Molto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 oyun black isle'dayken çıkmış olan alpha versiyonunu oynayan var mı aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 van buren yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 up yarın geliyor teaser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 İçim kıpır kıpır ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ben korkuyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 TEASER YARIN GELİYOOOOR , GELİYOOOOOR, GELİYOOOOO OOO OOOOOOR ! PIP BOY BIZI DISKOYA GÖTÜR PIP BOY BIZI DISKOYA GÖTÜR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 cok cırkın olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 adını,nickim olarak kullandığım o mahlukatı özledim içim kpır kıpır gönlüm umut dolu dorusu beklentilerim sınırlı,by gamers for gamers bitti oyun piyasasının altın çağını,yaratıçılığı ,emeği,eğlenceyi geçtik,artık bir pc oyunu yapılırkenki motivasyonlar f1-f2 zamanınkiyle aynı değil ki anlasabilir,bir piyasa , elindeki imkanlar geliştikçe,meraklası arttıkça,gelişir,geliştikçe değişir. bir f1-f2 ile aynı kaliteyi beklmeyiorum,beklemek aptallık olur,ama bethesanın ürünü((f1-f2 ürün değil ESERDİ)) , bari bizi kısa bi süreliğine kandırsın,o güzel atmosferi yine içimize cekebilelim,küçcükte olsa o tadı alabilelim. cok konusmak istio aslında i,nsanda,aklıma sürekli bunun bir oyun olduğu,ve hastiee deme isteği geliyor. bişileer yapta,eğlenmelim bethesda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Buraya yazıyorum.. Bethesda çok feci yardıracak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 korkma silphatos itüden daha korkunç olamaz ^_______________________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: PIP BOY BIZI DISKOYA GÖTÜR PIP BOY BIZI DISKOYA GÖTÜR Pip Boy değil Vault Boy [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:42 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 aaaaaayyhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Article guzel ama o benim gonlumun pip boy'u olarak kalacak, oh beyybii evet.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 horace+1 ehehe sam'e koz vermeyin kardeşim şimdi 1 sene boyunca bunu argüman olarak kullanır :D [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:58 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 eheh "00 days left" çok pis oldu, millet forumda çoşmuş "12 saat daha bekleyecez off" diyeninden "işe uykusuz gideceğim bunu bekledim" diyenine kadar. sabaha çıkar artık herhalde.. :) yalnız ben şimdi gene pc değiştireceğim şu ara, bu çıkınca gene max ayarlarda oynayamayacağım kesin. sıkıntı bastı şimdi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 lan bi gazla geldim eve "00 days left"..eben left ALLAH ALLAH YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 lol ben biliyordum böyle olacağını, bilmediğinizi bilsem söylerdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ahah böyle devam eder bu yarın sayfadaki yazı -1 days left eğer trailer yetişmemişse bi de böyle sayarlar 30 gün daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yok yarın, too bad you missed it yazarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hala bısey yok ılgınc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ilginc degil, sabah olmadi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 nası ya anlamadım...sayet tarıhı dıyorsan yaklasık 10 saat gecıktırdıler gerı sayım sonrasından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 neye gore kime gore 10 saat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 I ask no more than this, a teaser to build a dream on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar