Molto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Aklıma takılan bir soru, önceki bölümlerden biriyle ilgili. [spo]Benett Syları yakalayıp hapsetmişken Eden Syları öldürmeye gelince Sylar camı kırıp kızı öldürüyor, bir sonraki bölüm 2 hafta sonrasında geçiyor ve Sylar yine hapis olmuş durumda? Kızı öldürdükten sonra kaçamadan nasıl yakalamışlar adamı? Benett orada bile değildi ki.[/spo] [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 21:29 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 çizgi romanı takip edin..arada geçen zamanı orada anlatıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 said: RayCharles üye § 07 Nisan 2007, Cumartesi - 18:36 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=ZDhetFY-HfQ peter ölcek başımız sağolsun Yuh yani böle bi bilgiyi de spoilera koymadan vermek nasıl bi .. Neyse, konuştukça daha sinirlenicem. Hey allam yaa... [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 21:40 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 çizgi roman olayı nedir? çizgi romanı da mı var dizinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yup.. NBC'nin sitesinden pdf formatında indirebilirsiniz çizgi romanları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 cnbce dergidede yayınlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 her ay her ay beklemeyin.. zati 20yi geçti (23-24mü ne oldu galiba yaw) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 videonun altında bi yorum: [spo] said: Milo mentioned in an interview that Peter dies all time. I think Peter should be fine. And if you notice Peter is talking to Nathan in the preview as well. hatırlarsanız cheerleader da eğlence sırasında ölmüştü hastanede o sopayı çıkarınca doktor, kız geri yaşama dönmüştü. peter'da da böyle bişeler olabilir.. edit: ya bir de peter death diyen eleman gerçekten o mu yoksa şu kılıktan kılığa giren şahıs mı? çünkü kanlar akıyordu adamdan(diziyi izlemeyince uzun süre isilmeri de unuttuk). sonra gelip peter is death diyor. orda da bi oyun sezdim ben[/spo] [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 13:58 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 çizgi romanı mohinder'ın haritası zati daha bi sürü şey site de var.. (yaw internet gibi bi teknolojiyi kullanmamak salaklık olur vallahi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 [spo]linderman healer çıktı.. hem de baba petrelli'nin askerlik arkadaşı! (austin ve dallas) abi ne iş! adamın mermiden korkmamasına şaşmamalı.. "sen sık mermiyi nathan ben heal ederim kendimi.. "[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Hafta içi tekrarı var mı? Varsa hangi gün ve saat? Pazarları geceyarısından sonra izliyordum ama dün uykuya yenik düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 persembe 18:50 - 06:10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 dasaaa , hiç sorma yaww ben de şaşırdım kaldım.. bakalım nolcek gelecek bölümde. az kaldı az.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ben bunu torrent olarak indiriyorum ama dün 3 kere %99 %98 gibi yerde kitlendi. delirdim bende haliyle. indirmek için alternatif olarak önerebileceğiniz yer var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Spoiler tag i kullanmayanı al spoilerı quotelayana vur. İçine ettiniz dizi keyfimin bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Hayden Panettiere (Claire Bennet) da ablalarının izlerinden gidiyor anlaşıldığı kadarıyla. Görüntüde Paris ablasıyla kendisi.[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 21:52 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 hayden gelen huya mı gidiyor.. dev resim! [spo] [/spo] hayden pikinili (bikini yani..) poster boy! [spo] [/spo] hayden deve göreşi (güreş olsa gerek) [spo] [/spo] hayden yatakta, haydenin totosu, haydenin resimleri için:url! hay hayden kadar taş düşsün e-mi! usame bin hayden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 3 de 0 yapmışsın resimleri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 lol dasaa el kol sallio bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Hayden Panettiere çirkin bi kız ya Aynı Paris gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 paris çirkin bi bayan mı ? :) hani bi insan cok güzel olmayabilir.ama paris bence cok cekici ve cok bakımlı ve zengin bi arkadaşımız oldugu için ayrı bi kişidir idoldür objedir kendisi :) hayden içinse.sigara eline yakışmayan kızlarımızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Valla konu dağılacak ama Paris gayet çirkin bir insan bence. İnsanlar sırf medya vs tarafından kafasında güzel diye baskı kurduğu, önyargı oluşturduğu için, bir de kadın habire çıplak gezip sağda solda kasetler yayınlatarak akıl çeldiği için ilgi çekiyor sonra da güzel, çekici deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 onu bunu bırakın da iki gün kaldı şuracıkta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paris eğer güzelse bende bu 90 kiloluk balina halimle dünyanin en seksi erkeğiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 yarın geliyo lan ep 19!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar