Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ilk bolume bakayim dedim de, cizimler ve hikaye bayagi goygoy duruyor. deger mi izlemeye geri kalanini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 degiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 biraz daha bakayim madem, sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 dizaynlar bayağı kötü ve konu trainwreck ama animasyon müzikler seslendirme falan top notch iki sezonda da ilk sezonda çok ağır pacing ve atmosfer sorunları var yoksa fena değil. 2. sezon çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ya ilk sezon güzel gidiyordu da böyle son 2-3 bölümde tiksindim olaylardan niyeyse sdfsad böyle izleyesim kalmadı. Son bölüm her konuda rezaletti, serinin şimdiye kadar en büyük sorunu oldu bittiye geliyor her şey, hızlandırılmış anime kursu gibi bir şey olmuş. R2'ye başlayacağım da böyle istek yok. Schneizel harika bu arada sdfassa ben bu gundam'ların figürlerini de getirteyim satış için, lancelot ve guren'in vardı iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 izledim bunu. biraz zorla oldu ama, pisman degilim. ortalama bi' anime. seslendirmeler cok iyi kaede'nin dedigi gibi. yalniz nina ya. sanirim en nefret ettigim karakter oldu izledigim animelerdeki. bariz en uyuzu. massacre princess bolumu disinda kayda deger bir bolum yoktu. harbi kaliteli bolumdu o. 'vaktime yazik' demememin tek sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 of bunu izliyim dedim 10 bölüm izledim hala tam kaptıramadım ya bi yerde çok ii twist off oluyor da kendine bağlıyor mu konu nedir hep duyuorum code geass vs die de bi olayı yok şu zamana kadar. hele bi de hep death note a similar anime olarak geliyor. alakasını göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 mind games falan guya, ondan oyle diyorlar. ama rezil bi' seri sonu itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Guilty Crown, Valvrave filan tarzında bu da. So bad it's good bonusunu açmayı başardığı için popüler yani. Negatif puanların tamamını alıp pozitif hanesine yazıyo o yüzden, ne kadar berbatsa o kadar mükemmel ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 guzel ya ama tam bir train wreck hikaye. izle yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Lülüş'süz versiyonun 2. bölümü çıktı(ilki bir sene önce çıkmıştı): http://www.animetake.com/code-geass-boukoku-no-akito-2-hikisakareshi-yokuryuu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 unuttum lan ilkinde ne olduğunu asklfha pc den bile silmişim :D bakim bulayım da bir daha izleyeyim ilkini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Lülüş ü geri verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Netflix Türkiye yayın yelpazesine eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2021 15. yıldönümü dolayısıyla yeniden yayınlanırken yeni bir OP eklenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 12 bolumluk yeni seri Temmuzda Disney+'da yayınlanacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 ama ama lelouch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Darksun, 23.03.2024 16:06 tarihinde dedi ki: ama ama lelouch? Sunrise başrol karakter merkezli olarak evren kuran bir stüdyo değil. Gundam bunun en bariz örneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar