GEd Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 annex zor^^ decent -1 veriyor birde diplom annexe sırf bu yüzden westernization kasamadım osmanlıya. Savelerde geri de kalmıştı başka bahara artık^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 meckenburg oyunumla çoşmuştum ne güzel, 3. sıradaydım ülkeler arasında falan ama burgundy'e kayayım dedim, onlar bana kaydı kapattım asfsada Yani oyun açayım, neyle başlasam ya Brandenburg olabilir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 brandenburg über alles, çok overpowered sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Bende brandenburg'la açtım ama nasıl bi strateji izlesem bilemedim trademi kassam.Direk genişlemeyemi başlasam.Şansa bala bohemya macaristan polonya ve avusturya'nın yönetimini ailecek ele geçirdik ama zıt gidenler hala var avusturya ile ally'im dağıtsammı küçük prenslikleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 1650 ye kadar dalma nationalism cbsi aliyorsun :) 1650 ye kadar german olmayan yerlerle savas ben bu oyunu ne zaman oynasam ya osmali oluyorum yada osmanliya yardim edesim geliyor combata giremmiyorum bile, kan cekiyor dayanamiyorum sizede oluyormu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ula heir to the throne u yükledim.In nomine den sonra zor geldi.Annex olayı daha da zorlaşmış.Bi de royal marriage seçeneği yok bende onu nası çıkartcam kafayı yicem ya.Yönetim biçimide despotic monarchy.Royal marriage yapamadığımdan diplo-annexde yapamıyorum müslümanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 şimdi önce hepiniz adam olun. sonra bu başlığı okuyun, http://forum.paticik.com/read.php?35,4806552,page=1 ondan sonra yine adam olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bi tane daha olursa bende gelirim bu sefer o zaman bilmiyorudm oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 arkadaşlar sorularıma cevap verseniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 - 1 providence kalan ulkeleri annexliyebiliyorsun - royal mariage in ustune geldigin zaman nedeni yaziyor ya senin yonetim izin vermiyordur yada karsinin yonetim sekli uygun degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 işlerden ara vermiştim de, osmanlı ile tekrar başlıcam şimdi. 4.1 b patchi var internette ve ben oyunun orjinaline sahip değilim (EU2 nin orjinali var onun hatırına sayalım) 4.1 b patchini kuracağım, yoksa başka sonrası da var mı bu patchin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sipeyskeyk said: şimdi önce hepiniz adam olun. sonra bu başlığı okuyun, http://forum.paticik.com/read.php?35,4806552,page=1 ondan sonra yine adam olun. haha nası tokatladım seni ama can nası haaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 kulağın mı çınladı dostum. http://forum.paticik.com/read.php?62,1906955,5080352#msg-5080352 abi bu arada şu oyunun rmk ini yapalım bi elinize vermem lazım çok içimde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Beyler yeni exp geliyo bakalım hayırlısı oyun Httt de güzel oturdu bakalım bu neler getircek. Asya çin ve japonya ele alınmış umarım güzel iş çıkartmışlardır.Harita değişmiş gerçi modlarla değişiyodu ama bakalım nasıl olcak multi çekti canım valla :DDuyuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 öff animeciler mangacılar doluşacak şimdi oyuna. httt devam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Papal State ile oynamış olan var mı hiç ? Şurda bahsedilen http://www.paradoxian.org/eu3wiki/Papal_States_strategy Excommunication-War-Strategy: Bunu nasıl yapıyoruz? İlişkiyi -200 e çektim ama yine göremiyorum bu seçeneği. Osmanlı sonrası şu HRE ve papalık olayları neymiş diye bir göz atıyordum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Excominate icin papal controler olman lazim oda biraz sans isi aslinda, once bi suru cardinal toplaman lazim sonra excommicate edecegin adamlarin papal state ile iliskileri kotu olmasi lazim sonra belli bi surede (tam hatirlmamiyorum)mesela 5 senede 1, 1 ulkeyi excomminicate edebiliyorsun HRE aslinda super bir sey ama kontrol edene :) deli gibi manpower, land forcelimit ve stability invest aliyorsun kasarsan HRE'ye bagli butun ulkeleri annexliyebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 steamden demin aldım, biraz geçte olsa katılıyorum aranıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Remus said: Excominate icin papal controler olman lazim oda biraz sans isi aslinda, once bi suru cardinal toplaman lazim sonra excommicate edecegin adamlarin papal state ile iliskileri kotu olmasi lazim sonra belli bi surede (tam hatirlmamiyorum)mesela 5 senede 1, 1 ulkeyi excomminicate edebiliyorsun HRE aslinda super bir sey ama kontrol edene :) deli gibi manpower, land forcelimit ve stability invest aliyorsun kasarsan HRE'ye bagli butun ulkeleri annexliyebiliyorsun Annexleyemiyosun ya kimse kabul etmiyor annexlenmeyi :) ve bütün minorlar sana savaş açıyor :). Sonra hepsini teker teker annexliyorsun BB rating tavana vuruyor 140-150 falan sonra 120 yıl 3 6-rate diplomatla BByi düşürmeye çalışıyorsun :). Kara Koyunlu tavsiye ederim 1453 başlangıcı olarak, Tribal oynamak çok zevkli tam bir Horde havası var, halkın sürekli savaş istiyor, random corelar, succession warlar falan tavsiye ederim :). Oynayacaklar için 1453 başlangıcı için Muscowy çok çabuk güçleniyor ve Holy War casus bellisiyle direk hedef oluyorsunuz genelde. Osmanlıyla beraber Muscowynin ele geçirdiği Kırım, Altın Ordu topraklarını alıp biraz geriye itmeniz gerekebiliyor başta :). Benim oyunumda aklımda Muscowyi geriye itip, Tribal Governmenttan çıkıp, Hindistana yönelmek, Westernize olup, 1600lerde Iranı kurup Osmanlı ve Hindistanı kapsayan bir Teokrasi kurmak vardı. İranı kurduktan ve Hindistanı elegeçirdikten sonra biraz sıkıldım :). (Osmanlı da çok güçlendi ve patchsiz Westernize olamıomuşuz onun için gecikti Westernize biraz) Papal States de zevkli İtalyayı ele geçirip Protestanlığı engelleyebilmek(Forced Conversionle), zevkli bir oyun :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 İngiltere ile oynuyordum bi ara, iyi güzel kolonileşiyoruzda bu korsanlar can sıkıcıydı. İlla bütün amerika sahiline donanmı mı koymam lazım benim, her sene farklı 10 noktada korsan çıkıyor. İşin yoksa onlarla tek tek uğraş. Afrikayı da kolonileştirdiğimizi düşün daha oyunun başında 3 farklı bölgede korsanlarla uğraşıyorsun, can sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Birer dandik gemi koysan yeter, ya da devriye gezecek ufak filolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Bir gemi koyduğumda korsanlar spawn olmuyor mu peki ? Patrol koyunca da yıllar sonra patlıyor patrollar bazı zamanlar bakımları sıfıra çektiğim için gemilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Spawn olmazlar. Friendly kiyidaysa attrition yemezsin bakım olmasa bile. Bakimla alakasız zaten o is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Yok bakım derken, orduya ayrılan bütçe olayını diyordum. Morallari azaltıyor. Sonra korsanlar zamanla patrolda olan donanmaları eritiyorlar, bitiriyorlar hep. Spawn olmamaları iyiymiş ama, thnx. Birdahaki sefere artık birer birer gemi atarım her tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Eğer böyle abartıp bütün Amerika kıtasını tek devriyeyle halletmeye çalışmadığın sürece dediğin gibi devriyelerin erimesi olmaz, yeter ki mantıklı güzergahlar belirle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar