Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni starcraft?

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

warcraft ın arcraft ını görmüşsündür

ama bu 2 sene icinde billizard bi bomba patlatcak gibi starcraft 2 mi diablo 3 mü artık bilemem ama 2 sene icinde bence billizard bu 2 oyundan birini cikartarak coook buyuk bi bomba patlatcak oyun dünyasında :D

[ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 00:04 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Lost vikings hayatımda rüyamda gördüğüm pekçok oyundan birisidir ama bir farkı vardır. Geçemeyip kafayı yediğim bir bölümün çözümünü rüyamda görmüştümde gecenin 2 sinde kalkıp bilgisayarın başına geçmiştim. Bölümü geçmiş ama babama yakalanıp azar işitmiştim, ufaktık o zamanlar tabii ^^

Ne starcraft ne diablo. Lost Vikings çıksın en iyisi gerçekten 8D

@Lopeth: tamam varım. Şahitsiniz pati ahalisi.

[ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 16:06 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de, bana kalırsa bu adamlar diablo 3 ya da sc 2 yi çıkaracaklar sonuçta, ki oyalama niyetine, o sırada wowdan parayı götürmeye devam edecekler, wowdan akan sular azaldığı zaman world of diablo ya da world of starcraft ı dayarlar tek tek, onları da sömürürler bi güzel. ben olsam böyle yapardım. ki world of starcrafttan babam çıksa yerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abov Diablo 1 ile Diablo 2 arasındaki farkı bilince, Diablo 3'u dusunuyorum da zevkten bayılasım geliyo. Diablo 3 çıkınca heralde 2-3 hafta kendimi kapatırım. Bi de yeni class eklerler, yeni itemlar, yeni questler offfff. Anlatırken bile kendimden geçiyorum :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...