Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 nebulanın irc kanalında sipidik_sipidik_yuzen_yunus vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ko da wardı kapkaramurat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 muahahahah hardgamer uo da vardı The imam diye bi eleman brit bankın tepesinde ezan okumaya çalışıodu bide İman Powerr dier bi guild vardı başıda diyanet işleri başkanı seçmişti kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Cobra**31*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 muhallebi ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 elma vardı bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 melek kara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Cacık vardı. Hatta burda nick deneme kombinasyonum şuydu; Cacık -> Sütlaç -> Muhallebi İlk 2 si vardı en sonunda Muhallebide karar kıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 İsimbulpageat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 gaylord ehuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 HorozNuri Karbonat Erol Bombacı mulayim Palaremzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ayşeciğin_alpellaya_doyduğu_an asoşeytıd_press bide meşhur ismayiluçanpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Gördügüm ve hala tiksindigim bi nick war EMREDİCİ bu nedir abi ya bu bi orc magein nicki ya nası bi insan charı acarken karakterlerin arasındakı en celımsız kısa boylu tipsiz seyi bole bi nicki koyar ...EMREDİCİ bu ne ya ... Bide sey war AbdulzrezzakBinberrak..Modamıdır nedir ben nickimimi degistirsem böle ne biliim DÖVÜCÜ TEKMELİYİCİ falan naı olur die düsünuorm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 mırc dan hatırladığım bi nick vardı annem_oglum_git_kız_bul_dedi öle bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 knight online bölümündeki ss lerın orda vardı bi tane ibnelik_sanattır..... no comment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 kRaL cAn . SoluCan vede SiLiCiCaN diye 3 ayri nick ardi neblada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ya ben bişey anlatayımda gülün ben bigün irc de bi lezbiyen kanalında dolanıyodum(sen erkeksin lez. kanalında ne işin vardı demeyin plz :)) ) neyse bakıyorum şimdi nicklere nicler şöle lezleyla , lezayşe.lezselma . derken bi baktım lezali diye bi nick var sonra dayanamadım dedimki: ben:abi ne biçim nick bu dalgamı geciyon lezali:yoo! ben:abi sen lezmisin??? lezali:sayılırım lezlerde kızlardan hoşlanıyo bende ben:abi adresini ver gelip elini öpücem ne bela bi mantık kurmuşun süpersin lezali:!'+^%^+&%/+/%(%&(sövmeye başladı) adam resmen pişkinliği tavana vurdurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 cAsPeR_mEsUT Rogue_SAMET Buffcu Rogucu Kucuk_Orosp* Yakalarsam_S*ker*m ve niceleri KO nickleri rlz :P Sinirinizmi bozuldu girin KO ya gülün... [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 06:29 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 soankoymaabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 s*kerim_bilirsin hande_ataizi wardı bizim arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 buffcu zauhahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Camda_Büyük_Süpriz vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 nbl north zamanında u_a_dev_adam_12_dev_adam nickli bir fisher gördüydüm sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 voltranx3 war waxxide dtoa oynuyo g3nk bayada iioynuyo:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 uo da vardı, elinde bi wooden shield gerisi çıplak apprentice healer, skillci_bab diye. ona yarılmıştım bi saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar