TambourineMan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Katie'yi oynayan hatun hamile real life da doğurana kadar dizi yok işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Dizide de hamile rolüne soksalarmış ya daha ne. Hem karnına bişeyler sokuşturmaya gerek kalmazdı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Efem yeni izledim son 3 bölümü anca geldi elime. 25.sayfada bırakmıştım hepsini okudum. [spo]Öncelikle izlerken flashforward olduğunu anlamadım ben :) Ve şimdi bi teori yazarken kafamı inanılmaz karıştırdı ve sildim.Hufff! Cenazenin Julliette ait bence. En mantıklı teori ise Daesu nundu sanırım gelenler herkesi öldürecek Ben korumak istiyordu.Ama niye bunu bu şekilde yapsın o da var. Jack kate ve birkaç kişi daha kurtulacak ki Jack in aldığı karar onu bu hale getirecek. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 o kadar basit olacağını sanmıyorum ne de olsa daha 3 sezon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 evet elime geçen en son ohalık spoiler şöyle buyurun 3. sezon bitmeden önce verdgim spoiler dogru çıktı bilen bilir. [spo] -2008 sezonunda 3, 2009 sezonunda 3 (finalleride dahil) flashforward olacak. ve 2010 sezonunun 16 bölümünün 10u flashforward olacak - 2008 sezonu yeni bir karakter merkezli olarak başlayacak... tek bildiğimiz "yeni bir karakter" - 2008 sezonunun ilk bölümü çekildi bile. helikopter tarafından kurtarılmayacaklar. teknedekilerle tanışacaklar ve kurtarma ekibi daha küçük teknelerle gelecekler. - 2008 sezonu ilk bölümü 2 günlük zaman sürecinde geçiyor. kurtarıcıların geldiği ve losties'leri ayrılmaya hazırlamaları - ilk bölümde, kurtarmaya gelenler, adada gömülmüş ya da adada ölmüş olanların sayısını alacak ve hurley flashbacklerle beraber ölen kişiler hakkında özet bilgi verecek. - tapınak inşa ediliyor ama hemen hemen yeraltında ve büyük kısmı önümüzdeki sezonda inşa edilecek. monitörler ve bilgisayar ana kabloları gibi bir çok teknolojik alet olacak. - sayid ilk bölümün sonunda kurtarma ekibinin dharma girişimin üyeleri olduğunu ortaya çıkardığında öldürülecek . ancak rolüne flashback'lerde devam edecek ( belki gerçekten de ölmüyordur, kim bilir ) - hurley karakteri 2009 yılındaki bölümlerde ölecek. neden ve nasıl bilinmiyor ya da oyuncunun flashbacklerde dönüp dönmeyeceği (bunlarda her tarafta dolaşan söylentiler) - kutup ayıları ikinci bölümde ortaya çıkacak - desmond gets out of the hatch in the 2008 season premiere - desmond ilk bölümde su altındaki istasyondan çıkacak - locke sezonun birkaç bölümünden sonra ortaya çıkacak. - 2008 sezonunun sonuna doğru açıklamalar şunu ortaya koyuyor: dharma girişim bir zaman kapısı yaratmış. kapılardan biri günümüzde antartika da bulunuyor. diğeri ise adada. ama ada zamanın durduğu "zaman kabarcığı"nın içinde, yani geçmişte. gerçek zaman ilerlerken, ambardaki düğmeye her basıldığında ada kendi zamanını resetliyor. düğmeye basılmayınca bir zaman kabarcığı açılıyor ve oceanic uçağı bu kabarcığın içine girerek adaya düşüyor. ambar patladığında zaman kabarcığı özgür kalıyor ve şu an ki zamanı hızlandırıyor. 2008 sezonunun finalinde bu gerçekle, dharma girişimin lideri tarafından yüzleştirilen, jack, jin ve desmond oluyor.[/spo] edit şimdi bi yerde okudum bu spoiler yalanlanmış sanırım.olsun siz okuyun :P [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 13:19 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 zaman kabarcığı falan hikaye sanmıyorum bu kadar kompleks olacağını.Bu kültürsüz amerikalılara bu kadarı bile fazla çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bi amerikalılar izlemiyo filmi adada bi tek amerikalılar da yok fit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Allah'ın emri Peygamberin kavliyle juliette i kendime istiyorum ben. O istesin ben adada yaşarım hiç problem değil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 la bu lost ne menem bır dızı ıyıden merak etmeye basladım ben ha. Ama bu kadar adam hastası olduysa kesın bişeye benzemiyordur. Ne çok sevilirse ona uyuzum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 sayid ölmez,ada bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 zaman kabarcığı falan gerçek olamaz. manyetik alan birşeyler yapıyor bence adaya. dharma birçok konuyu araştırıyordu ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 3. sezon bitti yaw ne zaman başlar bu 4. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Şubatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Spoiler olacak, izlerken zevki kaçacak korkusuyla ara sayfalara bakamıyorum, o yüzden tekrar sorayım dedim; Bu 3. sezonda 23 bölüm + answers yayınlandı sanırım. Bu answers bölümünü hangi bölümden sonra izlemek gerekiyor acep ? 22. bölüm mü (bir yerde öyle görmüştüm sanki)? edit : öğrendim, başlı başına bölüm değilmiş. ara bölüm zannetmiştim. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 14:44 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 answers gereksiz bir bölüm olmuş. genel tekrar bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bence ilk iki sezonu bi izleyin baştan yararlı oluyor. ablama isleteyim derken ben de izledim baya iyi oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 3. sezon final bölümünden sonra seyredilmesinde fayda olan, ekstra bilgi verebilecek olan bir bölüm/ekstra falan var mıdır; tv.comda answers falan diyor ama buraya sorayım yine de; gereksiz bir şey seyretmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 answersda pek bişey yok. senarist çıkmış iki tane burda neden böyle yaptık diyolar birbirne sonra saçma sapan şeyler söylüyorlar. izlemezsen hiç bişey kaybetmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 izlemesenizde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar