catlikethiief Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 xkafe var bitek türk serv oyuncusu bol
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ben tüm clanımı ve oluşan community yi çekmeye çalışıcam servera içiniz rahat olsun belli saatlerde dolar kuvvetle muhtemel. edit - ki şuan tr nin en iddali claniyiz icimizden admin bile cikar rahatlikla. hani serverin basinda durabilicek ( maçlarımız olmadığı sürece ) aklınızda bulunsun.
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bugün yeni update gelmiş. İlginç yenilikler (ve bug'lar) var. http://www.teamfortress.com/post.php?id=2734
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Cloaked Spies standing in valid backstab positions no longer raise their knife. bunu niye yapmışlar anlamadım :S
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bir anlamı yoktu ki zaten? Stealth halinde zaten bıçağı kullanamıyorsun. Benim dikkatimi dağıtıyordu bazen.
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 söyle ki artık adamın arkasında cloaktan cıkarken deli gibi tıklamak yerine bıçak oynar oynamaz tıklıyoruz :D
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ha cloaked spy yazıyomuş dikkat etmemişim ona. sanıyorum o animasyonu toptan kaldırdılar :)
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Baggio said: Pati TF2 serverını "yine" güncelleyip açtım az önce, gelmeniz ve insan getirmeniz dileğiyle :p IP: 212.175.238.73 XCafe ve Sasclan dışında Türk serverı bilmiyorum, var mı 10-20 pingle oynamak gibisi yani, ama yaymak lazım serverı biraz. Kimse bilmiyor şu haliyle. Yine kapandı galiba?
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Saniyorum yeni datacenter a gecilmesiyle ilgili bi ip degisikligi soz konusudur.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Sniper'ın yayının esprisini anlayamadım. hatta kavanozunun da esprisini anlayamadım attığın adamın ekranı sarımsı oluyor ee? etki falan etmiyor hiçbişeye. bilenler açıklayıversin yahu
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 atılan player, yediği hasarları crit olarak yiyor. yayında olayı, max güce çabuk ulaşması dolayısıyla seri atılabilmesi. Bide duvara çivileyebiliyorsun :) jar'a ekleme yapayım. takım arkadaşına attığında ise şayet yanıyorsa ateşi söndürebiliyorsun. birde cloaked spyları açabiliyorsun. Baya yararlı bişey aslında :)
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 fir3blad3 said: atılan player, yediği hasarları crit olarak yiyor. Crit değil, mini-crit yiyor. Normal crit 3 kat kasar veriyor, mini-crit sadece %35 arttırıyor hasarı. Huntsman'i hiç germeden atınca 50 civarı hasar veriyor. 1 saniye gerdiğinde 100-130'a çıkıyor hasarı. Headshot 360 hasar veriyor. 5 saniyeden fazla gerili tutarsan yoruluyorsun ok crosshair dışında abuk subuk yerlere gitmeye başlıyor. Ayrıca kendi takımındaki pyro'lar flamethrower ile okunu yakabiliyor. Şarj süresi 1 saniye olduğu için kalabalık yerlere headshot hizasına rastgele ok sallayarak kullanılıyor genelde. O yüzden çok crit alınca çok laf yiyebiliyorsun şanslısın diye. :)
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ya ama okun gidiş mesafesi durumu var o kullanımını zorlaştırıyor biraz normal sniper kullanmak daha mantıklı geldi bana ha yay ile dediğin gibi avantajın kalabalık ortamlarda yakın mesafede etkili olabilmen ancak tek avantajı o gibi görünüyor. ya bide şey sorcaktım, video ayarlarında depth of field var fakat değiştirince bişey olmuyor. bu ayar şu balık gözü yapan ayar mı? o ise niye bişeye etki etmiyor, ediyor ise siz kaçta kullanıyorsunuz yani hangi aralıklarda daha efektif oynayabilirim?
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 fovla karıştırıyorsun sen depth of field şey için odak noktasındaki şeylerin daha net gözükmesi için olmalı. göz gibi.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 peki ben laptopta performans sorunu yaşıyorum kısıncamı daha iyi açıncamı bilemedim :)
aente Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 185 sayfa okuyamam sadece 2 bilgiye ihtiyacim var conc jump ve bunny var mi oyunda?
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ikiside yok, insanlar heavy spy pyro falan bile kullanıyo, ilginc böle!
aente Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 spy hw normal de. pyronun efektif olmasi ilginc. gerci efektif olmamasi da ilginc oraya bir class koymussun yillarca hicbir haritada hicbir macta yer alamayan tek class dsgfg.. bunny yok cj yok ne var ulan.. gelin ff kasin canlar durmadan mac yapalim. birlik olup akalim, hartcore turkuler cigiralim...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 tf2 valve desteğiyle aldı başını gitti. ff biraz ezik kaldı. cj'yi bırak, armor bile yok oyunda. scout çifteli kullanıyor felan. düşün (:P)
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 FF ilk çıktığında rezaletti. Hala rezalet. TF2 ilk çıktığında mükemmeldi, şimdi daha da iyileşti. TF2 ile FF kıyaslamak bile ayıp bence.
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 mir neden boyle dusundugunu cok iyi anliyorum. sen tfc oynarken oyun dm gibiydi sonradan att def donmeye taktige teknige dayali oldu. bu donemde zaten turkiye eski tf oyuncularinin %50 sini kaybetmisti. ayak uyduramayanlarda sahneden yavas yavas cekildi. o eski dm vari tfc de guzeldi ama bana sorarsan ben yeni donem tfc ve dolayisiyla FF' i tercih ederim. tf2nin arkasindaki destekle gelismesi, ilerlemesi cok normal. ama bir avuc fanatigin yaptigi ff' de hic geride kalmiyor bence. aslinda 2 oyuncda tfc den turemis gibi gozukuyor ama kesinlikle oyle degil. yukarida anlattigim dm tfc ve yeni tfc donemlerini yasayanlar bunu cok iyi anliyorlardir. sonucta 2 oyunda ayri zevklere hitap ediyorlar. bunu kavrayabilsek karsilastirma yapma geregi bile duymayacagiz.
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bben iki dönemde de oynadım. Her ne kadar CJ hiç becerememiş olsam da soldier olarak kendi çapımda atak yapıyordum. Ama sonradan oyun CJ yapma vs CJ yapan adamı durdurmaya dönünce aldığım zevk azalmıştı iyice. TFC seviyordum, CJ sevmiyordum. Dolayısıyla tam aradığımı TF2'de buldum. O yüzden FF bana hitap etmedi hiç. Yine de denemiştim ilk çıktığında. Hele oyunun grafikleri, haritalarını falan görünce oynamam için hiç bir sebep kalmadı. Sonra tekrar denemiştim bir ara, ama değişen bir şey yok. Yine de oynayıp zevk alan varsa ne güzel. :)
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Valla oynayıp gormden anlıyamazsınız ne var tf2de. sole butun classlarla bi oynıycaksınız 3er saat, butun modları goruceksiniz, anlarsınız o zaman. cok fazla detay cok fazla feature var oyunda. Aynı rotayı izleyen cj'ri medicler ucusmuyo etrafta. ciddi takım oyunu var, ben def sen attack gibi değil, baya her saniye birbirine yardım ediyosun falan.
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Competitive Vs Pub Competitive oynayan taraf klasik 6on6 kurallarina ve class limitlerine gore oynucak. Public taraf ise 9on9 highlander kurallarina gore oynayacak. Daha da acmak gerekirse; 6on6 Medic ve Demoman limit: 1 Class limit: 2 9on9 Highlander Her classtan 1 adet olacak. Mac 6on9 yapilacak ve mapler granary, turbine ve badwater olacak. Granary competitive oyuncularin mapi, badwater public oyuncularin mapi, turbine ise her iki tarafa hitap eden notr bir map olacaktir. Competitive takim kadrosunu fubar oyunculari olusturacaktir. Highlander kadrosunu secerken ozellikle publicte oynayanlardan secmeniz gerekiyor ki bu organizasyon bir anlam kazansin. Mac ise 30 Agustos Pazar aksami Xkafe mac sunucusunda olacaktir. Not: Sniper ve spy yeni silahlari ile sandman henuz su an liglerde yasak oldugu icin bu organizasyonda da yasak olacaktir. Hepinize iyi gunler dilerim. Yeteri kadar Stv slotu olucaktır izlemenizi tavsiye ederim, çok keyifli olucak. dipnot: xkafe forumlarından c/p yaptım
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 pubcılar eşşek değilse yeter 9v6 ne demek ahah =)
Öne çıkan mesajlar