Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 onun sevgilisi var yalnız yazdım ben altına cem hemde forumdan dikkat et görmesin yazdı bende görse bile bişey demiyor yazdım. xaty kadar efendi adam yok çünkü forumda sallamıyor adam. ki ben çok denedim xaty'i samınlamayı sırf böle evde otururken canım sıkıldığı için falan hiç kalitesini bozmadı. copry'i hala sevmiyorum ama xaty'e de bişey demedik yani. bari ne yazıldığını görüp sonra aptal aptal konuşsaydın vaztirikz
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 noyan yıllardır patiye gelmiş en büyük canlılıktır.
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Finklorpeyniri said: onun sevgilisi var yalnız yazdım ben altına cem hemde forumdan dikkat et görmesin yazdı bende görse bile bişey demiyor yazdım. xaty kadar efendi adam yok çünkü forumda sallamıyor adam. ki ben çok denedim xaty'i samınlamayı sırf böle evde otururken canım sıkıldığı için falan hiç kalitesini bozmadı. copry'i hala sevmiyorum ama xaty'e de bişey demedik yani. bari ne yazıldığını görüp sonra aptal aptal konuşsaydın vaztirikz Bu olay için söylemedim abi ben, genel olarak cemin tutumu böyle. Öm ile sohbet ederken falan da abi arkadaşım o benim dediğim insanlara geyikli şakalı giydirdiydi üzdün beni diyip kapatmıştım konuyu da genel olarak konuşuyorum ben. Sonradan bu çocuk iyiydi niye dellendi olmasın. Hep dengesizim ben temalı konuşma işte ^_^ Size göre bi kekoyum ama tanrının gözünde aşkını kalbinden pıçaklayan bi ninca.jpeg
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ya çokta tatlı bi adamsın şimdi üzüldüm aptal aptal dedim diye özür dilerim ya
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Finklorpeyniri said: onun sevgilisi var yalnız yazdım ben altına cem hemde forumdan dikkat et görmesin yazdı bende görse bile bişey demiyor yazdım. xaty kadar efendi adam yok çünkü forumda sallamıyor adam. ki ben çok denedim xaty'i samınlamayı sırf böle evde otururken canım sıkıldığı için falan hiç kalitesini bozmadı. copry'i hala sevmiyorum ama xaty'e de bişey demedik yani. bari ne yazıldığını görüp sonra aptal aptal konuşsaydın vaztirikz Hayır sanki bilmiyoruz sevgilisi vs. olduğunu da, hemen gelip yazmışsınız. Tek mal varlığı saati olan adamla boss kesmeye çalışan semi pro gamerlar gibi hemen ne saldırıyorsunuz. xaty zaten efendi bir adam, copry de sevdiğim, saydığım 3-5 üyeden biri. Böyle biri çıkıp sürekli bi vukuatlar derdinde, aman kavga olsun da arada benzinle besliyim falan ama çok ucuz numaralar lan bunlar. direkt escape tier.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 YA ŞAKA YAPTIK LAN ŞAKA AAAAAAA
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 escape tier lafından adam banlamışlığım var bu arada, hakaretin de bir sınırı olsun terlidon.
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 wastryx denen adama forumda genel tavrımı geç bi kenara at, coprye genel tavrımdan bahset. ne demişim ne yapmışım bir örnek ver ağır terbiyesizlik ondan sonra klavye delikanlılığına geçiş yaparız burda. sana eşlik ederim tek kalmazsın o konuda yani. geyikli şakalı giydirdiğim kişide forumun en çingenesiydi. hatta ben copry'e kalkıp "copry lütfen sende xxx üyesi gibi çingenelik yapma" demişliğim var. lütfen uzuvlarımızı bi kenara bırakarak forumlara post atalım. bir tek sizde yok o alet. bir tek siz angaralı değilsiniz.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 vastiriks tatlı bir adam. diğerinin niki the rid one ona yüklenelim
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Xaenin said: escape tier lafından adam banlamışlığım var bu arada, hakaretin de bir sınırı olsun terlidon. Senin banladığın yerde gül biter.
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 xaty hakkaten çok efendi adam ya. ben mesela kız arkadaşımın herhangi bir forumda yazdığını falan hayal edemiyorum eve zincirlerim valla.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ben seni sevdigimi, paticige bildirdim.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 her açtığım mesajda gelip bana hakaret eden 2-3 kişi var(eleştiren demiyorum,dikkat!adamlar doğrudan bana hakaret ediyor.). onlar hariç şu forumdaki herkesi seviyorum.
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Xaenin said: Seni de seviyorum lan pezevenk. şikayet ettim.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 aquila said: at esek deve at ben miyim lan ^^
Öne çıkan mesajlar