Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 sb pvp > all janis bıraktınmı wowu? erhan abiye selam söle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Shalaficigimin verdigi tavsiye üzere ( gerci baya önce verdi ama neyse ) bende geliyorum download 5dk sonra bitiyor üstüne patchler insalllah kısa sürerse sizlerleyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 edit : hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 patch omfg! biraz zaman alıcak olan yakında sizlerleyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disparition Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Oyunda apaçık bir Loladin eksikliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 lanetler yagsın patch yaparken cıktım dışarı gittim gezdim vs vsv svs geldim oldugu yerde kalmis asdasd olmaz böle şey yaa pöf be :P edit :79. ( Mesh ) patchte kalmıs 101 taneymiş toplam neyse ii gene edit 2: lanetler gene yagsin patch çok yavas baska bi yerden download etme olayi yokmu ya? flashgetle fln daha hizli ceker ztn bu patcherlada net fln gittimi cektigi yok oluyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 wrath da düşmüş. new dawn mourning de galiba artık ona göre açın karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 nasil yani anlamadım? bu arada serverim Wrath benim Anron Northstar char adi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 var mı adam çok? başka servera geçmişler diyorum türklerle oynıcaksan eğer diye. (mourning e) gerçi baktım %90 ı guildin tanımadığım adamlardan oluşmuş.. bu ne? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 walla hic bi yerde hic bisi yok desem yeridir ama ben genede Wrathda kasıyom öle kendi capimda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 vay beee hey gidi gunler hey neydi o brallia gunleri... ben hırs yapan channy buaarada lam char nick i unuttum iimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 erhan abiler oynuomu buarada ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 oynuyorlar mourningde ben de oynuyorum da final zamanı geçince görürsün anca :) not: başlıcaksan hırs yapma serverlaır kapayıp baştan temiz 2 tane server açacaklar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Lethe buarada senin oyun nick i neydi abi ya ben benimkini hala hatırlayamıorum ama evren cemal emir aynı evden oynuoduk Nott falan yani hatırlarsın belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Shadowbane oynayan arkadaşlar bana özel mesajla ulaşsın. 5 yıldır SB oynayan bir grubumuz var ve serverda söz sahibi bir guildiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Şimdiye kadar oynadığım en güzel MMORPG idi shadowbane... Grafikler falan fesat ama o GvG savaşları, kale basmalar falan müthiş eğlenceliydi... bedava olması hem iyi hem kötü. İyi çünkü zamanında gösterilmeyen ilgi şimdi oyuna gösteriliyor. Kötü, çünkü beleş olması için oyuna reklam almışlar. Ölünce reklam videosu çıkıyor falan, oyunun havasından çıkarıyor insanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Serverlarin durumu nedir biraz bilgi verebilirmisiniz kalabalikmi?? Bizde arkadaslarla 4 5 kisi baslamayi dusunuoruz tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 janis hangi serverda oynuosunuz bide hangi nickli arkadasa ulasalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Şuan test serverindayız arkadaşlar. Yakın zamanda 2 tane yeni server açılcak ve şuan için online olan bütün serverlar vipe edilcek. Test serverina gelirseniz bana ulaşın. Nickerim : Janise , Janisse (Ayrica ben online olmazsam "PreMentat" a tell atın.) Yeni server açılana kadar test serverindayız. Burda karakter kasmak çok kolay. 10 saatte max lvl oluyorsun. Oyunda görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Son durum nedir? Hala bedava mı? Test serverlar ne olacak kapanacak mı? Yani boşuna kasmışolmayalım. Benim de warhammer çıkana kadar takılacak oyuna ihtiyaım va aıkcası ya daoca donucem ya da shadowbaneye başlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ya ben anliyamadim aslinda yeterince zaman vermedim oyuna.bu hafta icinde 2 kere download ettim oyunu karakteri lvl 2 yaptim sonra sildim otesine gidemiyorum.ya bi oyunda grafik benim icin cok onemli degildir,ama shadowbane de kontroller,grafik,bilmiyorum cok ters geldi alisamadim.Daoca donus yapicam ben galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Valla oyunu indirmeye başladım ben Bir eski Daoc'cu arkadaşımı da kandırdım ikimiz de gelicez ama nedir kontrollerde sorun olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Options menusunden filan degistirilmiyor sanirim ,bakindim ama bulamadim.mouse sag clickle ilerliyorsun tiklaya tiklaya,saga sola donmek icinde;ekranin sagina soluna goturmen gerekiyor mousu.Bana feci garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 aaaaa çok kötü yaaa lineage de öyleydi nefret etmiştim düzeltilmiyyor mu yaaaaaa? boşuna mı indirdik? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bu arada unuttum sormayı bugune kadar çıkan patcjhleri direk indirecek bir yer yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar