sorum olacak (önceki sayfalarda belirtildi mi bilmiyorum 100 sayfa var <_>) Fallout 3 steam üzerinden satılacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 yahu onu saymıyorum bunu saymıyorum, tactics de kendine göre güzeldi yahu. BoS'u oyundan saymayın bari konsol oyunu olduğundan. Gauss Minigun bir tactics ürünüdür mesala, güzeldir hoştur. Bunun gibi örnekler boldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 tactics de süperdir hele multi oynamak gibisi yok bence. ama diğer falloutlar la aynı kategoriye girecek kadar iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Steam hakkında bi bilgi yok, oblivian satıldıysa bu da satılır yoksa zannetmiyorum. Tactics de tactical squad game, diğer falloutlar gibi rpg olmadığı ve hikayesi biblea göre değil de alternatif saçma bi olaya göre geliştiği için pek fallout sayılmıyor. Ha güzel oyundur multisi eğlencelidir o ayrı. Yeni concept art yayınlanmış dev diaryde. Mutantlar gerçekten çok kötü, askeri nizama sahip akıllı (yada yarı akıllı) ve mantıklı bireyler gitmiş, insan yiyen canavar trolller gelmiş. Bu haldeki super mutantların hikayesini nasıl bağlayacaklar merak ediyorum. http://fallout.bethsoft.com/images/art/fallout3concept/concept13B.jpg Onun dışında conceptler güzel görünüyor. Boyarsky değil haliyle, ama fallout havasını yakalayabilmişler. http://fallout.bethsoft.com/images/art/fallout3concept/concept18B.jpg http://fallout.bethsoft.com/images/art/fallout3concept/concept17B.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 son resimde, en üst ortadaki vakumlu kılıç şerefsizim benim hep aklımda olan birşeydi. adamı keserken kanı vakumluyorsun ortalık az kirleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 eminmisin onun vakumlu olduguna? bence o kılıc da değil bi çeşit flamethrower Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 onun bi önemi yok, önemli olan benim aklımdaki vakumlu kılıç konseptine benzemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Ehue o benim anladığım flaming sword +2. Veriyosun ateşi veriyosun közü hem yakıyo hem doğruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 arcanum'daki pyro baltanın kılıç modeli ehe, güzel fikir. evet ben de mutie'leri beğenmiyorum ama bana göre fo & fo2 mutie'leri de bu kadar kötüydü. tactics muties > half-ogre wannabes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 fo 1 ve 2 de sadece 2 çeşit mutant vardı biri marcus tipinden öbürü de armorsuz olanlar işte bunda farklı tiplemeler var en azından http://fallout.bethsoft.com/eng/vault/diaries_diary4-5.14.08-pg1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 FPS fallout olmaz ya... olmaz yaaa HAYIRRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 abi 80 sayda önce oldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Leather jacketlı hatun WoW'daki female bloodelf paladin etkisi yarattı, umarım NPC falandır, mümkünse companion :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mutantlar sevsin seni Sam. Ben bu konsept artı acaip itici buldum. Ne biliyim bir sebep de bulamıyorum. Hüsnü kuruntuluk mu bu yoksa yanlız değilmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yanlız değilsin de sam herkesi bastırdı :P var ya 103 sayfanın 100 sayfası silinse pati hiçbişey kaybetmez.hep aynı şeyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Kaede said: Mutantlar sevsin seni Sam. ben onları severim np said: Ben bu konsept artı acaip itici buldum. Ne biliyim bir sebep de bulamıyorum. Hüsnü kuruntuluk mu bu...? evet. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 arcane said: Leather jacketlı hatun WoW'daki female bloodelf paladin etkisi yarattı, umarım NPC falandır, mümkünse companion :) işte leather jacket giyen pc mis gibi daha ne? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 concept artlar kötü o yüzden itici bulmussundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 fashion süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 50s'in biraz ucu kaçmış. Mesela o sarışın deri ceketli hatunda daha punk bir hava olması lazım, ev hanımı gibi saç modeli lol. Mutant'a dikkatli bakınca onda da böyle WW2 savaş pilotu gibi bir hava sezdim, sanatçı ucunu kaçırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar