Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Abi o adam nedir öyle ya . top gibi gözlük takmış. Yalnız high elf gerçekten çok karizma olmuş. Karizma = Çocuk tayfası wow da bir kez alliance oldum bir daha olmam [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 09:10 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: Birde tüm sayfaları okumadım ama Dark Elves'da eklenecekmiş Warhammer'a diye okudum bir forumda,ne kadar doğru bilmiyorum.Bilginiz var mı ? abi zaten warhammer online ilk çıktığında söylemişlerdi, dwarfs vs greenskins, empire vs chaos ve high elf vs dark elf yapacaz diye. brettonians, lizardmen, skaven, undeads... bunlara ne olcak bilemiyorum. ancak yeni bir ek paketle koyabileceklerini söylüyorlar. brettonian ve undeadleri görmek isterdim açıkçası.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 abi ilk zamanlarda okuduğum her yerde sadece dwarfs vs greenskins, empire vs chaos olacak deniyordu.Dark Elves'i de geçen gün ne kadar sistem istiyor diye araştırırken gördüm de ohanes dedim :) Çok severimde kendilerini
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: Karizma = Çocuk tayfası çocuk tayfası = combo point ve finisher da var işte :p
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 sam bey cok yanlis seyler bu yorumlar...
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 normalde böyle genelleme yapmak istemem ama NE rogue nüfus yoğunluğunun halini sen de biliyorsun, maalesef rogies gibi insanlardan oluşan bir demografik kitle var.. :p
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ayni genellemeyi "ejderha kesme yolunda sovalye" fantazisiyle rolllamis paladin kitlesi icin de yapabiliriz wow'da neyse high elf melee dps'i ne zaman aciklayacaklar acep
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 sm tank/melee kadrosunda denmekte forumlarda
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 evet yapabiliriz, sen ve ben gibi idealistler çıkıyor işte arada.. :p evet swordmaster tank, kılıcıyla ranged attack savuşturan bir ability'si var, hatta paul barnett proto-jedi diye tanımladı ehu high elflerde bir pet sınıfı olacağı söyleniyordu goblin squid herder'e karşılık olarak..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Core mechanic: Martial Prowess - Speed and finesse - Combos - Powerful finishers Archtype: Tank - Defensive Melee diyor full offensive melee rogue tarzı bişi olcak.fighter bu işte
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: abi ilk zamanlarda okuduğum her yerde sadece dwarfs vs greenskins, empire vs chaos olacak deniyordu.Dark Elves'i de geçen gün ne kadar sistem istiyor diye araştırırken gördüm de ohanes dedim :) Çok severimde kendilerini yok abi ilk çıkışta dark elf ve high elf olacağını da söylemişlerdi. zaten oyunun cinematric videosuna bakarsan görürsün orda. tabii şimdiye kadar hep greenskin'ler üstünde odaklanıldı tanıtımlarda felan da. şahsen ben warhammerda bretonnianlara karşı bir sevgim var. tabii onlar olmayınca chaosa odaklanıcağım. ama şu empire'ın witch hunter'ı da cezbediyor beni :)
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 gamesworkshop'un en sevdiği ırklardan biridir orc&goblins esprili coşkun cok fazla imkan tanıyan bi ırk hem oyuncuya hem yapımcıya
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 http://files.filefront.com/enL_Warhammer_Online_GCavi/;8375503;/fileinfo.html high/dark elf tanıtımları buyrun , uzun baya .
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: gamesworkshop'un en sevdiği ırklardan biridir orc&goblins esprili coşkun cok fazla imkan tanıyan bi ırk hem oyuncuya hem yapımcıya oynadığımız bir oyunu hatırlıyorum da, oturup keçiyle dövüşmüştüm. yemek yiyeceğiz karnımız acıktı (e orc olarak başka bişi yapmıyoruz). balta yok birşey yok, nasıl öldüreceğiz, yumrukla. ehehe kafasına vura vura gebertmiştik. bir de karşımızda bir sürü asker çıkmıştı. elimizle saydık, "1... 2... 3... Hmm evet 3 tane var." sonucuna vardık. Saldırdık adamlara, tabii daha fazla vardı ama hepsini öldürmüştük. Zevkli ya warhammerda orc oynamak. Böyle pissin, iğrençsin, salaksın, "waaargh" diye anırırak savaşa giriyorsun felan. Hehe.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 genelde, orc işte mantaradan cıkıp biraz irileşince eline coppa'yı verirler cayıra salarlar
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 soppa istiyorum ben bide ballta
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Oyunu test etme imkanım oldu arkadaşta beta acctu varmış girdim bi baktım.Zaten şu anda çok bişi yok optionslarda bile ayarlar kısıtlı sadece grafik çözünürklerini deiştirebiliyosunuz eklenicek şey çok.Ama genelde combat sistemini begendim.Quest sistemi wow gibi ama aldıgınız questleri haritada yerlerini gösteriyo böylece sürekli sitelere girip bakma zorunlulugumuz kalkıyo ki bu çok hoşuma gitti.Combat sistemi genelde şöyle işliyo tabi ben sadece warrior-priest oynadım dierlerinde değişik olabilir şimdi poweınız var bununla vurarak combo point topluyosunuz , combo pointlerle ise isterseniz style vuruyosunuz ya da mesela warrior-priestte 2 vcombo pointe insta heal vardı öyle şeyler atıyosunuz , karşınızdaki adama vurdukça morale artıyo morale ile de güzel stylelar vurabiliyosunuz ya da buff alabiliyosunuz gibi tabi ya da targeta debuff felan , bide tactics diye bişiler var bunlarda pasif şeyler böyle tacticsleri dizebilecegimiz bi yer var 2-5 set tactics dizip düşmana göre deiştirebiliosunuz , mesela 1. tactics setinizde silahınbıza %10 crit + belli bi şansla vurunca kendine shield açma 2.tactics setinizde vurunca silence yapma + bi statınıza bonus gibi setler yapıp karşıdakine göre değiştirebiliyosunuz. Oyun direk sizi pvpye sokuyo bu da güzel bi özellik llvl 8 de direk world pvpye giriosunuz ve player kestikçede xp alıyosunuz + kestiginiz playerdan loot çıkıyo ama tabi adamların itemları değil. Bide world quest diye birşey var bu da hoşuma gitti haritanın bazı yerlerinde sürekli bir event oluyo ona katılıp o haritadaki general gibi adamlara reputation kasıp gidip item alabiliyosunuz zaten eventin son bossundan güzel itemlar düşüyo sonra bu evente kaç kişi katıldıysa need-greed rollu yapıyo itemlarda kim daha çok dmg felan vurduysa eventte onlar rollarına bonus alıyo mesela ben başından beri durup baya dmg verdiysem biri sonuna gelmişe ben rollarıma +1,5 k felan alıyorum o +300 felan alıyo yani sonradan gelen adam gelip itemlara çökemiyo çok zor çökmesi. Bide reputatin gibi bişi var daha ne oldugunu çözemedim çözersem yazarım. Son olarak daha oyunda pek bişi yok bence çok daha gelişir çıkana kadar ama bu hali bile güzel bence pvpsi baya iyi olacak çünkü çeşitlilik çok fazla pvpde ve sürekli pvp var. Pve bagımlısı insanlar oyunu sevmeyebilir gibi geldi görecez çıkana kadar ne değişicek.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Tactics( Combo) olayi harika olmuş . Combat çok çeşitlenicek. Bizi bilgilendirdiğin için sagol. Betadaki kimsede birşey söylemiyordu patiden.Tesüf ederim onlara Millet sıkıntıdan sidik yarıştırıyordu. [spo]Arkadaşına sorsana beta account unu satarmı :P[/spo]
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 oha o eventlerde ne kaa ekmek o kaa köfte olayı süper olmuş direk
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Herifler çakal, WoW Official forumlara girip, ne kadar whine thread varsa okumuşlar :D
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 conan bekliordum, conanın ingame videolarını görüp, warhammer hakkında yazılanları okuduktan sonra fikrimi deiştirdim. warhammer ftw / hersey grafik değil [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 15:53 tarihinde, MadOrca tarafından güncellenmiştir ]
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 warrior priestin o combo puanlı heal olayı yıllardır aradığım bir olaydı nihayet ya.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 NDA ' nın köküne inilmiş arkadaş .
Öne çıkan mesajlar