Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 al benden de o kadar, onlara aldır valla. büyük edepsizlik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ama classlar arası dengede critide göz onunda bulundurmuslar, bazı sılahlar diğerlerinden daha fazla critliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Yeni patch: • Removed sv_alltalk from the list of convars that affect custom server tags • Fixed Demoman grenades not hurting the shooter if fired at point blank range against a target • Fixed critical modifier for explosive weapons (rockets, pipe bombs) increasing critical chance more than intended • Fixed Sudden Death "seconds have passed" string not including the amount of seconds that have passed • Fixed Internet and Custom tabs in the Server Browser not correctly displaying the server information for servers when going back and forth between the two tabs • Updated the URL used for the "Click for more info on custom servers" link on the Custom tab • Fixed a crash for a sound channel getting created without wavedata • Fixed Setup timer not showing the correct percentage in the circular progress bar • Fixed being able to enter a "spectate" command in the client console to join team Spectator when mp_allowspectators is set to 0 • Fixed SourceTV servers not being displayed in the Spectate tab for servers with custom server tags • Fixed servers with maxplayers <= 24 that are running SourceTV having the "increased_maxplayers" tag added for their server • Added mp_tournament_restart command to be used with Tournament Mode (mp_tournament). This can be used at any time to return to the "Waiting for Teams" state • When a tournament match ends it now returns to the "Waiting for Teams" state Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 2 aya yakındır oynamıyordum şuan patch'i çekiyor,biraz bakayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Yeni bilgisayarımı ısmarladım. Perşembe gibi gelir diye umuyorum. Gelince dönüyorum aranıza. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ben de düşük fps sorunumu ekran kartı alarak çözmeyi düşünüyordum ama aynı paraya psp alacağım sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Nedir bu Pyro ların çektiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Haha Mmfmmf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 said: • Fixed critical modifier for explosive weapons (rockets, pipe bombs) increasing critical chance more than intended Bu iyi olmuş. Soldier alıp üst üste 128951 tane crit roket atmak oyunun içine ediyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 nan pati serverında yer yok giremiorm atın heleloy birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Daesu said: Adiemus said: İyi olmuş demo bariz imbaydı. dmjlar düşürülseydi daha mantıklı olurdu o zaman. habire ammo kovalıycaz dispanser ziyaretinde bulunucaz nerfte degil aslında yorma amaç olmuş oyuncuyu iyi olmuş bence ya... adam savaş alanına bi çıktı mı yakıp yıkıyodu ortalığı. Kafasına göre sağa sola yukarı aşşa bomba sallayıp balına öldürme olayları azalır artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 herhalde oynayan kalmadı artık. kimse mesaj atmıyo :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ya dağıldı millet... şu sunuculardaki seviyesizlikler çoğunluğu yabancı serverlara yönelttii... TF2 oynayanların toplanabileceği bi komunite de yok. www.tf2turkey.com vardı, kimse ilgi göstermedi, dursa ilgi olurdu ama bu sefer de angut prawler hosttan siteyi sildiği için gitti o site.. paticikte yeni başlık açmadı... tek bi topicten her tür TF2 muhabbetini yapıyoruz... bunlar hep yıpratıcı sebepler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Yeni bilgisayar alabildim sonunda. 1650x1080 tüm detaylar sonuna kadar çok akıcı çalışıyor. Girer girmen iki demoman rekorumu kırdım. Çok farkediyormuş FPS. Ama genelde paticik sunucusunda ping'im 200ms'in altında düşmediği için orda oynayamıyorum ne yazik ki. 100-150ms'e kadar neyse de, üstü hiç çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Türk sunucuları çok karambol. Mesela sniper oynayan neredeyse hiç yok ama yabancı sunucularda bir sürü var. Bizde varsa yoksa demoman, varsa yoksa karambol haritalar. Türk sunucularında adam gibi 2fort oynandığını görmedim mesela ama yabancıların en çok oynadığı haritalardandır. Bir de oyuncu kapasitesi fazla türk sunucularında. 16 veya en fazla 20 kişilik olması lazım sunucuların ama millet karambol sevdiğinden kapasite arttırılıyor. Oyun kalitesi düşüyor o zaman da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Türk sunucuların IP'lerini yazabilcek vaa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Adiemus said: Türk sunucuları çok karambol. Mesela sniper oynayan neredeyse hiç yok ama yabancı sunucularda bir sürü var. Bizde varsa yoksa demoman, varsa yoksa karambol haritalar. Türk sunucularında adam gibi 2fort oynandığını görmedim mesela ama yabancıların en çok oynadığı haritalardandır. Bir de oyuncu kapasitesi fazla türk sunucularında. 16 veya en fazla 20 kişilik olması lazım sunucuların ama millet karambol sevdiğinden kapasite arttırılıyor. Oyun kalitesi düşüyor o zaman da. Karambol de zevkli oluyo vallaha, ben yadırgamıyorum onu. Yabancılar da yapmıyor değil hani... Zaten bi türkler demoman le karambol yapıyor diye demoman in ammo sunu düşürmezlerdi son patch te =) global bi furya demekki... oyun seviyesini düşüren 12+ yaşında 50 YTL yi denk getiren herkesin orange box alıp yerli sunucularda cirit atmasıdır. Küfürler, luzumsuz voice kullanmalar, objektiflerden bi haber sağa sola ateş etmeler... şu pc oyunlarına da sigara muhamelesi yapılmalı, 18 yaş altına satmamalılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 evet ağustos 15ten sonra uygulansın bu 18+ olayı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paticik Server down mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 of hardcore soğudum şu oyundan hiç girmiorum aylar oldu. nie böle oldu nie :/ yoksa geçti mi bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 daha az oynadığım gerçek ama yine de boş zamanım oldu mu 2-3 saat TF2 ilaç gibi geliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 bende aylardır oynamıyodum bugun girdim 2-3 saat oynadım ilac gibi geldi oh rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Her oyunda olduğu gibi bir süre sonra 7/24 oynamayı kaldırmıyor tabii baydığı için, fakat hala arada sırada oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 valla ben ara ara giriyorum akşamları o sasclan sunucusuna, çok fena değil ortam. konuşup anlaşıyoruz güzel. buradan oynayanlar vardır diyordum ama hiç görmüyorum neredeyse maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Son bir iki haftadir yine basladim ben de oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar