Ondskan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dün ilk broodlord kesişimizde düşürdük ancak ufak çapta bir krize neden olduğundan sormak istedim. maladath için öncelik hangi class'ta olmalı ? rogue mu? warrior mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bana göre öncelik rogue'dur ama her zamanki gibi dkp konuşur ;) ör : bi başlık vardı ashkandi yi bi hunter almıştı ;p [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 07:00 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben rogue olsam maladath'a pek bakmazdım doğrusu. hani belki off-hand ama dagger tercih edebilirdim sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sam paladin almaz mi ilk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Yok awu paladinler rank 14 kasıyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 fury warriorlar alıyor coğunlukla bu kılıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 var tanklardan birine gitsin =). palada olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 warrior ve rogue esit hakka sahip bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 rogue silahı olmadığını düşünüyorum. cts ve/veya nightmare blade daha iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 cts biraz uzak kalır ve nightmare'i de herkesin alabilmesi mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 off hand için cts tabii ki daha iyi fakat main hande ne alcak adam ? :) cts/nightmare blade daha mantıklı ama bu da güzel bi alternatif off hand sword için. 1% parry riposte için güzel. ayrıca +4 swords 0.16 crit ve hit chance verir. warrior ve rogue eşit hakka sahip derim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 malah tank silahi bizde bütün tanklar aldi ondan sonra warriorlar toplamaya basladi rogueler dragonfang veya claw of teh black drake tercih ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 regalya hiçbir sword rogue gidip dfb yada claw almaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 stamina olmadığı için tank için pek iyi sayılmaz. tamam %1 parry iyi hoş da, bwl ve ilersinde maximum hp çok önemli. şahsen ben prince tortheldrin'den düşen timeworn mace'i bile buna tercih ederdim tank olarak. fury warrior'lar da offhand'e bunu alacağına, agility, crit, stamina gibi daha işe yarayacak özellikte bir silah tercih etmeli kanımca. gerçi aynı şey rogue için de geçerli. ama dps iyi ben kullanırım derlerse kendileri bilir. sonuç olarak rogue ve fury warrior için aynı ayarda gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 maladath, runed blade of the black flight; maladath için öncelik hangi class'ta olmalı ? rogue mu? warrior mı? dendi buna göre bende bizim loot gidişaatını söyledim sword rogueyi nerenle okudun güzel arkadaşım. ;) df blade adam 243243 runa giriyor yok kardeşim cikmiyor perditions blade o yüzden aliyor. [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 15:17 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 roguelar dfb yada cotbd tercih ediyo demişsin. demek ki sizin guildde sword rogue yok ? neden illa ortamı germeye çalışıyosunuz her topicte anlamak mümkün değil. şimdi ben sana "öncelik hangi classte olmalı diye sormuş, sizin guildde kim alıyo dememiş, nerenle okuyosun güzel arkadaşım" desem hoş mu olur :) [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 15:32 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 biz warrior'a vermeyi uygun gördük bu krizden sonra. rogue'lar bir hafta boyunca canımıza okuyacaklar sanırım =/ ayrıca bir sorum daha var. bu tip tartışmalara mahal vermemek adına her drop'a class belirleyebileceğimiz güvenilir bir kaynak bulunabilir mi? önceki guild'imde benzer bir liste vardı sanki ama tam hatırlayamadım. [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 16:07 tarihinde, Ondskan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 öyle bir kaynak bulsan bile taraflı olur. sonuçta warriorların da rogueların da bu silahı kullanmak için haklı nedenleri var. mesela spineshattera warrior sınırlaması koyulabilir yada cts için rogue/fury warrior sınırlaması. fakat bu silah için rogue/fury warrior/tank derim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 cts/brutality pre aq en iyi combat sword rogue combosudur kanımca. bunu cts/maladath takip ediyor galiba yada nightmare blade. yanlız cts nin aşırı düşük çıkma gibi bir durumu da söz konusu tabi. [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 19:43 tarihinde, Krmz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 said: roguelar dfb yada cotbd tercih ediyo demişsin. demek ki sizin guildde sword rogue yok ? neden illa ortamı germeye çalışıyosunuz her topicte anlamak mümkün değil. şimdi ben sana "öncelik hangi classte olmalı diye sormuş, sizin guildde kim alıyo dememiş, nerenle okuyosun güzel arkadaşım" desem hoş mu olur :) evet işimiz gücümüz yok ortamı germekle uğraşıyoruz burada topluca. bu gun ne yapalim hah ortamı gerelim anlaşılmaz olalim diye açıyoruz explorer'i sword rogue dan bahsettiğim yok üstteki postlarimda. sormuş öncelik hangi classda olmali bende dedimki bizde öncelikle warriorlar aldi ki roguelerimiz genelde malandan ziyade bunlari bunlari tercih ediyordedim kendi fikrimi söylemedim. ben bblade ile faceless kullaniyorum düşerse offhand olarak alabilirim malah i lakin bence dmg/speed yönüyle furry warrior dada leziz olabilir. cıks cıks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chameleon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 2 gün evvel bizdede düştü. rogue aldı. kim alcak die bi tartışma çıkmadı dkp yi bastıran aldı gitti =) off hand diye aldı ama main hand kullanıor şu an. daggerdan döndü talent reset ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar