Th0r Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Şimdi sınıfta iki senedir çok iyi anlaştığım, Nilay ve Songül adında iki kız var. Üçümüzün yediği içtiği hiçbir zaman ayrı gitmiyordu... Bir kaç önce Nilayla İstanbul'a giderken konu benim kız arkadaşım olmamasından açıldı. Ben mırın kırın edip konuyu kapatmaya çalışırken yanlışlıkla platonik olarak hoşlandığım birinin olduğunu ağzımdan kaçırdım (Aslında ondan hoşlanıyordum ama onun erkek arkadaşı vardı...). Doğal olarak bu o kızın kim olduğunu öğrenmek için beni sıkıştırmaya başladı ve bende en sonunda sınıftan rastgele bi isim söyledim. Dediğim gibi birbirimizi çok iyi tanıdığımız için o hemen "O olamaz seni tanırım öyle biri için beni yarım saat uğeraştırmazdın" gibisinden bişiler söyledi ve yine baskı yapmaya başladı. Bende en sonunda "Songül'den hoşlanıyorum fakat onun bunu bilmesini istemiyorum" dedim. Daha sonra bu konu kapandı (Bu yaptığımın doğru olmadığını çok iyi biliyorum ama niye böyle yaptığımı bile bilmiyorum). Aynı muhabbet Songülle yanlız başıma olduğum bi sırada tekrar açıldı (Daha doğrusu benim mallığımdan kaynaklanan bi olay yüzünden başladı desem daha iyi olur...). Bu seferde ona Nilay'dan (gerçekten hoşlandığım kız) hoşlandığımı söyledim. Tabi bu konuşmalar sırasında ona Nilayla yaptığım ikili muhabbettende söz ettim (Bu da diğer bi mallığım...) ve bundan sonra "Birbirimizden bişey saklamamıza nasıl sebep olursun" diyerek bana soğuk davranmaya başladı ve bir kaç gün sonrada muhabbetini kesti. Nilay aramızda ki problemin ne olduğunu sorduğunda da herşeyi olduğu gibi anlattım ve doğal olarak o da üçümüz arasında dostluğa son noktayı koydu. Ve bugün.. Aradan iki hafta geçtikten sonra ikisi tekrar benimle konuşmaya falan başladı. Kısacası buzlar eriyor gibi. Onlara bu köklüğü değişikliğin sebebini sorduğumda ise bana "Merak etme hiç birşey eskisi gibi olmayacak, sadece okulda böyleyiz. Onun dışında eskisi gibi çok fazla yakınlık göstermeyi düşünmüyoruz" dediler... Şimdi benim bu durumda ne yapmam lazım? Onların oyununu mu oynamalıyım yoksa aramızdaki herşeyi tamamen bitirmeli miyim? Allak bullak olmuş durumdayım ve hiçbir şekilde doğru düzgün düşünemiyorum... Not: Fazla uzun oldu ama kusura bakmayın... Edik: İmla (Görebildiğim kadarıyla..) [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 19:27 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 vah vah vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 onlırn oyununu mu oynamalısın ? ahahaahah!! sen oyuncu deil oyuncak olursun oyle bi durumda ..yaptığın harbi mallık kusura bakma ama .. nyse ben senin yerinde olsam ikisini sallamazdım bi sureliğine .. akılları başlarına gelsin. soğuk davran derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Ben zaten yaptığım davranışı savunmuyorum ki... Sadece bu durumda ne yapmam gerektiği konusunda sizden yardım istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 İlginç eskiden Yalan Rüzgar'ı diye bir dizi vardı hatırlarmısın? Ben anneannem sayesinde bilirim o diziyi orada da böyle şeyler vardı en güzeli sen hiç kasma fazla önemsersen zaten olmaz ama cidden dostlugunu devam ettirmek istiyorsan ikisinide karşına al ve dobra dobra konuş. Herşeyi açıkça anlat hiçbirşey kalmasın zaten ondan sonra eskisi gibi olucaksanız olur olmayacaksanızda boşver sen elinden geleni yapmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Bak şimdi biraz karmaşık bir yaklaşım sergilicem idare et:) Bence kendine başka bir kız arkadaş bul Biliyorum sevdiğin insandan vazgeçmek zor ama senin ondan hoşlanıyor olmanın devam ettiğini düşünürse aranıza daha büyük bir mesafe koyucaktır eminim Hem sevgilisini seviyorsa büyük ihtimal seninle dostluk ilişkilerini devam edince kendinide suçlu hisseder o yüzden senden dahada bir uzaklaşır Sonra songülü ve arkadaşını karşına alarak durumu düzeltmek için ufak bir yalan söyleyebilirsin 'psikolojik olarak zor bir dönem yaşıyordum..... ne yaptığımı bilemedim....' gibisinden Bilmiyorum yararı olurmu kendimi kızın yerine koyarak anlatmayı denedim güzin ablayıda aştım: P [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 20:29 tarihinde, demorah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Vay be dostluğa bak. En ufak bişeyde arkalarını dönüp gidecekler, sonra da gelip merak etme hiç bişey eskisi gibi olmayacak ama konuşabilirsin bizle acıdık izin veriyoruz ayağı yapacaklar. böyle aşşalı kasım paşalı bi laf vardı tam hatırlamayadım. direk o geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 evet kızların yaptığıda ayıpmış ama ona katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 kaç canım kaç kaçan kovalanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 2 senelik arkadaşlara bak heh 2 günlük arkadaş gibi zopik'e katılıyorum kasımpaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Bunu yayınevine sat bi tane . Roman yapsınlar . Çok takdir ettim bu kadar güzel batırılmaz bir ilişki ahah . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 eheh "onların oyununu mu oynamalıyım" ne ya, zaten batırmışsın, kapat sen o defteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 said: Şimdi sınıfta iki senedir çok iyi anlaştığım, Nilay ve Songül adında iki kız var. Üçümüzün yediği içtiği hiçbir zaman ayrı gitmiyordu... Böyle başlayan bir maceranın gidişatının daha farklı olacağını tahmin etmiştim bir de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ya şimdi olaya fiziksel açıdan baksak songül x kilo olsun nilay y kilo ikisini topla x+y kilo peki sen bu ikisini de birden kaldırabilir misin hayır o zman birini seçeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bana "senle o kadar samimi olmayacaz artık" gibi bi laf etselerdi s.ktir ederdim o kızları.. o cümleyi duymak bile cko moral bozucu ya bence. boyle diycek biri cıksın hayatımdan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bana hiç bişi eskisi gibi olmıcak ama konuşalım dese bi kız,hadi birbirimise pipilerimisi gösterelim derdim.olma ole şey.liseyi bitir geçer ole ilişkiler,bişiyciin kalmas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 sonra romana bi de film cekeriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Trilogy yapalım pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 said: "Merak etme hiç birşey eskisi gibi olmayacak, sadece okulda böyleyiz. Onun dışında eskisi gibi çok fazla yakınlık göstermeyi düşünmüyoruz" Ahaha. Iran'ın Birleşmiş Milletler'e verdiği nota gibi olmuş yahu. Yeni ufuklara yelken açmanı tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 3 kiz lazim trilogy icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 İlkinde x İkincide y Sonuncuda x+y , büyük hesaplaşma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Şimdi onların bana olan yaklaşımlarını gayet iyi biliyorum ve onların davranışlarına göre daha bilinçli veya kendime göre tepkiler verebilirim ve kendime acı çektirmek yerine acıyı onların çekmesini sağlayabilirim. Onların oyununu mu oynamalıyım derken bunu kastetmiştim. Ama pati halkı ne yapmam gerektiğinde oldukça yardımcı oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 i like threesome style desene =) belki onlardada vardır bu tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ve bugün okulda yaptığımız küçük toplantıdan sonra olaydaki son durum... "Madem benimle okul dışında muhattap olmak istemiyorsunuz neden böyle bi tutum sergiliyorsunuz?" diye sordum onlarda cevap olarak şunu verdiler: "Sen kaybetmek istemeyeceğimiz kadar çok iyi birisin, duyguların yüzünden seni ve yaptıklarını yargılayacak değiliz. Bunların olması gayet normal bişey fakat bu olay öyle bi boyuta ulaştı ki bizim yapabileceğimiz hiç birşey yok" dediler. "Bu nasıl bi boyutmuş ki beni kaybetmek istemediğiniz halde sizin elinizden hiçbirşey gelmiyor" diye sordum. Bizim konuşmadığımız dönemde ikisininde ailesi bana selam falan yollamış tabi onlarda biz artık onunla konuşmuyoruz demişler ve olanları anlatmışlar. "Eğer seninle tekrar eskisi gibi olmaya kalkacak olursak onlara ne diyecez" dediler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Açıkçası çok saçma bir durum. Kusra bakma ama kızlar direk parmağında oynatmaya çalışıyor seni. Ben olsam biraz gurur yapar ve "Benimle böyle kendi çıkarı için beraber gezmeye çalışan insanla ne muhabbeti ne arkadaşlığı sürdürmem kusra bakmayın. Hele iki yüzlülükle bana değerli olduğumdan bahsedip sıkıştırınca da derdinizin kendi ailevi durumunuz olduğunu söylemeniz zaten noktayı koydu" derim. Ha ondan sonra pişman olup gelirler yanına dizginler de sana geçer ya da silinip giderler. Kısaca en kısa sürede "Yar saçların lüle lüle, hadi canım sana güle güle" demek en mantıklısı ikisine de. Çıkar ilişkisiyle, sahtekarlıkla yürümez arkadaşlık. Direk aptal yerine koymaya çalışmışlar üstelik. [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 15:58 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar