Molto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 oyun black isle'dayken çıkmış olan alpha versiyonunu oynayan var mı aranızda?
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 TEASER YARIN GELİYOOOOR , GELİYOOOOOR, GELİYOOOOO OOO OOOOOOR ! PIP BOY BIZI DISKOYA GÖTÜR PIP BOY BIZI DISKOYA GÖTÜR
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 adını,nickim olarak kullandığım o mahlukatı özledim içim kpır kıpır gönlüm umut dolu dorusu beklentilerim sınırlı,by gamers for gamers bitti oyun piyasasının altın çağını,yaratıçılığı ,emeği,eğlenceyi geçtik,artık bir pc oyunu yapılırkenki motivasyonlar f1-f2 zamanınkiyle aynı değil ki anlasabilir,bir piyasa , elindeki imkanlar geliştikçe,meraklası arttıkça,gelişir,geliştikçe değişir. bir f1-f2 ile aynı kaliteyi beklmeyiorum,beklemek aptallık olur,ama bethesanın ürünü((f1-f2 ürün değil ESERDİ)) , bari bizi kısa bi süreliğine kandırsın,o güzel atmosferi yine içimize cekebilelim,küçcükte olsa o tadı alabilelim. cok konusmak istio aslında i,nsanda,aklıma sürekli bunun bir oyun olduğu,ve hastiee deme isteği geliyor. bişileer yapta,eğlenmelim bethesda.
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Buraya yazıyorum.. Bethesda çok feci yardıracak..
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 korkma silphatos itüden daha korkunç olamaz ^_______________________________________^
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: PIP BOY BIZI DISKOYA GÖTÜR PIP BOY BIZI DISKOYA GÖTÜR Pip Boy değil Vault Boy [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:42 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Article guzel ama o benim gonlumun pip boy'u olarak kalacak, oh beyybii evet....
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 horace+1 ehehe sam'e koz vermeyin kardeşim şimdi 1 sene boyunca bunu argüman olarak kullanır :D [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:58 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 eheh "00 days left" çok pis oldu, millet forumda çoşmuş "12 saat daha bekleyecez off" diyeninden "işe uykusuz gideceğim bunu bekledim" diyenine kadar. sabaha çıkar artık herhalde.. :) yalnız ben şimdi gene pc değiştireceğim şu ara, bu çıkınca gene max ayarlarda oynayamayacağım kesin. sıkıntı bastı şimdi heh
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 lan bi gazla geldim eve "00 days left"..eben left ALLAH ALLAH YA
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 lol ben biliyordum böyle olacağını, bilmediğinizi bilsem söylerdim :D
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ahah böyle devam eder bu yarın sayfadaki yazı -1 days left eğer trailer yetişmemişse bi de böyle sayarlar 30 gün daha :P
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yok yarın, too bad you missed it yazarlar
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 nası ya anlamadım...sayet tarıhı dıyorsan yaklasık 10 saat gecıktırdıler gerı sayım sonrasından :)
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 I ask no more than this, a teaser to build a dream on.
Öne çıkan mesajlar