axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Queer eye for a straight guyın ibikleri bile güzel der bu iki hatuna.. Göz yok nizam yok sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 sizde zevk yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 aga tamam alcam sana 1 kilo ciğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 sasiligini gectim kari guzel de olsa o resimde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 abi şaşılık deil o hafif bi şehlalık var süperde yakışır deli olurum ben şehla kızlara biterim direk sarkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Üzgünüm ama çirkin değiller, süperde değiller =/ Ortalama üstü hepsi. Bilin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Kate Beckinsale [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Abcim liv tyler cirkin bir kadin. Uzayli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 katein underworlddeki karizması produr 18 dir 19 dur 20 dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 resim bulmasını bilmiyosunuz siz [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 güzel çirkin tanımam ben kalender meşrebim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Arkadaşlar foto paylaşımını asıl forumdada görmek isteriz maksat arşiv genişlesin[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 09:39 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ehehe 1vs1'in vikide muhabbeti bi garip olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 son mesaj da penth denmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Benim olmayan tüm kızlar çirkindir. Benim olmayacaksanız niye dil dökeyim size a kızlar , yanılıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Liv tyler hakkaten çirkin. Kate 10 basar. Gözlerin güzelliğine bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Daesu ha gayret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 yahu hala alamadım su üyeliği of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Angelina Jolie güzel değil zaten, estetik açıdan bakarsak çok kusurlu bir kadın. Dudakları, gözleri falan... Güzel kelimesiyle pek alakalı değil. Ama inanılmaz derecede seksi bir kadın. Hani güzel olmasa bile o tek tek parçaların uyumu ve ortaya çıkardığı şey insanı çok etkiliyo. Edit: Liv Tyler'a çirkin diyen erkek tez elden hormon tedavisine başlasın :) [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 12:50 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Laetitia Casta sevdasi vardi bi aralar, o nooldu, herkes unutmuş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Laetitia Casta'nın olayı aşırı güzellik değildi. Tamam çok çok güzel kadındı da, esas farkı tek güzel avrupalı manken olmasıydı. Avrupa'da mankenler Türkiye ya da ABD'deki gibi değil, hepsi sıfır beden, hepsi incecik, çirkin denecek gibi, dümdüz, tahta göğüslü vs. Tercih edileni oydu. Laetitia Casta dolgun ve "güzel" kadınsı hatlarıyla direk ilgi çekti dolayısıyla. Sonra peşinden gelenler de olunca unutuldu kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Laetitia Casta hala çok çok güzel bi kadın. Ama hakkaten Adriana Lima dünya üzerinde nefes aldığı sürece diğer kadınların dünyanın en güzeli diye öne sürülmesini anlamıyorum. Olamaz yani. Böyle bir kanun çıkmalı. Asılmalı insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bu arada lima giyinmesini pek bilmiyor bence ,yoksa gayet güzel kız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 malik lima da ''malik gelsede masasına meze olsam''diyodu yani kızın giyinmesini begenmedin kız üzüldü:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 kaç kıllı erkek görmüştür o kız sorarım sana .yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar