Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 3. Sezon

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

[spo]hele gizemli bi teyze çıktı ortaya şef mef diyolar iyice gıcık oldum. ayrıca konu tam toplandı falan diyoduk iyice dağıttılar darmadağın oldu toparlayamayacak hıyarlar. ayrıca locke gidip bulacağız onları falan diyodu. adam gidene kadar bunlar kendileri geldi:)[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

biraz internetten spoiler okudum da..

---mac'ler için spoiler eysi çalışmıyor, eski usul spoiler veriyorum---

şimdi,

11'den 17. bölüme kadar olan kısım, flashbackler ve bölüm içerikleri olarak muhteşem. dolayısıyla sıkıcı olan kısımlar sanırım bitti, bundan sonra sırf ekşın yaşanacak. örneğin 11. bölüm sayid ile ilgili ve "patchy" karakterini tanıyacak bizim ekip. ama tahminen olay locke'un flashbackinde bitecek :)
brotha desmond'un da varmış yine bir olayları :)

---spoiler bitti---
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]klugh: mikhail. mikhail! you know what to do.
mikhail: we still have another way [out].
klugh: we cannot risk. you know the conditions.
mikhail: there is another way.
klugh: they captured us. we will not give (or let, or betray) [unintelligible].
klugh: you know what to do. it is an order.
mikhail: we still have another way!
klugh (in english): just do it, mikhail.
mikhail: forgive me. (shoots)[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

---spoiler, biliyorsunuz tarayıcı sorunu---

locke, dharma istasyonlarını havaya uçurmayı kendine görev bildi. locke idolümüzdü o kadar, batırdı ya resmen ensesine vurasım geldi. ayıp.

sayidin kolu nası kopmadı öyle bir tüfekle o kadar kısa mesafede, al sana losttan bir hata.

yine de güzel bölümdü. golften sonra pinpon da çıktı, bakalım yakında yamaç paraşütü falan da yapar bizimkiler.

---spoiler sonu---
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Locke yarım akıllısını salın dharmaya hyraya heryeri patlatır şerefsizim..sakar profesör tadinda biri. 1 degil 2 degil yaptıklarını ben sayamaz oldum artık.[/spo]

Coldwind
[spo]60 yıl öncesinin standart piyade tüfegi mauser k yada farklı bir modeli kol bacak koparan etki yapmazlar kesinlikle (bana daha çok ingiliz piyada tüfegini anımsattı.8 mm kullanırlar.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]yaw kardeşim bu adamlar mittelos bioscience değilmi şimdi? Zaten mittelos'un kurucusu alvar hanso'nun en yakın dostu diye biliyorum. Niye dharma girişimi silmişler adadan. 2 gram bilgi veriyolar oda yalan çıkıyo dalacam artık locke'a sinir oldum ztn. Arkadaşlar john locke'un adaya gönderilme sebebi bütün hatch'leri yoketmek. Bakın diğer hatch'ler sırayla locke tarafından imha edilcek. Locke aslında dharma initiative uçağı o düşürdü sdf.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]ula locke sen gitmek istemiyorsun bari adamlar gitsin tamam anladık ikinci sezondan beri oranın seni yürütdüğü için büyüsüne kapıldığına tamam da ne yedi yediye basıyon gerçi suçlamakta olmaz nerden bilicekki ne olcağını[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

bu lockeun olayida kesin aciklamasi sudur :
adaya gelmeden once ilacla falan yurumuo hissettirilmiştir. adada yurumeye baslamiştir.
neydi o hugh grantin filmi vardi. omurilik arastirmalari yapiolardi yasadisi olarak canli insanlarda , hugh grant abimizde karsi cikiyordu, sonra bunu bir gun ilacla felc oldun sen diye kandiriolar, ayni duygulari hissetsin diye.

spoiler vermiyorum lockeun eskiden tekerlikli sandalyede oldugunu bilmeyen 3.sezona ugramasin :p
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]locke adada kalmak istediğini, gitmek istemediğini daha önce söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.

ayrıca adada sadece locke değil, herkesin birşeyleri düzeldi. bununla ilgili bir teori vardı ama hatırlamıyorum neredeydi, numaralarla veya adanın elektromanyetik gücüyle (veya başka bi güçtü) ilgili deniliyordu.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

---spoiler---

simonov avs-36 mikhail'in kullandığı tüfek. sonuçta dünyadaki ilk tüfekle bile ateş etsen, mermi kol içinde bile kalmaz o kadarlık mesafede. neyse ya, sayid'imize birşey olmasın. locke da saf salak ayağına yatıp çat çut heryeri patlatıyor, the monster'ın da ona saldırmadığını düşünürsek, kesin others ile bağlantılı bir karakter çıkar yakında.

ayrıca 3x12 promo sunu izleyin derim. 3x12 claire odaklı olacak ve herkesin merakla beklediği sır ortaya çıkacak. gerçi çoğumuz biliyoruz ya neyse. :)

---spoiler---
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]
simonov avs-36 fln değil. Mikhail'in kullandığı tüfek nerdeyse 1.dünya savaşından kalma bişey. Kol parçalası imkansız.

simonov avs-36 kate'in elinde.[/spo]

[ Mesaj 09 March 2007, Friday - 20:29 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Kimileride diyo ki "artık begenmiyorum hikaye baymaya başladı"..
Dün izledigim bölüm çok keyifliydi aynı zamanda 1-2 olayın acıklıga azda olsa kavusmasıda güzeldi.
Yani Orman'daki atın ne oldugunu 2 sezon sonra söledi ama söledi yani =)
Güzel gidiyo bence lost
Sawyer hala koparıyo milleti.Zorro'ya koptum dün resmen
Ben hala çok keyif alıyorum..[/spo]

[ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 06:50 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...