Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ya zevkli mevkli de milletin görevi taktığı yok. pvp için mi giriyolar anlamadım. ben de f2p oyuncusuyum, eski halini bilmiyorum ama şu an zerre zevk alamıyorum ya. cs oynuyolar sanki. görev yapın demeye korkuyom çünkü xkafe diye bir serverda oynuyorum admin bunu yazdığım için kickledi beni sus artık diye.
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bir türk garry's mod alırsa ilk ne yapar? bunu yapar http://i1107.hizliresim.com/2011/7/11/8998.jpg içimdeki recep ivedik serbest kaldı
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=f0a1SOLnhQg Medic: Are you sure you pressed the right button? Heavy: I do not make mistakes of that kind Medic: Your hand might've slipped Heavy: No, I wanted Sandvich, it gave me Lemon Bonk! Medic: The Dispenser would not make a mistake Heavy: It's the Engineer, he knows I like Sandvich! Medic: So you think the team has some kind of plot? Heavy: Yes, they do that on purpose! ayrıca: http://www.youtube.com/watch?v=zLHLmiglq6M
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Artariel said: ya zevkli mevkli de milletin görevi taktığı yok. pvp için mi giriyolar anlamadım. ben de f2p oyuncusuyum, eski halini bilmiyorum ama şu an zerre zevk alamıyorum ya. cs oynuyolar sanki. görev yapın demeye korkuyom çünkü xkafe diye bir serverda oynuyorum admin bunu yazdığım için kickledi beni sus artık diye. Ahah f2p FPS oyuncusu CSye laf atar of nasıl bir dünya bu ya. Sadece non-steam CS oynayıp koskoca CSyi nasıl harcıyabiliyorsun anlayamıyorum. Steam kullanan ortalama bir public CSS oyuncusunu alıp nasıl oynadığını izledikten sonra benim oynamama gerek yok bu bana fazla diyip nonsteamine geri dönersin tabi normal. Ayrıca Xkafe kemik kitlesinin çoğu competitive oyunculardan oluşuyor. Ben admin olsam yeni gelen f2p oyuncularını kicklemem direk banlarım yıllarca emek vereceğim competitive takılacağım gelecek bir tane non-steam 1.6cı yha g0rev! diyecek.
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bi ağlamayı kes istersen. daha önce ilgimi çekmemişti, başlamamıştım. niye her yere para dökmek zorundayım ? 10-20 dolarla nasıl elit olabildiniz anlayamadım ?
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hacı sorun para değil. adam ittirmiyor bombayı, anlatıyosun ya bi git diyo. e napalım böyle adamları? turret dikiyo en ebleh yere. diyosun kimse geçmez geçsede vurulmaz adam hala tınlamıyo. tamam yeni başladı anladık da insan azcık kulak verir.
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 benim f2p oyuncularla bi derdim yok aslinda. Benim derdim ogrenemeyenlerle. Yani ciddi ciddi ogrenemeyenler var. Oyunu bilmemek sorun degil, ogrenilir. Adam cart'in onune atlayinca cart'in durdugunu henuz bilmiyor olabilir de bazilari var ki yani adamlar umutsuz vakka. Hayatlarinda hic fps oynamamislar, game sense sifir bile degil yani. Bu tartisma da cok uzadi yani gereksiz gereksiz. Kendinize guveniyorsaniz alinmayin bu laflara.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ben mesela onunde durunca durduğunu bilmiyordum cartın sağol söylediğin için.
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 6 yıldır tf2 oynuyorum türkiye ve avrupada sayısız turnuvaya katıldım bende bilmiyordum.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 önünde durunca değil de defanstan bi adam yanına gelince durur. capture pointi de aynı şekilde capture edilmesini engelleyebilirsiniz.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 LethE said: adam ittirmiyor bombayı, anlatıyosun ya bi git diyo. e napalım böyle adamları? turret dikiyo en ebleh yere. diyosun kimse geçmez geçsede vurulmaz adam hala tınlamıyo. tamam yeni başladı anladık da insan azcık kulak verir. Deacon said: benim f2p oyuncularla bi derdim yok aslinda. Benim derdim ogrenemeyenlerle. Yani ciddi ciddi ogrenemeyenler var. Oyunu bilmemek sorun degil, ogrenilir. Adam cart'in onune atlayinca cart'in durdugunu henuz bilmiyor olabilir de bazilari var ki yani adamlar umutsuz vakka. Hayatlarinda hic fps oynamamislar, game sense sifir bile degil yani. Orası öyle de, şu da var; Xkafe'ye girdiğimde genelde her free oyuncuya çöp muamelesi eden, öğretmesi gereken şeyi de artislenerek ve sinirli söyleyen adamlar görüyorum. Adam gibi laf anlatmaya çalışansa neredeyse hiç görmüyorum. Geçen gün Kıbrıslı mıymış neymiş iki barzo vardı mesela, "beyler tek başıma mı savunucam pointi, hadi beyler ya napıyosunuz, ya bi E'ye gelemediniz hadi, hah kaybettik sizin yüzünüzden aferin, bi premium yapamadılar şu serverı, bır bır bır" benim bile beynimi erittiler. Böyle bozuk üslupla ve karşıdakini gerizekalı yerine koyarak söyleyince de karşıdaki savunmaya geçer ve kesinlikle anlamaz, anlasa bile uygulamaz, insani bir refleks tamamen.
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ukcs serverlarında oynayın. türklerle nerde ne zaman hangi oyun adam gibi oynanmışki bu oynansın
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Baggio said: Geçen gün Kıbrıslı mıymış neymiş iki barzo vardı mesela Kıbrısta internet yok. Birbirimizi kandırmayalım. LÜT FEN
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Kıbrıs'tan oynuyor demedim, Kıbrıslı dedim, onu da kendileri söylemişti nerden geldiyse konu eheh. Biri de "Survivor Taner lan bu herif bariz, dengesizliği de tutarlı" gibi bi yorum yaptı hatta, adamın sesi de benziyodu hakkaten, gülmüştüm baya eheh.
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 evet o bendim. ama benim tf2de üslübum o. f2p gelmeden de böyleydi xkafede oynayanlar bilir. yensek de yenilsek de ben süper oynamışımdır ve bunu hep söylerim (süper oynamasam da). ayrıca yardımcı olmaya çalıştım ben adamlara. o oynadığımız oyunda medic über açıp sg önünde zıp zıp zıpladı base'e kadar itildi. dedim ki sevgili medic kardeşim über açınca zıplama. direkt yürü ve önüne dikil itemesin seni sentry. YEA SANA MI SORCAZ YEA diye bir cevap geldi. ki oyuna girdiğim 3. dakikada oldu olay. e benim şalterler iyice attı zaten. tamam bak anlarım veletsin gerizekalısın fps oynayamıyosun oyunun kurallarını amacını classları nerde ne yaparsan ne olacağını bilmiyorsun. hiiiiiiç biriyle ilgili bir sorunum yok. amma ve lâkin bilen birisi şöyle böyle yap derse yapacaksın. kapmaya çalışacaksın. öyle bir şey yok ki. adamlar anasının karnında tf2 oynayıp çıkmışçasına bir ego bir inat. çok gururluysan cevap da verme ben bişey söyleyince. ama öğren yap. SENENE YEA olmuyo işte. ayrıca ben kıbrıslı aksanıyla konuşmam gerekte. orda bir başka kıbrıslı var diye öyle konuşmuştum. yoksa türkçe konuşulan bir yerde ne zaman aksanlı konuşsam ZAHAUHAUH tepkisi alıyorum. ç tl;dr ÇOK SAKAT VAR
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bu arada veletsin salaksınla başlayan kısım yeni nesile itafen. üstüne alınıp da burda drama falan yaratma :D ayrıca evet seni de beğenmedim. sniper alıp 1. sıraya oturdun ama işlev sıfırdı. :D
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 her oyuna öyle bakacaksak oynamayalım. özellikle fps'de oyun kazanmak için oynanır. ve kazanarak zevk alırsın. bunu yapabilmek için de yanındaki adamların da iyi olması lazım. herkes benim gibi ucundan tutup biraz öğretse bunlara herkes daha çok zevk alır şu oyundan. ben tanımadığım adamlara bile gönüllü koçluk yaptım tf2 üzerinden.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Ben o tartıştığın adam değildim ki eheh. Üstüme niye alınayım ayrıca, anladım o kadarını :p
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yok sen turuncu_paticik'tin biliyorum ben. sniper aldın 1. sıraya yerleştin 2de de ben vardım. hatırlıyorum.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Tamam sen biliyorsan oyumdur diycem de, ben f2p bile değilim ki lan, nabıcaz şimdi? Badge falan var hatta 2007 diye.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 hay allah, nasil cikicaz simdi bu isin icinden.
Öne çıkan mesajlar