Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu part 2 ye link

http://www.livevideo.com/video/GlowingWhiteWings/9CFE6646A0F94313A23A44EBF27B9135/avatar-episode-315-the-boili.aspx

Bu arada söyleyecegim 4 sey var.

1. Suki akar.

2. Mai akar.

3. Ty Lee akar.

4. Azula döt oldu.
Mesaj tarihi:
akar ne lan?

ShadowFury said:
Kaç tane link aradım, hepsi sansür çılgınlığından nasibini almış, demonoid accountum da yok, mecbur Limewire a kaldım:D

mininova?

ayrıca verebilirim tabii istersen
Mesaj tarihi:
Ya mininovadakileri de denedim de 0 da kitlenip kalıyo, hiç yüklemiyo. Ben de sapına kadar torrent özürlü olduğumdan çözemedim sorunu
(uTorrent kullanıyorum, değiştirmemin faydası olurmu?)
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:
Ya mininovadakileri de denedim de 0 da kitlenip kalıyo, hiç yüklemiyo. Ben de sapına kadar torrent özürlü olduğumdan çözemedim sorunu
(uTorrent kullanıyorum, değiştirmemin faydası olurmu?)

utorrent'te alakası yok.
ben de utorrent kullanıyorum, hiç bir ekstra ayar yapmaya gerek kalmadan indiriyor mininova'dan.

acaba senin adsl veya firewall ayarların yüzünden portlar kapalı olabilir mi?
Mesaj tarihi:
cavanagh said:
14 geldi de
15 çok yavaş ya hızlı bi link varsa bana özelden atabilir mi birisi
dosyanın adı da VTS_02_1

mininova'dan çektim ben ikinci daha önce indi hatta o.O
Mesaj tarihi:
Drall said:
demonoidi bekleyemedim anim6dan izledim, hala çocuk çizgifilmi =/ ama yinede özlemişim

abi en başından beri çocuklar içindi zaten asdf nick yapımı ne beklersin ki yani
Mesaj tarihi:
bebe şeyleri yapıyor demedim zaten,çocuklara yönelik şeyler yapıyor.Sonuçta Nick bir çocuk kanalı,Japon animeleri gibi kan,şiddet falan olamaz.

Yaptıkları işler ama olağanüstü,Rocco's Modern Life,Sponge Bob,CatDog,Ren&Stimpy,Rugrats halen izlediğim şeyler.Fakat şurası kesindir ki Nick çocukların izleyebileceği seviyede yapımlar yapar.

Her çocuk işi denilene de bebe diye bakmayalım.

edit:Rugrats!!
  • Yeni Oluştur...