Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 3 - çıkış öncesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adını,nickim olarak kullandığım o mahlukatı özledim

içim kpır kıpır

gönlüm umut dolu

dorusu beklentilerim sınırlı,by gamers for gamers bitti

oyun piyasasının altın çağını,yaratıçılığı ,emeği,eğlenceyi geçtik,artık bir pc oyunu yapılırkenki motivasyonlar f1-f2 zamanınkiyle aynı değil

ki anlasabilir,bir piyasa , elindeki imkanlar geliştikçe,meraklası arttıkça,gelişir,geliştikçe değişir.

bir f1-f2 ile aynı kaliteyi beklmeyiorum,beklemek aptallık olur,ama bethesanın ürünü((f1-f2 ürün değil ESERDİ)) , bari bizi kısa bi süreliğine kandırsın,o güzel atmosferi yine içimize cekebilelim,küçcükte olsa o tadı alabilelim.

cok konusmak istio aslında i,nsanda,aklıma sürekli bunun bir oyun olduğu,ve hastiee deme isteği geliyor.

bişileer yapta,eğlenmelim bethesda.
Mesaj tarihi:
horace+1 ehehe
sam'e koz vermeyin kardeşim şimdi 1 sene boyunca bunu argüman olarak kullanır :D

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:58 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eheh "00 days left" çok pis oldu, millet forumda çoşmuş "12 saat daha bekleyecez off" diyeninden "işe uykusuz gideceğim bunu bekledim" diyenine kadar. sabaha çıkar artık herhalde.. :)

yalnız ben şimdi gene pc değiştireceğim şu ara, bu çıkınca gene max ayarlarda oynayamayacağım kesin. sıkıntı bastı şimdi heh
  • Yeni Oluştur...