Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowbane ÜCRETSİZ !

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
lanetler yagsın patch yaparken cıktım dışarı gittim gezdim vs vsv svs geldim oldugu yerde kalmis asdasd olmaz böle şey yaa pöf be :P

edit :79. ( Mesh ) patchte kalmıs 101 taneymiş toplam neyse ii gene

edit 2: lanetler gene yagsin patch çok yavas baska bi yerden download etme olayi yokmu ya? flashgetle fln daha hizli ceker ztn bu patcherlada net fln gittimi cektigi yok oluyo :(
Mesaj tarihi:
var mı adam çok?
başka servera geçmişler diyorum türklerle oynıcaksan eğer diye. (mourning e)
gerçi baktım %90 ı guildin tanımadığım adamlardan oluşmuş.. bu ne? :(
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oynuyorlar mourningde
ben de oynuyorum da final zamanı geçince görürsün anca :)
not: başlıcaksan hırs yapma serverlaır kapayıp baştan temiz 2 tane server açacaklar galiba
Mesaj tarihi:
Lethe buarada senin oyun nick i neydi abi ya ben benimkini hala hatırlayamıorum ama evren cemal emir aynı evden oynuoduk

Nott falan yani hatırlarsın belki
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Şimdiye kadar oynadığım en güzel MMORPG idi shadowbane...

Grafikler falan fesat ama o GvG savaşları, kale basmalar falan müthiş eğlenceliydi...

bedava olması hem iyi hem kötü. İyi çünkü zamanında gösterilmeyen ilgi şimdi oyuna gösteriliyor. Kötü, çünkü beleş olması için oyuna reklam almışlar. Ölünce reklam videosu çıkıyor falan, oyunun havasından çıkarıyor insanı...
Mesaj tarihi:
Şuan test serverindayız arkadaşlar. Yakın zamanda 2 tane yeni server açılcak ve şuan için online olan bütün serverlar vipe edilcek. Test serverina gelirseniz bana ulaşın.

Nickerim : Janise , Janisse (Ayrica ben online olmazsam "PreMentat" a tell atın.)

Yeni server açılana kadar test serverindayız. Burda karakter kasmak çok kolay. 10 saatte max lvl oluyorsun. Oyunda görüşmek üzere.
Mesaj tarihi:
Son durum nedir?
Hala bedava mı?
Test serverlar ne olacak kapanacak mı?
Yani boşuna kasmışolmayalım.
Benim de warhammer çıkana kadar takılacak oyuna ihtiyaım va aıkcası ya daoca donucem ya da shadowbaneye başlıcam.
Mesaj tarihi:
ya ben anliyamadim aslinda yeterince zaman vermedim oyuna.bu hafta icinde 2 kere download ettim oyunu karakteri lvl 2 yaptim sonra sildim otesine gidemiyorum.ya bi oyunda grafik benim icin cok onemli degildir,ama shadowbane de kontroller,grafik,bilmiyorum cok ters geldi alisamadim.Daoca donus yapicam ben galiba..
Mesaj tarihi:
Options menusunden filan degistirilmiyor sanirim ,bakindim ama bulamadim.mouse sag clickle ilerliyorsun tiklaya tiklaya,saga sola donmek icinde;ekranin sagina soluna goturmen gerekiyor mousu.Bana feci garip geldi.
  • Yeni Oluştur...