Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eu kayıt yapamadım dxdiag kabul etmedi , sonra şifremi yazıyorum yok olmaz falan diyor 50 ton sifre denedim istedikleri gibi sonuç sıkıldım us kayıt oldum code bekliyorum :p
Mesaj tarihi:
europe sitesinde on bin sayfa doldurup, hepsinde "yok ben bunu kabul etmiyorum" teranesi çıkmasına rağmen, bekleyip hiç birşey gelmemesi sinir bozucu.

yazın oynasaydım bari lan :(
Mesaj tarihi:
said:
Buradan birisi kesin ah etti. Download bozuk çıktı. 1.5Gb'lık art.myp diye bir dosyayı download ettiriyorum yine off daha girip oynayamadım.

ben ben ben!
:P
Mesaj tarihi:
Eveet şimdi gözü kalanlar ah edenler dökülsün ortaya. Download sonunda bitti bu sefer bilgisayar aşırı ısınma belirtileri gösterdi. kimlerdi o ah edenler.... Bir zahmet ev adresinizle birlikte mesaj atın :)
Mesaj tarihi:
beta seviyesinde olmasından dolayı bıktıran crashler ve login sırasında oluşan sorunlar yüzünden fazlaca inceleyemedim. oynayabildiğim süre içinde ki fikrim bu oyunun sizlere çok büyük bir zevk ve tatmin vereceğidir. world of warcraft oynayanların pek de yabancılık çekmeyeceği bir arayüz ve oyun içi grafiklere sahip. içerik hakkında bi yorumda bulunmak istemiyorum. sadece trailer da ki gibi cüce kalelerine mancınıkla fırlatıldığınız çok eğlenceli questleri var diyebilirim.

goblin shaman ownz. tabii ki.

sizlere sabırlar diliyorum, en kısa zamanda dahil olmanız dileğiyle.

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 21:38 tarihinde, fab tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yeni 3 tane daha video eklendi.. warherald dan bakabilirsiniz. Abi sesler cok gicik geldi bana ficik ficik fiuv gibi sesler ve buyu sesleri cok kotu geldi bi muddet sonra cok fena skicak gbime gelio orclarin hareketleri cok kotu gbi gozukuo ne diosun? yanlismi dusunuorum?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...