Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Favori silahınız hangisi? 10 soruda öğrenin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
M1 Carbine çıktı ki hastasıyım bu silahın, yakın dövüştede iyi orta menzildede iyi sayılır, 15 mermi boru mu , hafif 2 küsür kilo ağırlığındaydı zaten , katlanabilir dipçiği de vardı paraşütçülerde cebime koyarım (tamam abarttım pardon)
Mesaj tarihi:

Browning M2

[spo] [/spo]

Buda 2. Dünya Savaşı Silahımmış

M1 Carbine Amerikan

[spo] [/spo]

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 12:41 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
favorit silahım çemberli .44 magnum kullanan bi tapanca, tercihen colt python.

ama bi silah kullanacak olsam, ki kendimi koruma amaçlı kullanırdım, bullpup, kısa ve orta mesafe, mümkünse dürbünlü bişi tercih ederdim. steyr aug iyi tercih.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

H&K MP5
Alman silahı olan Heckler and Koch genellikle jandarmalarda bulunan yarı otomatik bir silahtır.

Winchester 1300 MS (%15)
H&K Mark 23 (%15)
Kalashnikov (AK 47) (%7)
Colt M4A1 (%7)
FN P90 5.7mm (%7)
Sig 551 (%7)
357 Magnum (%7)
Glock 17 (%7)

[ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 13:44 tarihinde, Gangren tarafından güncellenmiştir ]

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Alman MP 44
Düyanın ilk hücum silahıdır ve tam 1942 tarihinde çıkmıştır.30 mermi kapsitesi vardır.

Asıl adı MP44 değil silahın,Sturmgewehr Modelle 44,STG44 olacak bu bir,
Benim favori Silahım K98 Karbine dir,patladı.
Ha ayrıca şu da var,MP machinenpistole demektir,makineli tabanca,Machinenpistole modeli silahlar kısa mesafelidir,ve StG44 orta-uzun mesafeli bir silah olup Sturmgewehr adı bilerek propoganda amaçlı seçilmiştir,Yıldırım Tüfeği anlamına gelir.

Colt M4A1
Oldukça ünlü bir silahtır. Yaklaşık her FPS oyunda vardır. Daha çok özel timlerin kullandığı bir hücum silahıdır.

Yine patladı,benim modern silhlarda favorim Barrett M82A1 Anti Material Rifle dır.

Patlak hepsi.

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 18:15 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Rus Mosin - Nagant Model 1891
7.62 mm kullanır ve 5 mermi kapasitesi vardır. Üstüne dürbün takılarak rus keskin nişancıları çok kulanmıştır. Kapıdaki Düşman adlı filmde bu tüfeğe rastlarız.

Call of da kullandığım silah hey gidi günler.

13 kill 0 death yapmıştım bi oyunun başı peeh.
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
spas 12 ve mg 34 çıktı, her ne kadar biraz yalan dolan görünse de test olabildiğince doğru sonuçlar. xm-214 istiyordum gerçi soldat silahı olarak ama spas 12 ile katliam yapmışlığım da vardır. :)-D
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Sig 551 da Sniper ciksin diye butun sorulari ona gore cevapladim.. kil oldum ya :S adama en arkada yer almak istiyorum dedim. cok yavas bi silah olsun ama tek mermide oldursun dedim.. sig 551 verdi bana :(
  • Yeni Oluştur...