Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Tarihin en kotu dizi sezonu olmaya adaydir 2. sezon.

Guzel falan da bitmedi.

2x11

Sylar geri geldi sadece, don baba donelim.
Bu kadar kotu bir kurgu, gormedim ben.
Abi madem olay alip oyle mezara koymaydi, Sylar tehdit degil su an gitsin Hiro onu da koysun baska bi mezara?

Icine ettiler cok guzel bir dizi hikayesinin bence. Bu kadar basarisiz birsey olamaz.
Irlanda'ya niye gittiler? Montreal falan ne alakaydi? O copycat kizin dizinin zaten 495 dakika olan bu sezonunda kapladigi 100 dakikanin anlami neydi? Alejandro'yla kardesinin 100 dakika sinir gecme cabalari ayri bi olay. Uzerine yeni bir guce bile sahip olmadan diziye katilan ve dizi boyunca claire'in cheerleader edilmesinden baska bir ise yaramayan ucan cocuk vs vs vs. O kadar anlamsizdi ki yani su son bolume 3 bolumde ulasilirdi.

Ben Chuck'a donuyorum arkadas keske izlemek icin ara vermeseymisim.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen katılıyorum. Ölen babanın saatler sonra dönmesi saçma geldi müthiş derecede o zman ölen herkeze enjekte edelim?
O copy cat leri hiç izlemedim geçiştridim hep sıkıcı geldi bi olayı yoktu mikah gibi aynen.petrelli zaten ölmeliydi ilk sezonda

ne bilim daha farklı olabilirdi
sıradan olarak kaldı malesef...

Sosyal ağlarda paylaş

Sezon 2 Genel

ya cidden böyle kötü bir ikinci sezon olamazdı,diziden tamamen soğudum.

nathan'in birinci sezon ölmesi gerekliydi zaten,sadece Peter,Adam'a neden güvendi onu göstermek için gereksiz bir şekilde canlandırdılar,önemsiz bir yan karakter gibi durdu...

Ya zaten Japonya'nın en güzel kadını diye seçtikleri "varlığı" görünce bu dizi bitmiştir arkadaş demiştim...

Sosyal ağlarda paylaş

Volume 2

Sezonun en guzel noktasi, Niki'nin patladigi andi. Boyle nasil mutlu oldum, korkuyorum olmemistir geri getirirler diye ("hoop kani verelim" ). Aglak surat oglu ve onun dallama kuzeni de geberseydi, toptan kapasaydik diziden zaman calan dakikalari. Bana su copycat storyline'inin diziye en ufak bir katkisini gosterebilir misiniz?

Nathan olmez, iki siringa Peter kani verirler... Zaten gebermenin bir anlami kalmadi, "Ver kani baba, hooop yeni gibiyim hayat ne kaddar guzel"

Ayrica kac bolumdur icimde, Peter seni kiniyorum ve sana laflar hazirladim; herkesin dusunduklerini okuyorsun, dizinin castinin yarisi seni durdurmak icin ugrasiyor, herif bazi organlarinin dikine gitmeye devam ediyor. 2 dakika dur Adam'in ne dusundugunu oku be adam!

1. sezonun sonundan beri devam eden "Nasil sicilir bir dizinin icine?" dersimiz gayet basarili bir sekilde devam ediyor. Artik Volume 3'de Sylar Claire'in pesine duser bir 10 bolum.

Hayir Writer's Strike yuzunden Volume 2 10 bolum eksik, basladiklari isi duzgun bitiremediler, anliyorum. Sly'in dedigi gibi, ilk sezon gibi yavas baslayip tempoyu arttirmalarini bekliyordum bende, ama netekim 11 bolumde bir Volume bitecekse yemiyor iste, yarim yamalak oluyor. Daginik baslayip, "toparla lan toparla grev var" diye bitirildi. Yazik oldu.

Volume 3 ilk bolum icin oneri; Molly Sylar'i bulsun, Hiro zamani durdurup Sylar'i okyanus ortasina biraksin. Bitti 10 dakikada, 20 bolum ugrasmasinlar.

Sosyal ağlarda paylaş

sevmedim, sevemedim =( ya 3üncü sezon nezaman başlıcak bilen varmı ona göre dvdye çekiyimde kaplamasın hdd'de boşa yer =/

şimdi birincisi, peter niye kırıcam diye kastı direk geçmedi içinden. ikincisi uçma sahneleri uyduruk japon dövüş filmlerindeki zıplama sahneleri gibi, çok komiğime gidiyo. ayrıca peter niye adamın arkasından koşturdu içeriye, zamanı durdurabilirdi hiç kötü bişey olmasına ihtimal vermeden, o tüpün düşme hızı peterın içeri girip onu görüpte durdurmasından daha hızlı olmalı enazından =/ ayrıca sylar nasıl o elektriği yedikten sonra bödös diye ayağa kalkabildi? boncuk mu bu? atraksiyon yaratmaya çalışmışlarda becerememişler bence =/

Sosyal ağlarda paylaş

moriQ said:
ZaugnaKhaldun said:
Popeye Sylar

çok güldüm o sahneye.

heroes vol 3 ile ilgili

bir duyum aldım, volume 3te eklenecek yeni bir karakter için bir kaç farklı karakterle 45 dakikalık bölümler yapılacakmış, oylamaya sunulacakmış. en çok oyu alan karakteri yeni sezonda görecekmişiz. doğru mudur bu?

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...