Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Code Geass: Lelouch of The Rebellion

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dizaynlar bayağı kötü ve konu trainwreck ama animasyon müzikler seslendirme falan top notch iki sezonda da

ilk sezonda çok ağır pacing ve atmosfer sorunları var yoksa fena değil. 2. sezon çöp
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya ilk sezon güzel gidiyordu da böyle son 2-3 bölümde tiksindim olaylardan niyeyse sdfsad böyle izleyesim kalmadı. Son bölüm her konuda rezaletti, serinin şimdiye kadar en büyük sorunu oldu bittiye geliyor her şey, hızlandırılmış anime kursu gibi bir şey olmuş.

R2'ye başlayacağım da böyle istek yok. Schneizel harika bu arada sdfassa

ben bu gundam'ların figürlerini de getirteyim satış için, lancelot ve guren'in vardı iyi olur.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
izledim bunu. biraz zorla oldu ama, pisman degilim. ortalama bi' anime. seslendirmeler cok iyi kaede'nin dedigi gibi.

yalniz nina ya. sanirim en nefret ettigim karakter oldu izledigim animelerdeki. bariz en uyuzu.

massacre princess bolumu disinda kayda deger bir bolum yoktu. harbi kaliteli bolumdu o. 'vaktime yazik' demememin tek sebebi.

• 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
of bunu izliyim dedim 10 bölüm izledim hala tam kaptıramadım ya

bi yerde çok ii twist off oluyor da kendine bağlıyor mu konu nedir

hep duyuorum code geass vs die de bi olayı yok şu zamana kadar. hele bi de hep death note a similar anime olarak geliyor. alakasını göremedim.
Mesaj tarihi:
Guilty Crown, Valvrave filan tarzında bu da. So bad it's good bonusunu açmayı başardığı için popüler yani.

Negatif puanların tamamını alıp pozitif hanesine yazıyo o yüzden, ne kadar berbatsa o kadar mükemmel ^^
  • 4 yıl sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...