Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
9600'le configin altını üstüne getirse en çok 20-30 fps ile oynar işte, öyle oynarım diyorsan al. 1950gt ile oynanmıyordu yani adam gibi, ben olsam agp'ye para vermezdim bu zamandan sonra, biriktir daha iyi.
Mesaj tarihi:
Ben gene bir arkadasimla xkafe'ye girdim ve ben gene cok sinirlendim. Arkadas kac gundur bedava bu oyun, kac gundur gordugum isimler hala oyun hakkinda en ufak fikri sahibi degil.

Bugun herifin biri dustbowlda pointe degil de bizim spawn oldugumuz kapiya bakan sg kurmus. Sonra az once de biri steel'de E'yi almaya calisirken alakasiz bir yere teleporter kurmustu. Cok garipler cok.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

geçen goldrushta kırmızı takımdayız, bizim takımdan biri "cartı ittirin" diyo, hönk dedik nalaka biz savunuyoruz birader falan, "ittirince geri gidiyo" diyo ashdjasdkajs

ABİ AHAHAHAHAH
Mesaj tarihi:
Red said:

o çart bi şekil geri gidio onun itemı mı var.yoksa bi süre ilerlemeyince geri mi gidiyor

shifte basınca bi elini carta koyuyo adam itmeye başlıyor sonra
Mesaj tarihi:
asdkfj abi pati içi troll yapmayın len :)

kimse dokunmazsa 20 saniye geri sayıyor, 20 saniye sonunda da dokunmazsa biri geri geri gitmeye başlıyor. oyunun süresi bittiğinde overtime olursa 20 saniye yerine 5 saniye oluyor.
Mesaj tarihi:
bu aralar giremiyorum 1-2 hafta sonra deli gibi online olucam ağzınıza ağzınıza vurucam o zaman. strange silah almıştım 5 gün önce kullanmak nasip olmadı :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...