Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bl ve Mutation Team'e Dair...


lololo

Öne çıkan mesajlar

Herkese selamlar. Oncelıkle bl'de oynamadıgımı deathwingde takıldıgımı ve bu olaya , olayı yasayan kısıyle aynı cafede oldugumuzdan sahit olmus oldugumu belırtmek ısterım.


Direk guıld ısımleri ve nickleri vericem ki bu tur ınsanların kım oldugu bılınsın.

Bugun Souffless adlı Mutation Team'de olan cafeden tanıdıgım kısı , oyunda farm yapıyordu. Farm yaparken herkesın genel olarak yaptıgı gıbı dıer farm yapan Delidana adlı Last Hope of Motherlandse adlı guılde uye olan bi adam arkadas yaratıga vurmaya gıderken arkadan hemen bı buyu atıp yaratıgı elınden calmaktaydı. 1 oldu 2 oldu, en sonunda bızım arkadas dayanamadı ve " Amma ac adamsın " diye /w attı. Daha sonra Delidana nında karsılık vermesıyle kavga buyudu ve ıtemlara geldı sıra. Souffless " Ustumdekı earthfury setlerı pvp ıtemı deıl " dedıgı halde Delidana " T2 oldugu halde yenerım velet" demeye devam ettı. Daha sonra Souffless " Evet dogru , sen yendın cunku sızın guıld mc yapmadıgından bos vakıtlerınızde pvp yapıyorsunuz" cumlesını kurdu.

Iste bu cumlesınden tam 1 dakıka sonra Bajau adlı kısı tarafından guildden atıldı. Yani Last Hope of Motherlandsdekı bır kısının sadece 1 cumlesıyle hıc bır savunma yapmasını yada uyarı yapılmaksızın guıldden atıldı.

Iste o buyuk Mutation Team ı yoneten kısıler bole ınsanlardır, dıer ınsanların 1 kelımesıyle guıldden adam atan adamlar.Ve bahane olarakta atılırken Delidana'nın attırdıgı solenmemis, guılddekı hal ve hareketlerı dıyıp kestırılıp atılmıs.

Bu olayı anlatmaktakı amacım o koskoca Mutation Team ın aslında nasıl bı guıld oldugunu ve onları yoneten ınsanların nasıl kısıler olduklarını herkese gostermektir.

Lutfen bu guıldle olanlar ve oraya gırmeye calısanlar, nasıl bı guılde gırecegınızı onceden bılın. Cunku baska ınsanlarında Souffless gibi charlarını sılmelerini ıstemıyorum...


Saygılarımla...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben BL de oynayan ve Mutation TEamden muzdarip bi druidim. MC yaparken ki haksızlıklar ve GuildMasterın kafasına göre item dağıtması falan yapılan iğrençliklerin bir kaçıdır. Ordan çıkıp (bence) BL de hordeun en iyi turk guildine girdiime ki bunu soufflessa borçluyum çok mutluyum.
Mutation team sürekli adam kaybetmekte ve sonra biz neden şu lanet ragnarosu hala kesememkteyiz gibi trajı komik cümleler kurmaktadır. Mutation Team hiç bir zaman o hayal ettii yere ulaşamayacaktır.
Hunterlar diğer hunterları guildden kaçırır shamanlar item için 2li 3 lü anlaşma yapıp diğer shamanları dışarda bırakır. Healerlar sadece mana bitirmeye oynar heal meterada 1. olmak sadece bütün dertleri. Sonra gelirler biz niye Ragnarosu kesemiyoruz. çok komik!!
Bir guild MC ye 1 hunter 2 druidle giriyorsa o guildden ne beklersiniz?? Sorarım size.
Burdan bişi eklemek istiyorum. Delidana mutation teame girmeye çalışıyordu geçen günlerde şimdi gelmiş guidime laf söyletmem diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler bizim orda. Hem guildine laf söyletmio hem başka guilde geçmek için çalışıo. İşte böyle pislik biyer sinir sisteminizi bozmak istemiyorsanız ve oyundan zevk almak istiyorsanız BL de yeni karakter (horde) açmayın yada sanmayınki oh bi sürü türk var oynarım. Bilmediiniz bişey var onların çoğu iğrenç insanlar.
Şuan ki guildimden çok memnum herşey çok güzel adım Xhantelas BL orda da sorabilirsiniz herşeyi bana. Size hertürlü pisliği anlatabilirm.

Herkese iyi oyunlar!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mt ilk girdiim guilddi (ilk deatwish for mt deydim) baya bi kaldım guildde sonra reelden ark la öyle aramızda ufak bi tartısma oldu ve orda officerlardan biri sorgu sualsiz kickledi :) orda ne geyikler dönüyor ve ufak bir tartısmadan guildden atıldık arkla beraber anladımki deer falan yokmus gözlerinde zaten mc ye falan 160 adamdan giren adamların sayısı kesindir kimlerin girecei dierleri izlio sadece :) zerre üzülmüorum valla bu arada Drugrosh ben...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu herşey bir yana, ben şu mesajda MT (mutation teamdi di mi?) in tarzını beğendim. durup dururken ona buna sataşıp laf kavgasına girdiğini, üstüne yetmezmiş gibi karşısındakinin itemına guildine laf etmeye kadar vardığını duyarsam guildimden birinin ben de atılması için oy kullanırım eheh, düzey denen birşey var

her guild üyesi o guildin aynasıdır, en önemli göstergesidir. guildime ve dolayısıyla bana kötü gözle bakılmasını istemem, guildimi de ona göre seçerim, hareketlerimi de ona göre ayarlarım.

bu tür olaylar monitöründe hareket eden karakterleri sadece pixellerden ibaret görüyor olmasından kaynaklanıyor bazı insanların, ki mmorpglerde en kızdığım şey budur; onlar pixeller değil sadece, insan onlar insan, evinde bilgisayarının başında oturmuş oyununu oynayıp zevk almaya çalışan bir insan var orada.

edik; tanımam etmem, horde bile değilim, bir tek delidana tanıdık geliyor bana isimsel olarak, o da her gördüğümde aimed shotı kafasına vurduğum bir kardeşimizdir, en ufak muhabbetim olmamıştır bunun dışında =]
tarafsızım yani, kanka olayı veya MTe girmeye niyetim hiç yok baştan söyleyeyim hehe, salt şu mesaja bakaak yorum yapıyorum yani biliyor da konuşuyor değilim

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 17:42 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esas kotu olan sey farmda gıdıp herkesın elınden mobları calıp calıp, sorada duelde yenıp " Ahanda kafanda tear2 oldugu halde yendım velet" diyen kısı tarafından guıldden atılmasıdır.

Evet kımsenın oyun zevkını baskasının elınden almaya hakkı yoktur, guıldden attırıp, oyundan sogutup , adamın charını sıldırmesınede hakkı yoktur...

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 17:48 tarihinde, lololo tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyi anlarımda kick opsiyonun kullanim şeklini anlamam.
yahu belirli bi sürede olsa yüz yüze baktığın beraber birşeyler yaptığın hiç değilden selamlaştığın adamı kicklemek nedir böyle aşalayıcı birşeymi var
olgun insan gibi sorulur böyle böyle guildden ayrılmani istiyorum nedir kendi cikmazsa o zaman kicklenir nedir kick yahu peh.

1 senedir oynadığım guildim ak gün karagün beraber olduk birşey lazim oldu cebimizden cikardik 2 bin gold verdik son 2 ayda aq bwl 1kg repair cost reg cost harcadik ama şerefsiz ispanyollar işi guild içi item mafyacılığına döktü konuştuk olmadi bide artis artis konuşunca bastik kalayi o gerizekalilar bile bu böyle olacak bundan sorna değişmeyecek bu karşı cıkacaksan üzülerek söylüyorumki şu an guildden çıkman gerekiyor dediler bende allasmaladık dedim çıktım işin doğrusu budur her ne olursaolsun sen elemanına her şekilde vefa borçlusun ha eleman sadakatsizlik yapar ne bilim guilddeyken gider başka biyere application felan yapar hada direk olarak seni rencide eder küfreder vs kicklersin ama bilmiyorum aban uygun gelmiyor holla hop kick olaylari.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya, yanılmıosam seni Nebula'dan hatırlıom. Eger Nebula'da oynadıysan Mutation Team zaten nebuladan gelme bi guild. Yani UO daki her turlu pislik, adam kayırma olayları WoW dada tam gaz devam edio anlıcagın...

Bu arada zaten benım bu yazıları yazmamın sebebıde o sorgusuz sualsız cat die kick. Insan bı sorar , savunma ıster, ama yok, onur haysıyet olsa once noldu dıye sorarlardı ya nese.

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 17:51 tarihinde, lololo tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bl de ally charım var. Benim bildigim av lerde gordugum farmdada gordugum delidana hakkında demekki dusunduklerim yanlıs degilmiş ben bu adam karaktersiz diye dusunmustum demekki dogru imiş demekki karaktersiz adam sadece ally da yokmus.Av de ananı diy ebagırmkatan baska birsey bilmeyen adamın zaten duzgun bir sey yapmasını beklemezdim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada bahsi gecen adam

Hakkarda - Poison totem atan bi adam :)
Mandokirden düşen Mandokir Sting [bow] u kullana bilecegini sanıp need çeken bi adam :)

bikere işin komik yani sizin gibi düşünüor olsa guild member lar ı çooktan cıkarlardı sizin gibi 2 3 veletin lafına uyupta guild i terk etcek zihniyetde degil kimse zaten
o yüzden boş konuşmayın az laf çok iş

not:yazılanların gidecegi yer bellidir alakasız kişiler üzerine alınmasın lütfen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...