aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 patates atmis askere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Ah gülüm penthim ne işin var canım kardeşim Börgır Kingte şöyle oturup güzel güzel tavuk döner ayran yesen hiç olur mu bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 O kaçakları oraya çeken güç penth olsa gerek. Onlar simit sarayına gitmiş olsalardı orayı basarlardı direk, o derece. Yine de geçmiş olsun diyeyim, yani olayın dalgasındayız ama ciddi bir şey... adamın biri gelip dibinizde birinin kafasına silah dayıyor, rehin alıyor falan. Unutması da zor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 oha harbi doğruymuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 JNMS YAA PENTHIM =(=(=( e o kadar şap olunca askerde =/ penth kırıtmıştır yine askerlere :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 metallica'cı gençler diyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 gecmis olsun yazık ya kesin ilkeyi rehin almıştır adamlar, dövmüşlerdir hatta niahahahaa!! ooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 vay anasını sayın seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 vay be olaya bak. gelse de direk haberi penth'den alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Oyy geçmiş olsun yahu. Off bi konuşsak adamla. Bu arada söylemeden geçemicem, burda işte adamlar ikna edildi falan diyo da tahminen bizim polisin ikna gücünden çok penth'ten kurtulmak için vazgeçmişlerdir eylemden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 geçmiş olsun . haberde dedi adamalar askerden kaçmışlar sonra pkk pretesto etmek içinmi ne yapmışlar eheh ikisinde kafası 1 numuara elindekilerde sanırım oyuncak tabancaymış öle dedi haberde . onalrın askerlik bitmezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 büyük geçmiş olsun benimdeöyle bi derdim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 gecmıs olsun yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 doğru zamanda doğru yerde bulunan arkadaşlara geçmiş olsun hakkaten. yuh be bedevi misiniz pentim metalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 data odevim var, birakin beni zaten bunaldim, oflazer zart zurt diyen penthden bikan eylemciler polise teslim olmuslar. aldik haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Arkadaslar saolun da, dela'nin essek sakasi biraz evet olay dogru ama biz sadece oradaydik yani, basimiza bisey gelmedi : ) Iyi dilekleri icin tesekkürler ama herkese : ) Olay cikti ama bissürü, kolordu vardi bugün istiklalde mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 sevenlerini telaslandirdim bosuna =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Aman,geçmiş olsun.Seni rehin aldılar sandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 tüh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 demiştim kötüye bir şey olmaz diye geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Şimdi gazetede okudum. Dün gördüm de inanmadım =P Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar