arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 AHAHA spongebob efsane! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 naomi misora'yı erken öldürmeye nasıl karar verdiğini okudum da, çok belli oluyor alelacele öldürmeye çalıştığı. sen l ile maceraya atıl o kadar, sonra 5dk'de kandırıl. ciddi saçmalıklardan biriydi, kendi eceliyle kaza filan geçirse daha mantıklıydı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 arkadaslar gorduum kadariyle dath notun 3. filmi gelio: death note: L chances the world ben biri izledim, bana guzel geldi... sira 2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Sam kesinlikle haklısın ya o cidden süper saçmalık yani git FBI ajanı ol,L'e Amarikalarda yardım et,sonra liseli bir çocuk gelsin seni kandırsın,adını öğrenip seni öldürsün.Ve bu sırada sen nerdeyse davayı çözmek üzeresin.Oehh yani bildiğin saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 işte yazar "ya bu charı yarattım ama çok hızlı çözecek olayı eğer erken öldürmezsem" demiş ve öldürmüş. hesabını tutturamamış. e yani niye koydun o zaman? eheh youtube'a koyarken şunları da yazmış hazırlayan eleman: said: ["Are you ready to die, kids?" "Aye aye, shinigami!" "I can't hear you!" "Aye aye, shinigami!" Ooooohhhh...] Who has a notebook you can write in to kill? "DEATHSPONGE NOTEPANTS"! Who murders the whales,starfish,n the krill? "DEATHSPONGE NOTEPANTS"! If murder and mayhem be something you wish... "DEATHSPONGE NOTEPANTS"!! Put down a name; you'll have one DEAD FISH! "DEATHSPONGE NOTEPANTS"!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ryuk cok bomba olmus :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 hastalık gibi ya sponge bob parodisi, günaşırı izleyip gülüyorum hala. death note'u çevirip tekrar izlemiş değilim halbuki ehe sponge bob ekibine özel hazırlatsan bu kadar uyumlu olabilirdi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 DN / Lucky Star OP MADi vardi baya güzel. Youtube da ara izle :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 aratınca bir sürü çıktı o dediğin, hangisi? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=DWRCSFLvxw0&feature=related Bu Death Note OP üstüne Lucky Star giydirilmiş hali http://www.youtube.com/watch?v=wm3jzR1Yw-U Bu da editsiz Lucky Star OP üstüne Death Note OP müziği koyulmuş hali. Sanki özel olarak LS için senkronize edilmiş :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ahaha lucky star super birseymis intro'ya hasta oldum =)... o viktor'un koydugu da kopardı, japonca bilmedigim icin tam anlamadım da hangi sahneleri aldıklarını falan anladım en azından =)... ayrıca lucky star intro'da eduardo elric'in disi versiyonu var direk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Ohasduhfasd L Haruhi izliyormuş, bunu da öğrenmiş olduk. :D Videolar süpermiş, hem Lucky Star Death Note Opening, hem de diğer Death Note parodisi tek kelimeyle gülmekten kırdı geçirdi beni, müthiş olmuş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Cuğşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Death Note'un ilk filmini soft sub bulabileceğim bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bende fena sardım 20. bölümde falanım, tavsiyem; izleyecekseniz ingilizce seslendirilmiş versiyonunu bulup izleyin, çok kaliteli seslendirmiş elemanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 L'in sesini japonca duymadıktan sonra hayatın anlamı nedir ki? yada cuişi'leri eliminate falan diyemi dinlicez? yalan olur o mis gibi japonca varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Kötülerini gördükten sonra az kötü olanlar kabul edilebilir duruma geliyor. Bkz Excel Saga Ama hiçbir ingilizce dub. orjinalinin yerini tutamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Orjinale +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 L'e uzanan eller kırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 l'e uzanan ellere cuişi(kelimenin orjinali ney?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 L elden üstündür! bu vesileyle ingilizce dub'lı anime izleyenleri kınıyorum, türkçe izlenir gene ama ingilizce asla! adamlar tiyatro seçmelerinde fail olanları topluyor herhalde anime seslendirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 oyle olsa iyi seslendirme icin resmen sokaktan topluyorlar en ucuza yapani aliyorlar aslinda adamlarda gelismis bir endustri vardi ama para kaliteden onemli olduigu icin miklemiyorlar elleriyle mafettiler misal amerikan dub tarihin en buyuk skandali gecen yillarda oldu 10 senedirmi ne pokemonu seslendiren ekip maliyetleri dusurmek icin degistirildi yerlerine getirdiklerindende eski tayfanin seslerini taklit etmeleri istendi izliyenler yemeyince kiyamet koptu filan oyun desen oda oyle girin bir torrent mekanina undub yazin millet orda orjinal oyun kastigi halde sirf ingilzice dubin boktanligi yuzunden J-RPG leri UNDUB olarak ciakrtiyorlar, japonca oyundan kasip ses dosyalarini koyuyorlar ingilzice oyuna, ps2 de baya bi olustu ama ne yazikki dingil ameirkalilar durmak bilmiyor aniem oyunlarinida dubliyorlar itinayla bu konuda soul calibur icin namcoya tesekkur ediyorum adamalr hem japonca hem ingilizce olarak koyuyor sesi hangisini istersen bide misal FFX internationalda vardi oyle secenek oda cok super olmsutu seslendirenelrde bombaydi tabi misal blach de ichigoyu seslendiren elemani FFX de tidus la kesfetmislerdi auron u itachi nin seiyuu seslendiriyordu filan bu arada yeni L dshirtumu koyiyim arkadasim teee amerikalardan bulmus yollamis okuyorsa bol tesekkur ve +rep yolluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ohaaa abi harika ben de istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 deathnote'un hepsini (daha doğrusu seyrettiğim kadarını, L yoksa ben de yokum!!bir1) dublajlı izledim, hiç de pişman değilim zira youtube'dan izledim hepsini. işyerinde kıç içi kadar ekranda altyazı takip edip etrafa japonca sesler salmak tuhaf oluyo azıcık. ingilizcesini dinledim, millet reklam filmi bakıyorum filan sandı, görüntüsüne bile az baktım hatta, excel'e bakarak bile dinlediğim olmuştur bazı bölümleri :P netekim böyle olmasa hiç seyredemeyecektim, L'ciğimin nur yüzünden mahrum kalacaktım. çok iyi oldu. fail mail banne be. L rules. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar