Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tuvalette müdür yardımcısı bastı

Brigand

Öne çıkan mesajlar

net soliyim beni sigara bolumu ilgilendiriyor

kafam gayet basiyor ama senin gibi lisedeki insanlari dusundukce daha fazla kizasim geliyor o yuzden.

annen babana gelince bir halt olucagi yok hayal kirikligina ugruyacaklar ama sen bunu kabul ederek girmisin bu yola.

essege sormuslar ustunde sunger yuklu niye suya giriyorsun.
bilmiyor musun agirlasinca batacagini?

essegin cevabi basitmis

essegimde ondan!

seninkide ayni hesap.
Sosyal ağlarda paylaş

Lol ya tepkilere bak adam sanki tiner falan çekiyo...

Topici açan arkadaşa gelince.. Merak etme idarenin klasik tripleridir bunlar hiçbir şey olmaz.. Sen tuvalette takılmaya devam et.. Taktiklere gelince;

Eğer baskında çaresiz kalırısan sigarayı elinin içine basıp gömlekten içeri at.. Biraz acıtır ama en azından yakalanmazsın..

Bazı hocalar sigara içip içmediğini anlamak için elini koklamaya çalışır.. Direk elini daşşaklarına atıp işiyormuş gibi yap.. Sıkıysa koklasın :)

Dışarda gözcü bırakmayı kesinlikle ihmal etmeyin..

Dumanı ciğerlerine çektiğin sırada baskın yersen dumanı üfleme.. 10sn falan içinde tuttuğunda ciğerlerine yapışır.. Hiç duman çıkmaz.. Çok hayat kurtarmıştır :)

İspiyonculara acımayın anında dövün.. Tuvalete girmeye korksunlar..

Sigara içmeyen bi tip tuvalete girip sigara dumanından rahatsız olduğunu tepkili bir şekilde belirtirse, alnında sigara söndürmekle tehtid edin.. Potansiyel ispiyonculardır onlar..

Lise 1 veya 2 tuvaletlerini tercih edin.. Daha az baskın olur..

vs vs aklıma bu kadar geldi :)
Sosyal ağlarda paylaş

İspiyonculara acımayın anında dövün.. Tuvalete girmeye korksunlar..

Sigara içmeyen bi tip tuvalete girip sigara dumanından rahatsız olduğunu tepkili bir şekilde belirtirse, alnında sigara söndürmekle tehtid edin.. Potansiyel ispiyonculardır onlar..

Ha yani sizin sigara dumanınızı çekmek zorunda olmadığını hissedenler dayağı hakediyor.
Adam hem yasak bişey yapıyo hem üste çıkıyo kimsin anam sen ?
Sonuna kadar hakediyosunuz herşeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

sigara karsiti kampanyasi olan bir foruma gelip nasil gizli sigara içilir, nasil sıvısırsın diye anlatmak da ayrı bi hoşluk olmus

said:
BlackRose

Bu yazıyı hazırlayıp, forumumuzda sigaraya karşı kampanya başlatılması fikrini ortaya atan Lethious'a teşekkür ediyoruz.

*!Sigaraya başlamayın, bırakmak için geç kalmayın*
Sosyal ağlarda paylaş

Adam birazcık tavsiye istemiş , sigara sağlığa zararlıdır , bok iç , geber git bi gereksiz insandan daha kurtuluruz tarzı şeyler denmiş . Size ne ki adamın içtiğinden ? Ne karışıyorsunuz yani ben bunu anlamıyorum . Adam gibi 2 tane kelimeyi yanyana getirip , üslubuyla bir tavsiye vermek yerli yersiz ayar vermekten bu kadar mı zor ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Adam birazcık tavsiye istemiş , sigara sağlığa zararlıdır , bok iç , geber git bi gereksiz insandan daha kurtuluruz tarzı şeyler denmiş . Size ne ki adamın içtiğinden ? Ne karışıyorsunuz yani ben bunu anlamıyorum . Adam gibi 2 tane kelimeyi yanyana getirip , üslubuyla bir tavsiye vermek yerli yersiz ayar vermekten bu kadar mı zor ?

+1

saygisizlik elestirisi yaparken siz saygisizlik yapip komik duruma dusmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ne karışıyoruz biliyomusun?
Adam gibiler yüzünden bende çekiyorum o dumanı.

Burdan çevirip de şu sonuca varmamak elde değil :
Adam gibi uyaranlar yüzünden sen duman soluyorsun , bu durumda sigara içenler ''adam'' değil . Böyle diyorsan sen zaten sosyopatsın başka bir laf söyleyemiyeceğim kusura bakma .

Yani gelip de SEN SİGARA İÇİYORSUN SEN ADAM DEĞİLSİN SENİ ADAM GİBİ UYARANLAR DA ADAM DEĞİL diye medeniyetsizce üste çıkma çabaları gösterirsen , dumanımı suratına üfler , yüzüne gülüp kıçımı döner giderim . Ha gelip de ''pardon arkadaşımscım , dumanından rahatsız oluyorum , biraz ırak bir lokasyonda içer misin?'' dersen rahatsızlığını ''ben'' saygıyla karşılarım , gerekirse uzaklaşırım , gerekirse söndürürüm sigaramı , saygı çerçevesi dediğimiz olay bunu gerektirir .

Gelip de burda böyle haykırmak hiç bir işe yaramıyor anlayacağın . Edepli , uslu , saygılı konuşmak her şeye çözüm getirir . Getirmezse alıp sigarasını alnında söndürebilirsin . Bilmem anlatabildim mi .
Sosyal ağlarda paylaş

Garadia,yazdıklarını okudum ve sana cevaplar hazırladım.

Ben orada banka soymak derken zaten bir abartma yapmışım ama sen bunu anlamamışsın sanırım, ben de biliyorum.
Burada hatan kendini haklı görmen, ve bunun üzerine yorumlara da "koyunizm" demen.

BRAVO!
sigara içmek anarşistliktir,kurallara karşı çıkmaktır senin denklemine göre öyle mi?
kurallara uymak koyunluk mu?

ben sana koyunluğun ne olduğunu söyleyeyim.
bir şeyi hiç araştırmadan, irdelemeden, bilgi sahibi olmadan uygulamaktır. kuralların belli açıklamaları vardır, her kurumun belli bir tüzüğü vardır.

ama sen gelip de HALA kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsan, sana iyi akşamlar diliyorum.
hatalı olduğunu kabul et, insanlara saldırmayı bırak.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi aksamlar dedigine göre aksamdan beri hazırlıuosun heralde bu yorumu :)
koyunlugun anlamını söylemeye degecek bir anlamı bile yoktur neden bu kadar kastın anlamadım(ki yanlıs biliyosun bence) ben orda koyunlukla zaten buradaki yorum sahiplerine gönderme yapmıstım, eger ki konuyu acan kisiden sonra bi kac yorum olumlu olsaydı, bak bu problemden böle kurtulabilirsin denseydi eminim ki bu yorumlar da o yönde olucaktı ama ilk öl, bizene,iyi olmus gibi gereksiz ve sigara icmeyi ezici yorumlardan sonra öyle sürmüs gitmis tabi ki brigand da fazla köpürmüs
ikincisi, biliyosun dimi konuyu ben acmadım; HALA da ne konuda haksızım onu anlamadım ama neyse hele BRAVO!
sigara içmek anarşistliktir,kurallara karşı çıkmaktır senin denklemine göre öyle mi?
kurallara uymak koyunluk mu?
bu sözlerin toptan anlamsızlastırdı.. sen hala konuyu baslatanla beni karıstırmadıgına emin misin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...