Evr Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bethesda forumlarında millet deliye dönmüş durumda saat 12den beri refresh yaptığını söyleyenler bile var bethesda nası bir projeye başladığının farkındadır :) ve umarım fallout tarzına sadık kalırlar, bide tutup teaser diye oyun içi videolar koymazlarsa çok küfür yerler forumda [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 09:16 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Anasayfayı refreshleyince bu çıkıyor.. [spo] [/spo] said: i've started FO2 again, by the time I am done, the teaser better be here Allahın piskopatına bak.. :) [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 10:12 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 haha "please stand by" cuk oturmuş, beklemedeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ayıp ama -_- bedesta bu kadar manyağı görünce korktu bence hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ya çıkacaksa çıksın şu trailer deli etmesinler adamı lan! alala hep bir gerginlik hep bi gerginlik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 blizırda mı özendi bunlarda nedir hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 dişe dokunur bişi gösterirler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 dersim var gitmedim amq.. Stand your ground brothers!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 annem babam öldü gitmedim bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Ahanda bugün açıklanıyor di mi :) Bakalım ne olacak hadi hayırlısı arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 please stand by... (35-20 30-45) akşama doru herhal bi 4-5 gibi çıkar hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ahaha forum dialogu a: this is madness! b: this is fallout!!!! allah cezanı verecek bethesta =( http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=706217 said: We showed our support for our favourite title to Bethesda with creating 4 new 'most members online' records in just 2 (!!!) days! After this, no 'Oblivionist' can claim Fallout © has no huge fanbase, as their own game never had such a reaction/movement ongoing on these forums. Well done! said: Wait and see how many people will be here if we see an FPS teaser trailer Probably we will get the "most topics closed" record as well lol millet delirmiş :D [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 14:05 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 anayasa sınavım vardı bugün gitmedim//çalışmamıştım zaten)) BETHESDA CIKAR ŞU TRAILERI KALBİNİ KIRACAM AAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ne zaman cıkıcak bu trailer? sayfa deişiyo galiba bende refresh edememeye başladım? [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 14:56 tarihinde, Gelroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 forumlar patlamış durumda trailer ortada yok hala hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Ahanda site down birazdan teaser geliyor oberey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 sdfa ardeth doğrusun HAYDE BETHESDA GOL GOL GOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yok bişey hala... BETHESDA ŞAŞIRMA SABRIMIZI TAŞIRMA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ben söledim size korkunc olucağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Master your courage...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Açılmıyorki site : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hmm evt bak "refresh" tam dediğim gibi "refresh" gitti site 4-5 arası "refresh" :P "refresh" ailecek beklioruz. "refresh" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 aaa delireem hala aynı lan. saaat oldu 5 buçuk. 2359 da mı gösterecekler bunlar teaser ı be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Please lick screen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar