ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 tactıcs'ten sonra bır daha turn based'e donulecegını dusunmuyorum, ustune fırst person vıew geldı, bır de buna sılah eklesek? evet f3'e fps-rpg demeye baslayabılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 fprpg :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 inşallah first person rpg olur da, bu saatten sonra first person rpg yapılcağını sanmıyorum. konsollara da çıkartçaklarmış herhalde. fps/rpg olur diye düşünüyorum. deus ex veya system shock gibi. ama bloodlines gibi fprpg (action rpg ya da) olsa o daha da güzel olurdu :) direk rpg ortamlarına akıp, dialog delisi olurduk. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 21:42 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 fps-rpg için bekleyiniz, Flagship'in Hellgate'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 final fantasy örneği vermek istiyorum ben. 3d person view. 3d. ortalıkta haritada yürüyosun, random encounter oluyo, turn based combat yapıyosun. ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 X-Box 360 ve PS3'e de çıkacak diyorlar. http://www.gamespot.com/pages/news/story.php?sid=6172096 Umarım oblivion'daki çarkıfelek dialoglar gibi şeyler olmaz, konsol oyuncularına yaranıcaz diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: Bone üye 06 Haziran 2007, Çarşamba - 18:07 bir rpg'nin first person olmasının o oyunu rpg'likten çıkarmayacağını anlatmaya çalışıyoruz. eskiden de bazı rpg'ler izometrik, bazı rpg'ler first person çıkardı. ama benzer özelliklere sahip olurdu. first person rpg berbat, izometrik rpg klasik olcak diye bir kaide yoktu. "first person olmasın, real time olmasın, 3d olmasın" denmesinin anlamsızlığını vurgulamaya çalışıyoruz. fallout 1 veya 2 atmosferini verecekse, first person da yapabilirler, real time da olabilir, 3d de olabilir, yeter ki oyunu iyi yapsın diyoruz biz. ama halen text-adventure'lar çıkmasını bekleyenlerdenseniz, o zaman ayrı tabii. ben anlatamadım dediğimi siz fallout 1'i geçtim 2'nin atmosferini dahi vereceğini bekliyorsanız eğer zaten olay bitmiştir ve evet halen text-adventure çıkmasını bekleyenlerdenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bethesda = kötü fo = über über + kötü = iyi = fo3 kuram yarattım valla heyt be. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 23:35 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 al ben de bir kuram yaratıyorum. bethesda hep buglı oyunlarıyla tanınır (örneğin daggerfall) fallout 2 de buglıydı, patch yapsan bile belirli questleri yapmaman lazımdı yoksa oyun çöküyordu, eski save'e load etmek gerekiyordu. Buglı bir firma + Buglı bir seri = Bugdan göz gözü görmeyecek bir oyun. Evet ben asıl bundan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 pse çıkacamsa şüphelerim 2-3e falan katlandı benim baya bir umut kaybettim d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 @bone: İki yanlış bir doğru yaratabilir :) PS: Zor.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 giristeki calan sarkinin adi ne acep biliyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: 2) Yes, that's The Ink Spots singing "I Don't Want to Set the World On Fire" İzometrik falan yalan bence, bariz fp/tp olucak kamera açısı. Cursor mobun üstündeyken kırmızı bi outline çıkar sol click normal ateş etme artık ne damage verirse. Sağ click pause ve hedef alma. Aim olayı olmaz bloodlinesdaki. Gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Kolpa! Patchleyince takır takır çalışıyor FO2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yav ben ne fallout1de ne fallout2de patch yüklemedim ama ne crash oldu ben de nede oyunu acayip etkileyecek bir bug (belki crashe sebep olan görevi atlamışımdır) ama sonuçta gayet güzel oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 2 nin patchi yüklemediysen save/load ekranında harcadığın vakte yazık olmuş, o giden vakitte başka bir char açıp 3 kere daha bitirebilirdin oyunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Kotor da mesela 3d olup da zevkten dört köşe oynatan bir rpg'ydi örnek vermek gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 kotor gibi yaparlarsa fena olmaz gibi geliyo bana,3rd person olucak kapismalar turn based gene kotorda ki gibi, ama first person yalan olur, ben sevmem first person. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 oyun düzgün olsunda. işte 125 tane farklı kamera açısı koyarlar zaten milleti memnun etmek için isyeyen fps isteyen izo isteyen bacak arasından isteyen omuzdan bi yerden oynar zate sorun olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yok be yav save zaten oldukça kısaydı, loadda çook uzun değilmiş demek ki yoksa ben delirirdim herhalde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Aman kotor gibi olmasın. Tek tek seç et emir ver değiştir baygınlık veriyodu. Kamera açısı değişiyo sürekli, zaten zoom out diye bişey yok.. Sırf combatlar baymasın diye mage olmuştum kotorda lightning atıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 mage mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ben de teyze olmuştum kotor'da.. habire yem atıyordum kuşlara.. bi de eminönü camiisi olsa dadından yinmez idi amma nappalm artıkın.. o değil de.. bi oyun peşinden bu kadar adamı sürüklüyor.. bu inanılmaz! izometrik 3d, frp/fps tartışmalarına girmeden.. zevkle beklediğimi söyleyebilirim.. dört gözle bekliyoruz çıkmasını ailecek =) hem bana postapo. bi ortamda 3d /fps falan gezmek de hiç kötü bir fikir gibi gelmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mage işte bildiğin mage. xd6 lightning damage koyan adama force adept vs. demem ben. Ki light side olmama ramen çatur çutur atabiliyodum o lightningleri o ayrı bi saçmalık. Ben de bu kadar çok fanı olduğunu bilmiyordum falloutun. Eskiden bi avuç insandık şu forumlarda. Zaman içinde değeri anlaşıldı heralde oyunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Sulik şunları dövermisin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar