Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 aente said: jahrein trollüğe ömrünü verdin cevabını alınca ağlamaktan vazgeçmemen troll olmanın mantığını anlamadığını gösteriyor. artı yanlış bilgi rhox merc falan değil :( BİR DE KNOXKSVİLİN YAŞ 15 FOREX BİR BAKIŞTA ANLAMIŞ, onu nasıl yaptı lan. haydi dağılın şimdi puberlar.bu adam kim peki :D hyd mı bu? zaten senin soldierlığına laf edecek adamın alnını karışlarım. ama sonuç olarak faceplant clanıyla maç yaptık ve yendik bu kadar yani. bunu niye puber muber diyerek uzatıyor ki bu adam? biz pubersak sizin clana aldığınız adamlar puberdan daha kötü o halde. ben öyle anlarım :D
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 konuyu buraya taşıyan postu ve gerisini atabilirsin acıkcası bans galiba o : D tmm işte iyilik kötülük muhabbeti yok ortada aptal 2 bebenin mac boyunca sacma sapan msjlar spamlaması var. konuyuda buraya taşıyan sensin. patinin olayla hiçbir alakası yok. ezdik ezdik :D:D:D yapan sensin burda.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 teker teker postlari split etmese yapacaktim onu ama olmadi. Neyse daha fazla macinizi sacma sapan tartismayin hakaretlerle. Bu arada yahudi gibi trade yapmak irkciliktan sikayet edilmis, saka di mi?
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 pati nerede oynuyor? ben turkogp serverlarında takılıyorum, trade falan yapmak isteyen olursa nick: vorsprung durch technik
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Silphatos said: teker teker postlari split etmese yapacaktim onu ama olmadi. Neyse daha fazla macinizi sacma sapan tartismayin hakaretlerle. Bu arada yahudi gibi trade yapmak irkciliktan sikayet edilmis, saka di mi?AHAHAHAHAA abi 1 haftadır diablo 3 topiğinde "farmer çinliler, irezil çinliler" geyiği dönüyor banban go go :D
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yahudi finans zekasina sahip olsan tf2'de isin ne, belki yalanciliktan sikayet edilmisindir.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Silphatos said: Bu arada yahudi gibi trade yapmak irkciliktan sikayet edilmis, saka di mi? AHAHAHAHAHAH (tu) Kim şikayet ettiyse takdir ediyorum, nasreddin hoca misali ya tutarsa olmuş ama konsept çok başarılı.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 OHAHAHA sevdim şikayeti. Bi su içiyim geliyim yine pro muhabbeti dönmüş, sabah da vardı sdfsdf
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://forum.xkafe.net/threads/%C5%9Fapka-tombalas%C4%B1-v1.4568/ harika şapka tombalasını sunuyorum beyler
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 sana getirisi ne ? pis scammer :D
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hayrına yav bulamadım nası kar edebilirim
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 knoxville said: hayrına yav bulamadım nası kar edebilirim 1 er refineddan dandik craftable şapka alırsın onları birleştirirsin 3 refined kullanmak yerine, 1 refined kar yey (craftingi milletin bulunduğu bi serverda iken yaptığını var sayıyorum)
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 craft görükmüyo artık trade de aynı şekilde. 1 refe bi hat alıp 3 ref de adamlardan toplayıp 2 ref kâr fena deilmiş asdf
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 su yahudi benzetmesi hic hosuma gitmedi.
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 crafted by knoxville yazması lazım :D yoksa scammersın zababababa
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 dün ben itemtest serverı açıp test ettim itemları. wing ming bişi daha gelio onu yazmamışlar. tırt hepsi. bu rl ile rocket jump yapılmayyordu görücez bagalım
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 knoxville said: http://forum.xkafe.net/threads/%C5%9Fapka-tombalas%C4%B1-v1.4568/ harika şapka tombalasını sunuyorum beyler 1 recle varım ben 12,18,24 istiyorum
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Cystein said: dün ben itemtest serverı açıp test ettim itemları. wing ming bişi daha gelio onu yazmamışlar. tırt hepsi. bu rl ile rocket jump yapılmayyordu görücez bagalım itemtest problemli baya normal rl nin ortadan atanı ve newskinlisi. bide pickup seslerini falanda komple quake sesleri olarak degistiriyor.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Creus said: RL?! /summon Daesu /summon Bonecrusher da deseymişsin keşke, sırf bu yüzden Quake 4'ü Steam'den satın aldım tekrardan. açıp TF2 oynuycam hehe.
Öne çıkan mesajlar