Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Death Note

Virus

Öne çıkan mesajlar

naomi misora'yı erken öldürmeye nasıl karar verdiğini okudum da, çok belli oluyor alelacele öldürmeye çalıştığı. sen l ile maceraya atıl o kadar, sonra 5dk'de kandırıl. ciddi saçmalıklardan biriydi, kendi eceliyle kaza filan geçirse daha mantıklıydı heh
Sosyal ağlarda paylaş

işte yazar "ya bu charı yarattım ama çok hızlı çözecek olayı eğer erken öldürmezsem" demiş ve öldürmüş. hesabını tutturamamış. e yani niye koydun o zaman?

eheh youtube'a koyarken şunları da yazmış hazırlayan eleman:
said:
["Are you ready to die, kids?"
"Aye aye, shinigami!"
"I can't hear you!"
"Aye aye, shinigami!"
Ooooohhhh...]

Who has a notebook you can write in to kill?
"DEATHSPONGE NOTEPANTS"!
Who murders the whales,starfish,n the krill?
"DEATHSPONGE NOTEPANTS"!
If murder and mayhem be something you wish...
"DEATHSPONGE NOTEPANTS"!!
Put down a name; you'll have one DEAD FISH!
"DEATHSPONGE NOTEPANTS"!!!
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=DWRCSFLvxw0&feature=related

Bu Death Note OP üstüne Lucky Star giydirilmiş hali

http://www.youtube.com/watch?v=wm3jzR1Yw-U

Bu da editsiz Lucky Star OP üstüne Death Note OP müziği koyulmuş hali. Sanki özel olarak LS için senkronize edilmiş :>
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha lucky star super birseymis intro'ya hasta oldum =)... o viktor'un koydugu da kopardı, japonca bilmedigim icin tam anlamadım da hangi sahneleri aldıklarını falan anladım en azından =)...

ayrıca lucky star intro'da eduardo elric'in disi versiyonu var direk...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

oyle olsa iyi seslendirme icin resmen sokaktan topluyorlar en ucuza yapani aliyorlar

aslinda adamlarda gelismis bir endustri vardi ama para kaliteden onemli olduigu icin miklemiyorlar elleriyle mafettiler

misal amerikan dub tarihin en buyuk skandali gecen yillarda oldu

10 senedirmi ne pokemonu seslendiren ekip maliyetleri dusurmek icin degistirildi yerlerine getirdiklerindende eski tayfanin seslerini taklit etmeleri istendi izliyenler yemeyince kiyamet koptu filan

oyun desen oda oyle girin bir torrent mekanina undub yazin millet orda orjinal oyun kastigi halde sirf ingilzice dubin boktanligi yuzunden J-RPG leri UNDUB olarak ciakrtiyorlar, japonca oyundan kasip ses dosyalarini koyuyorlar ingilzice oyuna, ps2 de baya bi olustu

ama ne yazikki dingil ameirkalilar durmak bilmiyor aniem oyunlarinida dubliyorlar itinayla
bu konuda soul calibur icin namcoya tesekkur ediyorum adamalr hem japonca hem ingilizce olarak koyuyor sesi hangisini istersen

bide misal FFX internationalda vardi oyle secenek oda cok super olmsutu
seslendirenelrde bombaydi tabi misal blach de ichigoyu seslendiren elemani FFX de tidus la kesfetmislerdi auron u itachi nin seiyuu seslendiriyordu filan

bu arada yeni L dshirtumu koyiyim arkadasim teee amerikalardan bulmus yollamis okuyorsa bol tesekkur ve +rep yolluyorum :D

Sosyal ağlarda paylaş

deathnote'un hepsini (daha doğrusu seyrettiğim kadarını, L yoksa ben de yokum!!bir1) dublajlı izledim, hiç de pişman değilim zira youtube'dan izledim hepsini. işyerinde kıç içi kadar ekranda altyazı takip edip etrafa japonca sesler salmak tuhaf oluyo azıcık. ingilizcesini dinledim, millet reklam filmi bakıyorum filan sandı, görüntüsüne bile az baktım hatta, excel'e bakarak bile dinlediğim olmuştur bazı bölümleri :P
netekim böyle olmasa hiç seyredemeyecektim, L'ciğimin nur yüzünden mahrum kalacaktım. çok iyi oldu.
fail mail banne be.
L rules.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...