Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Azmodai said: oyun cok kotu ya, resmen 0 zeka istiyor. uzuldum. nasıl bir 180 derece çark o öyle bap. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben hala oynamadım hiç oynıyasımda gelmiyo acıkcası, ne hayallerimiz vardı, ama cok basite indirgemiş anladığım kadarıyla butun herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Sam said: Azmodai said: oyun cok kotu ya, resmen 0 zeka istiyor. uzuldum. nasıl bir 180 derece çark o öyle bap. :P oyun kotu cunku abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 abi bir kere oynanır işte nolacak, ben şahsen 10 kere oynayabilmeyi ummuyordum doğrusu. the sims gibi bir bakıma işte. creature stage ve tribal'a geçiş sekansı çubuğu görünce "acaba?" dedim, müzik de girince "kesin artık". 2001: a space oddysey'e süper göndermeydi heh ha ayrıca tepeden uzay gemisi geçmesi süperdi, erich von daniken'in tanrıların arabaları hesabı eheh 'experience' oyunu olmuş işte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 the sims gibi deyil yaw te sims gibi olamaz gerci sims i ben cok uzun sure once ilk versionlarinda oynamistim sims city falandan merak edim ama the sims i takip etigim kadariyla oldukca iyi ona soyle vampire kurt adam buyuk metropoller falan gibi simulasyonlarida ekleseler tabi bu anca 3 cu de olabilir harika olur anca o zaman oynarim onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bence cok eglenceli bir oyun, surekli oynanicak bisi degil ama iki kere felan bitiririm rafima koyarim bi kac yil sonra tekrar yukler oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 space age'de 3-5 quest yapıp şimdilik çıktım, hatta "galactic god" achievement verdi bir oturuşta oraya geldiğim için. (:P) neyse bir kere oynanır da cidden tekrar oynamak için neden göremiyorum, city hall & tank tasarladığım sürede civ age bitti ve hatta pre-made olayları seçmeye başladım ondan sonra. görmek lazım ama işte bir kere, öyle bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Fazla basit olduğundan sıkılıyorsunuzdur herhalde, yoksa kötü bir oyun değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 8-9 saattir aralıksız oynuyorum yeter lan yeter, gidiyom ben uyumaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Space Stage'i çok bayık ikince kez terfi ettikten sonra oyunu sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Will Wright said: We were very focused, if anything, on making a game for more casual players. “Spore” has more depth than, let’s say, “The Sims” did. But we looked at the Metacritic scores for “Sims 2″, which was around 90, and something like “Half-Life“, which was 97, and we decided — quite a while back — that we would rather have the Metacritic and sales of “Sims 2″ than the Metacritic and sales of “Half-Life“. Su yazida will wright koyiyim half life'a, sims kadar satsinda yemisim half life'in derinligini tarzi bisimi ima etmeye calismis sabah sabah cikaramadim. Eger oyleyse insallah elinde patlar balonun wright amca :/. Bence patladi bile ama butun oyun siteleri absurd bi sekilde 80 den assagi vermiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ben de öyle yorumladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Henüz ilk üç Stage'i oynadım. Cell kısmı zevklide, sonra gittikçe eğlencesi azalıyor sanki. Yani ikinci defa oynatmaz kendini gibi geliyor. Neyse birde bitirince bakarız tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ben valla degil 2. kere 1 kere bile oynamaya dayanamadim. tribal stage sonrasinda biraktim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Evet, Civ. Stage inanılmaz kolay olmuş, bastım tankı gemiyi direkt bitti. Anlamsız derecede kolay olmuş hatta. Space Stage... Bakalım, başlayalım dedk training yapıyoruz yan imparatorluk direkt bana saldırdı. Elde de silah teknolojiside yok doğru düzgün. Gidiyim diğer uzaylılara görev yapayım diyorum zırt pırt adamlar homeplanet'ıma saldırıyor daha bir görev yapamadım diğer uzaylılara. Ama bir saçmalık ise bende var 1 gemi, adamlar saldırıyor 10 gemi. Yetmezmiş gibi ben sadece atmosfer içinde kısa mesafe savaşabilirken adamlar ben yıldızlar arası atlarken bile saydırıyor bana. İşim gücüm yarım saat sadece homeplanet savunması oldu. Can sıktı yani biraz. Saldırmadan iki dakika dursalar yada benim gibi onlarında sadece bir gemisi olsa. Oyunun geneli olaraksa evet bir gün boyunca merak ve hevesle oynatıyor. Çok basit ve (Space hariç) eğlenceli. Ama hepsi bu. Oyun kısa ve 2. kere oynatacak bir oyun değil bence. Al, bir-iki gün oyna, bitir, at. Keşke biraz daha ayrıntı, daha uzun oynanış süresi olsaymış. Edit: Forumda yazılanlara şöyle bir baktımda şu Space Stage'de savunmada kitlenip kalmak herkesin başına gelmiş sanırım. Buna bir çözümü olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Yanında birden fazla gemi olabiliyor ama ben kendi gemilerimden alma yolunu bulamadım. Ally olduun uzaylılara gidince sorabiliyorsun geminizi alabilir miyim die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Apis said: Forumda yazılanlara şöyle bir baktımda şu Space Stage'de savunmada kitlenip kalmak herkesin başına gelmiş sanırım. Buna bir çözümü olan var mı? Space stagede etrafındaki herkese para vererek, alliance kurarak hiç savaşmadan evrenin ortasına kadar gitmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oha space'e geçmişler :D tribale yeni geçtim yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Space stage çok bayık, uzayda oynamak istesem açar solar empire oynarım.. 85tane oyun türünü tek oyunda toplamaya çalışırsan böle basit olur bütün oyun.. o kadar kastım dragon yaptım medeniyete geçince bi olayı kalmadı.. tekrar oynarım belki ama ilk 2 çağı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ne alakası var ya ahaha. oyunun turu baslı basına tek ornek. uzayda gecmesi oyunu star wars yapacak değil lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 şöle bi alakası var.. oyun hayvani olarak bütün evrimi bir anda çeşit çeşit oyun türleriyle hızlı ve basit şekilde vermeye çalışmasada şöle ayrıntılı, ağır ağır sindire sindire verseymiş böle süper bi temayı çoucuksu bir basitlikte harcamamış olurdu diyorum.. civilization evresinden sonra evrim mantığını bitirip strateji moduna geçmek yerine, önceki çağlardaki süper, orjinal ve eğlenceli dönemi oyuna yayıp daha ayrıntılı yapmış olsalar insanlar 1 kere oynadıktan sonra doyup tekrar başlamamayı düşünmezlerdi.. uzayda geçen veya standart kaynak topla, üre savaş temalı bi dünya strateji oyunu varken sen kendi orjinal fikrinle neden birleştirirsin be adam demezler mi? bırak kendi orjinal fikrini geliştir, insanlar senden onu istiyorlar.. ilk 2-3 çağı ayrıntılarla donat, yani spore sadece ilk 2-3 çağdan ibaret olsaymış, tam olsaymış diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 valla space stage oynamadım daha da, su ve karadan daha mı farklı ordaki amaclar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 endüstriyele geçtim, bir garip oyun ya, bitirmeden de duramam ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 toggie said: valla space stage oynamadım daha da, su ve karadan daha mı farklı ordaki amaclar? bildiğin strateji oyununun light versiyonu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Abi oyunun bittigi nokta evrim mantigini anlamamis bi evrim oyunu olmasi. Sudayken dahi verdigin her kararin space stage i dahi etkilemesi lazim, bunda bi ciftlesiyosun her biseyin degisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar