MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 arkadaşlar bu ayki sanırım. Level ın üzerinde bi "arcraft" yazısı gördüm kapakta. gidip 6 milyon bayılmak istemeyince canım merak ettim nedir ne deildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 3 milyon ver söylim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 al dostum burdan inceleyebilirsin ama o bu ayki kapak starcraft degil starwars :) http://www.level.com.tr/haber/?id=1318 [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 14:12 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 warcraft ın arcraft ını görmüşsündür ama bu 2 sene icinde billizard bi bomba patlatcak gibi starcraft 2 mi diablo 3 mü artık bilemem ama 2 sene icinde bence billizard bu 2 oyundan birini cikartarak coook buyuk bi bomba patlatcak oyun dünyasında :D [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 00:04 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Dönüp dolaşıp aynı konuya dönmeyelim, Starcraft2 diye bir oyun olmayacak. Blizzard'ın sonraki projesi DIII. İsteyenle iddiaya girerim, hatta aha kalımı bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 starcraft 2 çıkacak diablo 3 yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Nesine? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Ben yenersem sen bana sc alıcaksın, sen yenilirsen bana diablo alıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ooouv kavgada söylenmez! ikisi de çıkmayıp lost vikings 2 çıkarsa siz de bana onu alın bari ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Lost vikings hayatımda rüyamda gördüğüm pekçok oyundan birisidir ama bir farkı vardır. Geçemeyip kafayı yediğim bir bölümün çözümünü rüyamda görmüştümde gecenin 2 sinde kalkıp bilgisayarın başına geçmiştim. Bölümü geçmiş ama babama yakalanıp azar işitmiştim, ufaktık o zamanlar tabii ^^ Ne starcraft ne diablo. Lost Vikings çıksın en iyisi gerçekten 8D @Lopeth: tamam varım. Şahitsiniz pati ahalisi. [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 16:06 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 diablonun ilerici bi hedesi çıkacaktı.hatta online ı paraynan olacak deniliyordu.hoş olacak gibi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 diablo online cok manasız geliyo bana wow varken... o değil lost vikings cıksa deli gibi oynarım, bide multi şekili yaparsarsa dadıdna yenilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bence hepiniz yanlıssınız Duke Nukem Forever cıkacak ilk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 huun: lopethin mesajı tekrar oku bence :) sc 2 ye gerek yok eskisini geliştirsinler yenisine herkez burun kıvıracak zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 said: al dostum burdan inceleyebilirsin ama o bu ayki kapak starcraft degil starwars :) http://www.level.com.tr/haber/?id=1318 teşekkürler dostum!! teraziye tıkladım emeğee saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 level dergisi duke nukeme 2009 senesi icin %50 (yanlış hatırlamıyorsam) ihtimal veriyordu :D ben d3 cikmasini isterim ama sc2 de hic fena olmaz aslında [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 16:42 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Huun, Lopeth yenilirse sana ne alacağını yazmamış dikkatli oku =) Heralde yeneceğinden emin ki öyle bir şeyi yazmaya gerek duymamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 o değil de, bana kalırsa bu adamlar diablo 3 ya da sc 2 yi çıkaracaklar sonuçta, ki oyalama niyetine, o sırada wowdan parayı götürmeye devam edecekler, wowdan akan sular azaldığı zaman world of diablo ya da world of starcraft ı dayarlar tek tek, onları da sömürürler bi güzel. ben olsam böyle yapardım. ki world of starcrafttan babam çıksa yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 eet eet tongaya gelmişiz ama ben bi' kere kalıbımı bastım bu işe. Sc2 gelirse giderim buralardan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Warcraft IV cıkarsa nolcak peki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 bütün pati ahalisi şahit iddanıza, bakalım kim kazancak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Starcraft 2 geliyo. Kuşlar söyledi. Ha kuşlar yalancıysa da Warcraft'la alakalı bi şey çıkarsa Blizzard'ı tokatlarım. Bi de Diablo 3 çıkarsa önce kendimi intihar eder sonra Diablo olup Blizzard binalarını yenerim. Beni öldüren Diablo olur, onu öldüren de, onu öldüren de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Abov Diablo 1 ile Diablo 2 arasındaki farkı bilince, Diablo 3'u dusunuyorum da zevkten bayılasım geliyo. Diablo 3 çıkınca heralde 2-3 hafta kendimi kapatırım. Bi de yeni class eklerler, yeni itemlar, yeni questler offfff. Anlatırken bile kendimden geçiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Diablo 3 çıksın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 sc2 ciksada 3d görüntüler bilmemneler karisik combatlar olcak biz gene eskisini oynicaz.heroes da olduğu gibi... umarım yanılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar