eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 [spo]kensei hiro olabilir evet ya da o silah yapanın kızı[/spo]
sir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 [spo]o diil de, aliastan sonra julian sark'a noldu acaba diyodum, adam takezo kensei çıktı!?!?[/spo]
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Ben de çok heyecanlandım ilk Sark olduğunu duyunca , süper adam .
skyly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bence heroesin en güzel bölümü heronun 5 yıl geleceğe gittiği bölümdü şimdi iniyor %80 izleyim bakalm nasıl tv den izleyenler çok güzel demiş download edip izleyenler çok kötü demiş merak ettim gerçekten nasıl
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 önce avatar'i son anda izleyebildim,şimdi de bunu kaçırdım ... Artık hafta sonu ilk iş hemen abanmak olacak torrente,aç kaldım yurtta.
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 [spo]aslında hatırlamak için eski bölümleri izlemek lazım ama üşendim malum şimdi nathan en son başkan değil miydi ? onun hakkında herhangi bir bilgi vermemişler ayrıca aynada kendisine bakınca suratının yarısını peter görmesi(veya tamamı tam hatırlamıyorum) falan bende peter ile nathan arasında jessica-niki gibin bir bağ oluşabileceği sinyallerini verdi, ando'nun bölüm başında gazeteyi getirirken çarptığı adam nathan :P gözümden kaçmadı değil ayrıcana uçan nathan adayı velede uyuz oldum, molly çok tatlı olmuş, parkman karizma olmuş yeni herolar vasat, son olarak bölüm sonunda fede çıkıyor lan dfıdfjs[/spo]
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Nathan eğer bomba patlasaydı başkan olacaktı.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 [spo]nathanı öldü bilmeleri gerek geri geldiğini nasıl acıklasın millete garibim bırakmıs sakalı dolasıyor öyle ayyas gibi[/spo] [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 01:06 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 [spo]yok ya nikki nin oğlu(ismi hatırlayamadım şimdi kusura bakmayın) bilgisayarlarla oynayıp seçim sonuçlarını değiştirmemişmiydi zaten? bence daha sonradan nathan'a imana geldim şike karıştırdığımızı söyledim filan diye bi kılıf uydurcaklar. ama tabi daha mühim bi soru var bütün bunlara gelmeden önce, nathan nasıl ölmedi? edik:eagle ın dediğini okumamışım öyle de olabilir tabi ama o da gene aynı soruyu sorduruyor "nathan nasıl ölmedi" [/spo] [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 01:13 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ]
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 birde bu yeni kötü tam sauron olmuş. "i can see you"
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 @aegean [spo]nathan su sekilde olmemiş olabilir beraber yukarı çıkmışlardır peter daha sonra nathanı bırakıp uçarak uzaklasmıştır nathandan falan...[/spo] [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 02:30 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo]bu işarete kıl oldum her yerde ortaya çıkıyor ayrıca i can see you[/spo]
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 valla güzel bi giriş belki ama çok aşırı gaz vermedi.. şimdilik ümitleri boşa çıkarmasa dahi jet hızı ile girmedi açıkçası (misal prison break çok hızlı girdi 3sezon ilk bölüm ile) biraz daha bakalım sonra yazarız komplo teorilerini.. sylar'a ne oldu sorusunun cevabını "görüyorum ulan" diyen adamdan daha çok merak ediyorum
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 İlk sezonun sonunda ne olduğunu sekizinci bölümde açıklayacaklarmış.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo]Benim merak ettiğim Parkman'ın nasıl yaşadığı, bir de 4 ay içinde ayağa kalmış FBI'a kabul edilme noktasına geliyor vs. Adamın karısına vs. noldu o da meçhul. Bu arada Mohinder'la gay hayatı sürmeleri de komik geldi. Peter de hafızasını kaybetmiş masum kız rolünde dasasf konteynıra kelepçelemişler garibimi.[/spo]
Dev Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo] said: diğer uçan zibidi ise hiç hoşuma gitmedi. saçma sapan robot uzaylı vs konusuyor tam dayaklık buna bi +1 ayrıca bölüm genelinde çok kötü değildi bence. iyiydi hatta. sırf hironun maceraları için izlenebilir. onun dışında pek bi yalan yani olay yok.[/spo]
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo] Bölüm güzeldi ama aklımda çok soru işareti kaldı. Peter'i oraya kim koydu. Hironun babasını öldüren kişiler mi koydu.Onu öldüren kim.Molly'nin gördüğü hironun babasını öldürenlerden mi.Hiro Geçmişi deiştirdimi Hironun babasının özelliği neydi.Yeni gelen 2 hero (abi kardeş) kızın özelliği sağlam ve tehlikeli.Sylar kızı öldürürse sylar durdurmak imkansız olur.Peterle karşılaşırsa absord ederken kontrol edemesse facia olur.O kızı Sylardan korumak lazım.. [/spo] [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 18:50 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ]
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 cevapları arcane'nin dediği bölümde öğrenicez sanırım
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 çok bayık bölümdü bildigin sıkıldım :(
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 o bölümün adı Four Months Ago. herşeyin açıklanması doğal xD
skyly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo] nathanın sakallı halini losttaki jackin "flashforward"daki halinden özenmişler. Oda ayyaş orda :)[/spo]
skyly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo] Bence bu hiro nun hayranı olduğu kensei efsanesi heronun ta kendisi. Zaman yolculuğu filmlerinde zaten hep bu paradoz olmuştur. O ingiliz adamın yerine geçip köyü kurtaracak daha sonra işi bitince bizimkilerin arasına dönecek[/spo]
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Heroes topiğinde Lost spoilerı koymuşun bak hahah . İzlemedim son 10 bölümü de neyse orayı gördüydüm yanlışlıkla .
Öne çıkan mesajlar