Lumiere Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Biraz kendine çeki düzen ver be olm,biraz hayata bağlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 To dream_endless : "[ Paticik.com | Forum | VIKI | Özel Mesaj | MyPati | Yardım ] Copyright 2001-2006 @ Paticik.Com | Another Paticik.com project | test... " Kaç türkçe kaç ingilizce kelime var bi saysana.. Nick'in ingilizce,nick dedigin kelimede ingilizce, bu sitenin kodlarıda ingilizce,kaynak kodlarıda ingilizce,kullandıgın window'sunda ingilizce,okudumum bölümde ingilizce makine mühendisligi hayatım boyunca kullanacagım terimlerde ingilizce,birçok insanın 2. dilide ingilizce dünyada en geçerli olan dillerin biriside ingilizce kısaca hayatının büyük bir bölümü görmedigin arkafonda saklı olan dilde ingilizce.. Ama sen "to" kelimesine öyle bir takmış ve bunu bir takıntı haline getirmişsin ki ingilizce kullanmak senin için yozlaşmak bozulmak olarak geliyor.. Titre ve kendine gel biraz.. Kusur aramaksa amacın sana ayak üstü 30 milyon tane kusur bulurum diyecek bişeyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 To CapriceXante BL'deki her guildin adini ezberlemek zorunda miyim, asagilik kompleksi mi var sizde a kuzum, böyle adiniz sayilmayinca delleniyorsunuz? HG ve Excesse'in iyi is yaptigini biliyorum sadece, o yüzden onlar gibi guildlere demisim yazimda da. Kisaca, bi sal ve l2read Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 cok gereksiz adam war forumlarda cooooooook MT ler cogunlugunun antalyadan olan ayni zamanda bi zamanlar cafelerine gittigim bi cok oyunun (antalyada) onceligini yapmislardir bana gore iilerdir ama adlari cok karismistir boyle seylere reputationlari dusmustur bi cok antalyali playerlar uzerinde CS den hatirlarim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 lol CS ye dondurdum devam konu nasilsa dil edebiyat a girmis hadi CS dende bahsedelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 *Lakd* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 said: Iste o buyuk Mutation Team ı yoneten kısıler bole ınsanlardır, dıer ınsanların 1 kelımesıyle guıldden adam atan adamlar.Ve bahane olarakta atılırken Delidana'nın attırdıgı solenmemis, guılddekı hal ve hareketlerı dıyıp kestırılıp atılmıs. 1:Emin misin delidana nın attırdıgına belki herifin hic ilgisi yoktur herifin gunahını bosuna almamak lazım. 2.Her guild in kendine has kuralları var bi guild e girerken o kuralları okuyup kabul ediyorsan girersin kimse bi guilde milleti zorla sokmuyor. 3.Hic kimsenin guildine hakaret edici laf edilmez gercekten hakediyor olsa bile .Herkez elinden geldigince guild inin adını kucuk dusurucu hareketlerden uzak durmalı .O yuzden bi yerde haksız. said: Farm yaparken herkesın genel olarak yaptıgı gıbı dıer farm yapan yaratıga vurmaya gıderken arkadan hemen bı buyu atıp yaratıgı elınden calmaktaydı. 4.Ben genelde 1 kisi bi yerde fram yaparken sorun olmasın diye baska yerde fram yaparım .Bu olay sıradan bi durum ise hic laf atmayıp o da onunkini alsaydı. 5.Ustumdekı earthfury setti neden pvp setti deyilmis ben onu anlayamadım .Shaman setlerinin geneli onun gibi benzer ozellikte madem oyle shamanlar cıplak pvp yapsınlar. Shamanlar instance icin heal yetenegini guclendiren set yaptırıp onu giyiyorlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 dream_endless özel isim .. sonsuz rüya demek değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ordaki to "tuuuuuu sana" anlamında yanlış anlıyoruz arkadaşımızı =). "izlemeye devam eder" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 CapriceXante said: To dream_endless : "[ Paticik.com | Forum | VIKI | Özel Mesaj | MyPati | Yardım ] Copyright 2001-2006 @ Paticik.Com | Another Paticik.com project | test... " Kaç türkçe kaç ingilizce kelime var bi saysana.. Nick'in ingilizce,nick dedigin kelimede ingilizce, bu sitenin kodlarıda ingilizce,kaynak kodlarıda ingilizce,kullandıgın window'sunda ingilizce,okudumum bölümde ingilizce makine mühendisligi hayatım boyunca kullanacagım terimlerde ingilizce,birçok insanın 2. dilide ingilizce dünyada en geçerli olan dillerin biriside ingilizce kısaca hayatının büyük bir bölümü görmedigin arkafonda saklı olan dilde ingilizce.. Ama sen "to" kelimesine öyle bir takmış ve bunu bir takıntı haline getirmişsin ki ingilizce kullanmak senin için yozlaşmak bozulmak olarak geliyor.. Titre ve kendine gel biraz.. Kusur aramaksa amacın sana ayak üstü 30 milyon tane kusur bulurum diyecek bişeyin kalmaz. İlk olarak şunu söylemek istiyorum. Senin To .... şeklinde yazına değil, üstte alıntı yaptığım mesajına hitaben yazıyorum bunları. Tüm paticik te araştırsan bulsan toplasan milyon tane türkçe kelime cümle vardır. Arkadaş en alttaki 2 satırı koyup say bakalım kaç türkçe kaç ingilizce var demiş. Vermiş olduğun örnek çok saçma. Milliyetçilik olarak görülmesin ama kendi gözümüzde büyütmeyin bu kadar bunu. Yurt dışına iş için gidersiniz, ingilizce bilen tercüman tutarsınız. Yurt dışından iş için gelirler, ingilizce bilen tercüman tutarsınız. Onlar türkçe bilen tercüman tutmaz. İngilizce bugün dünyadaki en çok gerekli olan bir dil olabilir. Ama bunu kendi konuşmalarımıza da katmanın anlamı yok. Nick in ingilizce demişsin, bir kere o nick değil takma ad. Bu sitenin kodları ingilizce demişsin. Hangisi değil ki... Dediğim gibi yanlış anlaşılmasın burda milliyetçilik yapmıyorum. Ama ben bir kıçı kırık elektronik alet aldığımda içinde ingilizcesinden almancasına fransızcasından çin, japoncasına arapçasına her dil varken benim dil yok. Kendi dilimizi kullanalım her zaman ki, saygı görsün. Ama biz napıyoruz onların diline daha çok saygı duyuyoruz. Ve son olarak şunu söylemek istiyorum. Arkadaş TO kelimesine karşı çıktı diye yada birşeyler söyledi diye yurdum insanı o kişiyi YOBAZ yapmış ya daha söylenecek ne varki bu konuda bilmiyorum............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Siz neyin tartısmasını yapıyorsunuz ?? 7 sayfalık forumda takıla takıla xante nin " to " kelimesine mi takıldınız. İlla satascak bisiler bulcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucehan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 İşte burning legionı bunun için seviyorum, gerçek hayat gibi, ne ararsan var.. tam online Dünya bence bu server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Evet şimdi de konu İngilizce dilbilgisi ve Milliyetçiliğe yöneldi. Ben muhabiriniz korfuz, yakşamlar dilerim efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 hem alakasız hemde seviyesiz bi tartışma almıs başını gidior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Realmoste Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 "Dallas" yemin ederim.Dallas kelimesi artık ingilizcemi farsça mı bilemicem ama dizi adı banada takmayın afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Tavuk mu yumurtadan çıkıyordu. Yumurta mı tavuktan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Hey baby, wake up from your asleep We have arrived onto the future and the whole world is become..... Elektronik, Supersonik, Supersonik, Elektronik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Öz eniştesini dolandıran şahıstan ne beklenir ki ? yada şöylemi deseydim biri kayseride olmak üzere toplam 5 internet kafe batıran ortaklarını çırak çıkaran ve en son teknik servis açıp onuda batıran şahıstan ne beklenebilir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinuviel Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Hadi konuyu açan arkadaşı anladık.Bazı kişileride anladık.Ama bu nedir arkadaşım wowla bir alakası kalmadı forumun.Bu forum tamamen haddini aşmıştır!!!Bu kadar saçmalık olmaz.Olmamalıdır!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerome Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yokmu arttıran :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 evet bencede yani abardı olay zai nin oyun ile ilgili yaptıkları bizi ilgilendiriyor özel hayatı burdaki kimseyi ilgilendirmez ve bu konuların burada yazılması yakışıkta almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konu benim sözde bi insan benzeri kişiliksizi guıldden attırdıgım dı nerelere kaymıs .. Ben kimseyi guıldden atırmadım attıramam bence hiç bi gm onu guıldden at deyınce guıldıne emek veren birini sorgusuz sualsız atmaz ama o adam köpek gibi her yere saldırırsa atılır tabi ben sadece guıld masterına olanları annlattım oda "zaten dengesiz bi cocuk" dedi yani benim herhangi bi etkim yok. ben tek ama tek anlayamadıgım sey neden topic acılıolar sildiysen sildin carını aglamak neden hala anlamıs degilim bende carlarımı sıldım ama bi gun gelip topic acmadım vallahi diecek bişi bulamıorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lumiere Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 OO FENER NASIL KOYDU AMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Koş hanım konu almış başını gitmiş İçeri kaçan kedi degil itmiş Lahana domates evde kalmamış bitmiş İki laf edelim gel hanım yanı başıma Tabi, ama unutma gecen sefer neler geldi başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 OO FENER NASIL KOYDU AMA lütfen seviyeyi düşürmeyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar