geberik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bu oyuna laf yok. beklediğime değdi. neyse kaçtım ben biraz oynayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: Viktor, 31 August 2003 00:40 tarihinde demiş ki: REPUBLIC TUTORIAL OKUNMADAN OYNANABILEN BIR OYUN DEGIL TUTORIAL I MUHAKKAK YALAYIP YUTUN oyunda görevleri tam olarak okursan zaten bilgi veriyor, biraz denemeylede çözersin. 2-0 fazla olur 1-0 diyelim şuna. [Bu mesaj geberik tarafından 02 September 2003 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Ülkücü olabiliyormuyuz babo oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: StarAdam, 02 September 2003 04:11 tarihinde demiş ki: Ülkücü olabiliyormuyuz babo oyunda? evet oyun Turkıyede geçtigi için ulkucu olabılıyorsun :D he ulkucu degımıyle koyu mıllıyetcılıgı kastedıyorsan kendın kasıp yapıcaksın onu hareketlerın ve ıdeolojın belırlıyıcek[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 oyun karışık evet,ama internette manual'ını gördüm ve kitap gibiydi,o şeyi hafif kurcalıyınca herşey oyun hakkında yalanır yutulur bence,çözülemiyecek bir oyun değil,o ansiklopedi gibin manualla çözmek daha kolay olur oyunu (hmm,devrik cümle hastasıyım) bence oyunu oynamak için güzel sistem lazım,2700 mhz civarı işlemci,ti4200 ve yukarı ekran kartı,audigy,ve 320 ram ve yukarısı böyle bir sistemle oynamadıkça oyundan zevk alınmmaz bence çünkü acaip kasıyo,oyunun zevki kalmıyo ekran kartının yerini radeon9700pro ve yukarısını koyarsak,ram'i 640 yaparsak grafikleri max leyip grafik ziyafeti görürüz[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Silth yazıların ıcın basta cok tessekkurler.. ama senden bı rıcam olacak sole yenı baslayanlar ıcın basta yapılması temel seylerı ogreten ve ıpucu veren bı guıde yazsan da yararlansak tutorıal cok kasıo be abı .. Kolay gele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: Silthanas, 02 September 2003 17:11 tarihinde demiş ki: force lazim acayip derecede..Bu baglamda, ideolojinizi degi$tirmek zorunda kalabilirsiniz.. ben baştan başlayayım 2. bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 abi olay bana zor gelmesi degil simdi ben normalde adamlarımın resolution ını arttırma geregi duymadım hic o yuzden o tarz bi skillim de yok easy life haric eee adamlar yuzde 70 yap aher adamın resol unu diye gorev yapmıs baska bi yolu daha olması lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 aga bı babalık yaparsın bıze bos bı zamanında yazarsın şöle 1-2 sayfa dımı sonra sticky koyar yetkılıler buraya ohh :=) yemede yanında yat sonra yat kalk sana dua et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bu kadar bahsedilince alasım geldi ama ne bu kardeşim: Minimum System Requirements · System: PIII 800MHz or equivalent · RAM: 512 MB RAM · CD-ROM: 4X CD-ROM · Video Memory: 32 MB VRAM · Hard Drive Space: 1000 MB · Mouse: Yes · Sound Board: Yes · DirectX: DirectX v8.1 Recommended System Requirements · System: P4 2GHz or equivalent · RAM: 512 MB RAM · CD-ROM: 8X CD-ROM · Video Memory: 128 MB VRAM · Hard Drive Space: 1000 MB half-life 2 mi doom 3 mü oynuyoruz tövbee..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 said: Sam, 03 September 2003 04:04 tarihinde demiş ki: half-life 2 mi doom 3 mü oynuyoruz tövbee.. Republic: The Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Bu oyunu oynayan bütün Türkler devleti batırır. O kesin.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 oha ne lan o 512 ram[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 said: NuKe, 03 September 2003 12:58 tarihinde demiş ki: Bu oyunu oynayan bütün Türkler devleti batırır. O kesin.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... zhauhau o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 said: fizban, 01 September 2003 12:18 tarihinde demiş ki: vuıjjj süper[hline]BURAYA ÇÖP DÖKEN EŞEKTİR ! sırf suna quote yapmak ıcın actım.. super ya "vuijjj" ama oyunda (ark.ım soledı) bı problem varmıs oyun acılırken butun progmramları kapayın dıyomus kapayıncada aynı seyı soluyomus.. bıde 5. hızda fln yavaslıyomus oyun ama 4. fln yokmus ole..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 aferin ulan silthcan tutorial gibi yazmışsın okuyacağım bi ara hepsini[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Şu Kostok Works (Galiba böyleydi) bölgesinde matbaaları aradığımız görevde takıldım ya. Napacaz tam olarak anlamadım.. Tüm desteği aldım bu minik güzel ülkemizde, kaynaktan zaten geçilmiyo, ee istihbaratta kuvvetli sıkıntıdan bu aptal bölgedeki knowledge'i %300'ün üstüne çıkardım. Ama gel gör ki FAYDA etmiyo. Ya yardım edin yoldaşlar. Delircem yoksa. Devlet benim olmalı!! Locate Presses görevi... orjinali böyle galiba yani diyor bir arakdaşım.. paticik'e girmeiyor (denılenn seyı yaptı olmadı) bı yardım edersenız.. :)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Evden nasil tasiniyoruz? Factionumu cogaltmak icin en az 4 5 kisilik eve tasinmam lazimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 1- Ya burdaki olay nedir? Sadece 3 mahallede takılıyorum grafiklerim bazen %60 oluyor bazen küçülüyor ama bir bakıyorum sıralamada yükseliyorum. Amaç nedir nasıl yayılmalıyız? Ne yapmalıyız? 2-Faction 3 te sınırlımı? Nasıl artırabiliriz. 3-Diğer parti üyelerini nasıl safdışı edebilirim? 4-Toplantı yapma önerileri geliyor nasıl toplanabiliyoruz kendimi toplanıyor yoksa? 5-Servet olmadığından iş yapamıyorum liderim iş yapmıyor. hatta para isteyen hiçbir iş yapmıyor üyelerim.tek yaptığım bir adamımımla canvass yapmak.Nasıl servet kazanabilirim? 6-Oyuna tekrar başlıycam hangi adamları almalıyım facitona ben rastgele bi politikacı buldum bide salesman buldum. ? Cevaplarsanız sevinirim daha sorucak bir sürü şey var ama aklımda bunlar var :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 off abi oyun inanılmaz zor ya[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ya ilk sehirdeki "recruit the freed man" görevinde ne yapılıyo. adam yazdığı mektupta beni ne zaman istersen Vostok Green'de bulabilirsin demiş. Ama hiç bi yerde yok. Görevde adamı bulmamı söylüyo sanırım.Ama yok?!?!adamın adı Pyotr Chanko, Polis. naapıcam?[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 yardım edan ba!![hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar