zestoretic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yukleyemıyorum dosyayı yaw :( para ıstıyo uyede oldum nasıl bedava yukluyucem serverlerı secıyorum bu sayfa cıkıyo http://www.fileplanet.com/subscribe/sub_to_dl.shtml [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 16:04 tarihinde, zestoretic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 parasızda yükleyebiliosun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 parasız üye ol, yaklaşık 30 dakika kuyruk beklersin, sonra çekersin. ama flashget falan kullanma, devam edemeyebiliorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 zaten kullandırtmıo flashget fileplanet . neyse. fly bu hafta oyuna girmiycem istersen gelecek hafta kastırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 bleda nerdesin? elf ol dedin açtım elf thiefim var çok eyleniyorum playerlardan calarak yada sneak bekleyip mezar soyarak fln ama... olmuyo böyle.. adamlar uçuyo kafama kafama sektiriyo.. neyseki at gibi kosuyorum :) (fleet of foot , %15 bot , %22 runnnig skill , bide sprint) bladeweaver oldum kılıç fln buldum ama trainerına götürcen beni itabiki :) lv40 daha.. guilde girmiştim guildi bosaltmıslar kapatıyorlar galiba yeni charter aldık takılıyoz 4 kişi :) scout asassin thief.. bunlar girebiliyo thieves chartera.. kolay oynıcaksanızda nephilim olun mage olun uçar uçar kafaya sektirirsiniz :D(şimdi okçu kasıyom sırf gorunding shot için).. en iyi bow focuslu powerlara hangi class sahip?.. huntress yada scout gibi geldi ama emin olamadım. (grounding shot lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 scout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 uzun süredir giremedim hala oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 indiriyorum deniyecez. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:06 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Durotan indirde bilgi ver plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Wrath serverında karakter açarsanız daha iyi edersiniz. http://www.dawn-online.net/ : Guildleader Suspria , kendisi zaten türk ve forumlarda da sorcağınız sorulara yanıt alırsınız. mikrofonunuz varsa ventrilo kurun rahat rahat konuşuruz fakat tabi ingilizce olması tercihi :) oyuna girdiğiniz de '/who "isim" ' şeklinde "sus" , "picard" ,"kepher","cash","rotahsi" aratırsanız kesin sizi guilde alcak birini bulursunuz.(chatte yazın. yada W ya basın menüden seçip yazın) wrath saat 6-7 arası restart oluyor 7-12 arası en güzel saatlerimiz. görüşmek dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Bende downloa başladım 9 saat sonra inecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 fileplanet ve gamershelli denedim indirmek için , çok düşük hızlarla indiriyor kasamadım bi türlü. kadıköyde filan varmıdır bu client acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 lethe erhan abiye söle kaanın selamı varmıs fln :) hatırlamassa delihatun-cengaver fln dersin:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ben şu adresten 105 kb/sn ile yaklaşık 3 saatte indirdim 900 küsür mb'lik clienti. patch olayı da 15 dk filan sürdü. ayrıca flashget desteği var ve yarıda kesilse de devam edebilosunuz. girdim oyuna, lethe evet wrath sunucusuna girdim. elf hatunu açtım okçu olarak. tabi bu çömez olur, skill, stat vıdı vıdı'yı öğrenir sonra yeniden başlarım herhalde. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:41 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Peki oyuncu durumları nasıl. Ortalama kaç kişi oynar serverda mesela saat 19-24 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 tam sayıyı bilmiyorum ama gece bu mesajı yazmadan önce oyundaydım ve epey kalabalık vardı, özellikle town'da. wrath sunucusunda nodie isimli elf mage benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 erhan abi oynuor mu daha ya :=) cagrida selam soyluyor dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 selam yollıyacağınıza gelin oynayın :) zaten iyice kızdı 2 günde bir yeter dağıtıyorum guildi diyor :P durotan http://shadow-grove.com/ da türlü bilgiler mevcut , üstüne soracağın sourları seve seve cevaplarım. yalnız shadowgrove forumundaki templatelara atlama direk çoğu dandik yada eski :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 hehe o hep ole kızar paso daıtıyo zte gene alıyo adamın huyu bu:) sole bi premade grup cıkarsa hele bide centaur olursa erhan abiden mutlu adam cıkmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Bende indirmeye kasıyom paso net gidiyo gamedaily'den allahdan flashget desteği var %56 bende gelicem inşallah yarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bağlantın ne? ben 3 saatte indirdim de 1 mbit adsl ile :) sen de wrath sunucusuna gel birlikte takılırız. ben elf mage oynuyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ben de indiriyorum, bitmek üzere. guild adı falan araştırayım bi geçmiş sayfalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 New dawn guildin adı :) sitesini de belirttim. foruma türkçe yazıp birinden çevirmesini istersenzi diğerleriylede paylaşır girizgahınız "suspria adımızı kötüye çıkarmış , priestde nbaşka class oynayabilen türklerde var!" şeklinde olursa tadından yenmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ben indirdim patch yapıyo 5 dk sonra oyundayım. Wrath'a başlıyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Patch'i indirdim. Loading ekranında hata verdi oyundan attı. Şimdi patchleri baştan indiriyo ya ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar