Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 cok iyiydi ya, son 20 dakikayı agzım acık izledim resmen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 final Tüylerim diken diken oldu. Gelmiş geçmiş en iyi drama dizisi. Bu aşmış bir dizi. Tek kelime edemiyorum ama bir milyon kelime etsem de kifayetsiz kalır. İzlediğim en güzel bölümdü sanırım. Mükemmeldi. Çok garip duygular içerisindeyim şu anda, ağlamak istiyorum sanırım. Umarım House'a bişey olmaz :( Konuşamam daha fazla. Off.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 adamın en korktugu şey başına geldi ya, o yüzündeki çaresiz ifade bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ya uzuldum lan. bi dizi karekterini bu kadar cok sevmek ne kadar dogru belli degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bende uzulme filan olmadi lan. oha sufeer dedim ben :p bence 6. sezon cok net olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 final 6. sezon konsept değişecek.. adam zaten deli. manyak şeyler çikabilir. ama gelsin de geçsin zaman. öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Şimdi izledim de. Herhalde bu konu mesaj yağmuruna tutulmuştur diye geldim. Bu ne be bi sayfa bile yazmamışsınız. Ayıp ayıp utanın. :p Bence çok etkileyiciydi. Amber'lı finali saymazsak en bomba sezon finali oldu bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Bilmiyorum daha önceleride böylemiydi yada sizde de böylemi ama dikkatimi çekti özellikle ilk 20dk da kamera aşırı sallanıyor. Öyle böyle değil ve çok feci rahatsız ediciydi. Sizde de böylemiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 6. sezon tımarhanede geçerse 6. sezon çok eğlenceli olabilir gibi geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 house's head - wilson's heart kadar başarılı değildi belki ama bu verdiğim örnek belki de gelmiş geçmiş en iyi dizi finali hazırlığı ve finaliydi... tabi yine de muhteşemdi şu son 2 bölüm. çoğunluğun beklediği şey oldu ama eminim çoğunluk da tongaya düşmüştür bölüm içinde. 40 dakka boyunca devamlı sevişmelerinin gerçek olduğuna dair ufak detaylar sunup durdular çünkü. ruj, cuddy'nin bölüm başında "konuşmamız lazım" diye gelmesi, bölüm boyunca cuddy'nin tepkileri, wilson ile konuşmaları, wilson'ın cuddy ile konuşur gibi olması ama aslında konuşmaması vs vs. 40 dakka boyunca iyi hazırladılar ters köşeyi. bu adamın müthiş bir oyuncu olduğunu biliyoruz zaten ama son 3 dakika içindeki çaresizliği, donuk bakışları falan gerçekten kötü etti beni yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Offff mahvetti final... Mükemmel bir dizisin. Ayrıca http://www.youtube.com/watch?v=KmewSL02O3Y unutulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bitti mi dizi 5'in sonunda? Okuyamıyorum da spoilerı görürüm diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Dizinin bölümlerindeki müzikleri aha da şuradan sezon sezon bulabilirsiniz. http://www.fox.com/house/features/music/season5.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 baya alakasız olcak ama bu house'unkisi gibi bi stres topunu nerden bulabilirim ya. bu sene başında izlemeyi bıraktıydım yazın bi solukta izlicem diye, geçen tnt'de bi bölüme denk geldim 2 yada 3üncü sezondandı galiba, böyle duvara topu atıyo saniyesinde şlak diye geri geliyo top süper sekiyo, hem de sıkıştırıp sıkıştırıp duruyo acaip ayarında bi stres topu =D lazım bana da öyle bişey, biliyomusunuz düzgün bi stres topu bulabileceğim bi yer, özentilik yapiyim şöyle house'un stres topu gibi bi tane olsun =p acilen öss bitsin şu son sezonu 48 saatte falan bitiriyim ya valla özledim =/ hatta o tvdeki bölüm de şuydu, house ve eski karısı havalanında mahsur kalıyodu, house eski karısının rujunu alıp havalanının biyerlerinde duvara hastalığın olabilecek şeylerini falan yazıp top sektiriyodu işte, hasta da söylemek istediği kelimeler yerine başka kelimeler kullanıyodu hep, kanında parazit mi ne varmış meğersem hatta. öyle işte =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 6. sezon başlasın artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 daha yeni bitti sezon asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 a beautiful mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 final kacinci bolum oluyor en son 24te kalmisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 24 finaldi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Offtopic, house tatildeyken azıcık jennifer morison görmek isteyen Table For Three filmini izlesin. Çok Chickflick ama eylenceli film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 jennifer morrison dedin de başka bişey dmesek te olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 house dunyada en sevilen tv show secilmis yahoo ya gore xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 zegna o smiley nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 hakkaten bence soacam soramıyorum kac yıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 BD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar