eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 tamam anladım onu ama elbet bi iyi taraf bide kötü taraf var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yok artık ya yok artık ya yok artık yaaaaaaaaaaa deli etcek valla bu dizi adamı 3x05baba petrellinin tam olarak gücü ne peki biliyo muyuz? bi de 1. sezonda şu peter'ın yazıştığı kadın bakıcının bakıodu di mi baba petrelliye. adamın nası öldüğünü fln göstermişler miydi? oturup ilk sezonu izlicem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bi de bu ana petrelli çok pis kadın herkesle bariz oynuo hala da belli diil ne halt yapabilio tam olarak sadece geleceği görmek diil bence mağdem bi daha kimsenin kullanmasını istemiyorsun formulu yak gitsin neden saklıosun yani kimse kullanmasın ama bi gün ben zorda kalırsam ben kullaniim. böyle kıvırıp yerleştirirler o zmn o formulu uygun yere...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 baba petrelliyi gormedik daha, peterin ilgilendigi adam baskasiydi, olud o zaten ilk sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Scheriff said: yok artık ya yok artık ya yok artık yaaaaaaaaaaa deli etcek valla bu dizi adamı 3x05baba petrellinin tam olarak gücü ne peki biliyo muyuz? bi de 1. sezonda şu peter'ın yazıştığı kadın bakıcının bakıodu di mi baba petrelliye. adamın nası öldüğünü fln göstermişler miydi? oturup ilk sezonu izlicem valla sen tamamen karıştırmışsın. Bakıcı olan peterdi hatunun babasına bakıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 @aquila görmedik dediğin gücü heral adamı gördük işte son sahnesinde bölümün ewt ağır fail olmuşum:) beynimi döndürdü dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bu bolume kadar gormedik demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 SoulCube said: SPOILERLARIN EN BUYUGU GELMIS GECMIS YOK BOLE BISE ABOO BABA OHA NE CUS NASSI UAA bence en kötü adam petrellilerin babası. intihar etmedi bence company öldürdü. aha buraya yazıyorum. demiştim salladım sandınız dimi :) sezonun finalini de biliyorum mesela eheh. sette çalışan tanıdık var msn de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 hop öldürüldü demişin ama hala yaşıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 o olaylar biraz farklı ama anlatmıyım ^^ şöle diyim o borular neydi sanıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 şimdi izlemeyenler için borular garip gelcek :D ama yaşıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 puppetmaster (tu) tipinden karakter bariz figuran olacak belli ama bari gucunu harcamasinlar ana karakterlerden birine transfer olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 sylarla karsilassa o adam cok enteresan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ya ben mi sapigim yoksa boyle her yeni guc gordugunuzde potansiyel kullanim alanlari icin sizin de akliniza kotu kotu seyler geliyo mu ehueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Penthesilea said: ya ben mi sapigim yoksa boyle her yeni guc gordugunuzde potansiyel kullanim alanlari icin sizin de akliniza kotu kotu seyler geliyo mu ehueuh iyisin sen iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 heroes bence bu sene kendini en çok toparlamış dizi. her bölümü daha da sarıyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 baal'a katılmakla birlikte bu bölümüde çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Penthesilea said: ya ben mi sapigim yoksa boyle her yeni guc gordugunuzde potansiyel kullanim alanlari icin sizin de akliniza kotu kotu seyler geliyo mu ehueuh Ohh penth kadar normalmişim en azından... O da nasıl bir ölçüyse artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 eyvallah dizi güzel gidiyo hoş gidiyo ama gelecekde olanlar değişmezse ben çok ağır küfürler ederim bütün sene anaa bak değiştircekler diye izledikden sonra aslında biz size geleceği gösterdik o şekilde nasıl olduğunuda tüm sezon'a yaydık derlerse california valisi olur kapatırım oraları!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 5. bölüm hakkaten süper bölümdü. -mohinder'ın durumunda bariz spiderman göndermesi var. peter parker'da bi ara mutasyona uğrayıp garip bir örümceğe dönüşmüştü. adam birde koleksiyona başladı iyice. mark, maya derken herkes o oda da yerini alacak sanırsam :) -maya şimdi kaldı orda. diziye niye girdi amacı neydi vs. hiçbirşey anlamadık yani. -hiro kesin bi cinlik yapacak orda yani gelecekte zaten ando'yu gördük canlı birde hiro'yu öldürüyordu. -şimdi bu dreamteam olayı da marvel çizgi romanlarından "j-la" ve spiderman'in bir sayısına göndermedir. okuyanlar bilir sanırım. -baba petrelli çok şaşırttı beni. baba parkman'da öyle. başından beri beraber çalışıyor olabilirlerdi sanırım. hatta bütün bu birinci sezondan beri olan olaylar bir planın parçasıda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 mayanın gücü baya saglam aslinda diger herolarla kiyaslandiginda...bildigin ölüm elçisi kiz, kesin bir olayi olacak bence..güzelde kiz hem yazik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 3x05 için ekleme uyurgezer saolsun hatırlattı, baba Parkman'ın Linderman hamlesi de ÇOK ilginç geldi bana. Açıkçası hiç beklemiyodum böyle bi şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 baba petrelli o haldeyken onla konusabilicek su an bildigimiz kadariyla 2 adam var, parkman ve babasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 alt yazısı varmi ya divxplanet daha çevirmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar