LethE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 lotharla daha fazla vuruluyor ama dagger kaçmak ve yakalamak için çok daha iyi. mirror match yapıp denemek lazım aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 yeni herom tidehunter, stun şampiyonu yakaladı mı bırakmıyor :) basher, sy, butterfly, vladamir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Tabiki Slardar gönlümün sultanı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 karsida isinlanan hoplayan ziplayan char yoksa kesinlikle Furion ciddi oyunda butcher sniper alirsam direk gg ezalor(feci takim calisirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Severim: Bane Elemental, Bounty Hunter, Goblin Techies (sdfsd), Rikimaru Sevmem: Phantom Lancer (çok çoğalıyo), Crystal Maiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 hemen hemen her heroyu severim.alın sevmediklerim Demon witch,Slayer nedenmi?anneme versen yine adam keser ondan tam noob herosu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 sevdiğim ; bloodkayar, balanar, gondar, zeus, anti nefretliklerim ; witch doktoru kullanamıyorum dotanın en iyi herosu kanımca. kullanan herkesede kılım! bide abaddona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 pt+hyper+ ne ıstersenız bu ıtemlere sahıp bır snıple gercek anlamda bır katıl olursunuz.en sevdıgım heroda odur. Bu topıc eskıden olsaydı herkeste bır balanar olurdu fakat sımdı kımse yazmamıs.Ben hala beğenirim balanarı.Tabı caycı eartşakır lıon vs vs. En kıl oldugum hero treant Protector. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 doom bringer la, leviathan ı çok severim. adlarından mıdır nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 olmeyen zıbarmayan hero lord of avernusu seviyorum hehe zevkli oynaması atlayan zıplayan priestess of moon bide benim healerım shadow priest bide su sand kingin son buyusune kılım nerdeyse 3 -4 heroluk bir deprem gibi bisi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 abadon balanar troll warrior bide goblin herolarına hayranım :) zeus un ulti sinede gıcığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Voljin VOLJIN VOLJIN :D deli heroymuş bu aralar ap herom :D triple double herşeyi yapıom deli bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ya yeni bi hero koymuşlar leap attack var diablo barbarı gibi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Benim Abaddon'la oynadıgım takım yenilmez.. Evet iddalıyım :) Waxxi - Alfheim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 enigma ve morphling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Bu oyundaki en gerizekalı hero Abaddon. Bence fixlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 abaddonu çok iyi kullananlar var hatta imba bile olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 leviathan, earthshaker, jakiro, sand king çok severim bloodseeker, razor, skeleton king falan öyle basit heroları sevmem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Dragon Knight Prophet Soul Keeper Goblin Tinker Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Bir tek abaddon'u sevmiyorum.Gereksiz bir hero yok shield at yok invul aç.Hiç bir action yok sadece adama sağ tıkla bırak :S Abaddon'uda nerflemicekler kanımca çünkü öyle deli gibi kill yapan bir hero değil sadece ölmüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Bu aralar yeni ap herom Atropos (Bane Elemental) oldunedense. Ama hayvanlar gibi de seviyorum =) 1v3 aldığımdanmıdır nedir artık geçenlerde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Bende bu aralar ap'de Geomancer aliyordum ve Staj'ımı bitirdim :) Paso Geomancer oynadiğim sürece şunu anladim Slayer,Demon Witch karşıda olmadığı sürece Kralı gelse alamaz. Spectre ve Ogre Magi'de baya zorlayan herolar ama karşıda Slayer ve Witch varken kopyalarla oynama şansınız 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 geo ile hic oynayamiom nedense :) kasmakta zorlanıyorum arada kopyayı unutuyorum arkada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 favorim balanar oldu night stalker abim, cok fenaymis. zeusu da sevdim, tifil mifil ama spamledin mi mana dump = kill. karsi tarafta anti mage ve stun herolarini sevmiyorum, bende de tipsiz herolari =( [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 11:04 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Goblin Tinker... Gerçi bir kere oynadım ama, feci zevkliydi ortalığa mayın döşemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar