Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Demonoid'de Avatar diye arattım,direk en üstte ikisi vardı.Nasıl bulamadınız siz ya :) 200'le çektim birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ehe, ''Avatar the last airbender'' olarak aratmakmış hatam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Kaç tane link aradım, hepsi sansür çılgınlığından nasibini almış, demonoid accountum da yok, mecbur Limewire a kaldım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Şu part 2 ye link http://www.livevideo.com/video/GlowingWhiteWings/9CFE6646A0F94313A23A44EBF27B9135/avatar-episode-315-the-boili.aspx Bu arada söyleyecegim 4 sey var. 1. Suki akar. 2. Mai akar. 3. Ty Lee akar. 4. Azula döt oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 akar ne lan? ShadowFury said: Kaç tane link aradım, hepsi sansür çılgınlığından nasibini almış, demonoid accountum da yok, mecbur Limewire a kaldım:D mininova? ayrıca verebilirim tabii istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 akar = ezer, biçer, döver, süperdi. vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 mininovadan buldum part 1 ve 2 yi çekiorum vts_01 vts_02 adlı dosyalar halinde feyk değildir değil mi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 14 part 2/3 deyim. 15 link weren olursa ii olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 demonoid'den çektiğimde VTS_02 şeklindeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 mininova'da fake çıkma olasılığı epey az :) VTS ne ayak onu anlamadım ama fake değildir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ya mininovadakileri de denedim de 0 da kitlenip kalıyo, hiç yüklemiyo. Ben de sapına kadar torrent özürlü olduğumdan çözemedim sorunu (uTorrent kullanıyorum, değiştirmemin faydası olurmu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Bende ki birkaç DVD>Divx çevirme programı da VTS_bilmemne_01 tarzında kaydediyor.Çeviren elemanın programı yüzündendir,ismi değiştirmemiştir büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ShadowFury said: Ya mininovadakileri de denedim de 0 da kitlenip kalıyo, hiç yüklemiyo. Ben de sapına kadar torrent özürlü olduğumdan çözemedim sorunu (uTorrent kullanıyorum, değiştirmemin faydası olurmu?) utorrent'te alakası yok. ben de utorrent kullanıyorum, hiç bir ekstra ayar yapmaya gerek kalmadan indiriyor mininova'dan. acaba senin adsl veya firewall ayarların yüzünden portlar kapalı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 mümkündür, nasıl açılır onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 google'da port forward diye arat. ben de çok iyi bilmiyorum zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 hobaaa indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 yaw demonoid'den indiriyordum, ilk part bitti, ikinci part %78.5 de kaldı ya, 0, hic ilerlemiyor alla alla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 14 geldi de 15 çok yavaş ya hızlı bi link varsa bana özelden atabilir mi birisi dosyanın adı da VTS_02_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 2side gerçek demi? oh be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 demonoidi bekleyemedim anim6dan izledim, hala çocuk çizgifilmi =/ ama yinede özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 cavanagh said: 14 geldi de 15 çok yavaş ya hızlı bi link varsa bana özelden atabilir mi birisi dosyanın adı da VTS_02_1 mininova'dan çektim ben ikinci daha önce indi hatta o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 izliyorum lan çok özlemişim ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Drall said: demonoidi bekleyemedim anim6dan izledim, hala çocuk çizgifilmi =/ ama yinede özlemişim abi en başından beri çocuklar içindi zaten asdf nick yapımı ne beklersin ki yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 nick sadece bebe şeyleri yapmıyor, mis gibi pete & pete vardı, gençlik dizisiydi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bebe şeyleri yapıyor demedim zaten,çocuklara yönelik şeyler yapıyor.Sonuçta Nick bir çocuk kanalı,Japon animeleri gibi kan,şiddet falan olamaz. Yaptıkları işler ama olağanüstü,Rocco's Modern Life,Sponge Bob,CatDog,Ren&Stimpy,Rugrats halen izlediğim şeyler.Fakat şurası kesindir ki Nick çocukların izleyebileceği seviyede yapımlar yapar. Her çocuk işi denilene de bebe diye bakmayalım. edit:Rugrats!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar