Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öh be baba!

priest_mert

Öne çıkan mesajlar

zamanında Gta oynuyorum GTA III annem geldi "çok kötü sürüyorsun adamları eziyorsun hep" dedi..

daha sonrasında anneme verdik klavyeyi.. zevkle adamları ezdi (önce yanlışlıkla, araçlara yön vermeyi öğrendikten sonra ise bilerek) pek şikayetçi gözükmüyordu..

bi keresinde de bilgisayarı açmış sims'te (1.si) ev yapıyor ve içini döşüyordu

canım annem benim ^_^

babam ise sadece araba oyunları ile ilgilidir. genellikle ralli oyunlarında benim deli ötesi hızlı gidip, aracı tarumar etmeme şaşırır.. "olm gerçek hayatta araba kullanmayı sevmiyorsun, bilgisayarda kral kesiliyorsun" der. (gerçek hayatta şehiriçi trafikte araba kullanmak feci hammalık geliyor bana yahu.. araba bende iken arabayı falan da ben kullanmam, arkadaş getirir götürür.. hep) amma ve lakin babam da bilgisayarda araba kullanamaz hiç. sadece kendisi direksiyon desteği ile LFS'de iyi oynamıştır, ancak çok da hızlı gidememiştir. olsundur.. babadır, o her zaman gönüllerin şampiyonu olmuştur zati. birinciliğe ne gerenk var

^_^

dur ben bizimkileri arayım şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

Dolis said:
ya bende bi şey sandım bana ne demeli abi? amcam bütün charlarımı biliyo ne lan bu hepsi karı dedi adam 2 gün bana i.ne gözüyle baktı hiç unutmuyorum sonra taureni falan bütün erkekleri gösterdim dedim çok kaba ondan hee aferim falan dedi sonra bi ara babam oyunu oynamaya çalışırken nasıl yaptırsa benim 42 orc rogue umu silip kendine alibey adında bi gnome açmıştı hiç unutmuyorum o günü ( daha ilk charımdı ya :) )

OF ALİBEY.

gg.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk anım, (tahmini 2.5-3 yaşlarındayım) babam evde Atari ile River Raid oynuyordu... (adını sonraları öğrendim) ben de izlerken vıjj vıjjj luk luk luk (uçağa benzin aldığında) diye sesler çıkartıyordum.

5 yaşındayım, babam IBM getirdi eve, diskette Wolfenstein 3D... Bana babamı izlemek düşerdi.

8 yaşındayım, babam Olivetti marka Win 3.1'li bir makine getirdi eve, diskette Prince of Percia... Babam eve geldikten sonra ben hiç ellemedim o makineye.

12 yaşındayım, PSX geldi eve, Grand Turismo oynuyor babam... Ben ise ders çalışmaya gönderiliyorum.

15 yaşındayım PS2 çıkıyor, Grand Turismo, Metal Gear Solid 2, SSX Tricky vs. derken annem de bulaşıyor işe... Akşam 19.00 dedin miydi makineye dokunamazsın bizim evde. Annem ve babam SSXte multi atıyorlar.

15 civarıydı sanırım lise 1'deyim. Önyargı'yla ilgili kompozisyon yazmam isteniyor ve ben de FRP oynayanlara satanist denmesiyle ilgili 4 sayfalık bir yazı yazıyorum sınavda. Kompozisyondan 80 almakla beraber disipline yollanıyorum edebiyat öğretmenim tarafından. Ailem okula çağırılıyor. Ama yönetim beni ve yaptıklarımı savunan ailem tarafından ters köşeye yatırılıyor, çünkü arada onlarla da FRP oynamaya çalışmıştım ve ne olduğu hakkında fikirleri var ve ben onlardan hiç bir şeyi saklama ihtiyacı duymuyordum (gerçi onlara zevksiz geldi masaüstü FRP oynama işi ama :/ )...

17 yaşındayım, babam UO oynadığımı öğrendi... Gemi alıp balık avına çıkmaya başlayan babam MMORPG'lerde boy göstermeye başladı. (Allahtan günde 20 30dk balık tutmaktan öteye gitmedi hevesi :) )

19 yaşındayım, üniversitenin ilk yazı, yazlıkta geceleri babamla ve kardeşimle magic oynuyoruz...

Şu an 20 bitiyor, yolda müzik dinlemek ve film izlemek için kendime PSP almıştım ama annem vermiyor, alete tetris benzeri aileyi esir eden bir oyun yükleme hatasını yaptım da...

Sadede gelmek gerekirse, ailemle hobilerim, bilgisayar oyunları ve FRP üzerine hiç bir zaman zıt düşmedim, hep destek gördüm hatta. Her zaman benim sözüme güvendiler, ben de onları utandırmamak için her zaman yaptığımın iyisini yapmaya çalıştım, herşeyimi onlarla paylaştım, eski kuşaklara garip gelecek bir şey yapacaksam,, yapacağım şeyi ilk onlara anlattım.

Şu an şikayetçi olduğum tek şey evdeki oyun aletleri için savaş vermek durumunda olmamdır. Ama bu tatlı ve zevkli bir savaş hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Takma kafana :) ben burzum-dark throne dinliyorum diye neler demişti,bide dudağımı kendim delmiştim anjiyoketle..İğneyi eldiveni ortada unutmuşum eroin muamelesi görmüştüm,gençlik işte hahah...
Bide önceki gün hatunla annemiz odadaydık iş üzerinde kapı kitli haliyle,halam uğradı eve,geldi kapıya falan sesleniyo hatunda cevap verme dedi utandı herhalde,ertesi gün psikolojik saldırı başlamıştı uyuya mı kaldın,noldu çok mu yorgundun falan hahaha komediydi
Sosyal ağlarda paylaş

Bikaç kere benimde bşaıam geldi bu olay.

Yanlız ben farklı bir konuya giricem. Bu oyunu Kız arkadaşlara anlatma..

3 tane kız arkadaşım ayrı ayrı zamanlarda benden bu oyun hakkında bilgi istedi. Ne biliym onlar bişiler yaparken içerde ben oyuna oturuyodum. 1-2 saat falan. Uo oynuyorum. (eskiden)

Biri bi gün oturmuş benim karakteri silmiş. Neden diye sordum. Oyunda konuştuğum bir başka kız vardı ingot aldığım. Bide guild deydi benim. Kızdan kıskanmış silmiş karakteri delimidir nedir. Çok kızmıştım ama sonra geçti tabi eheh

Bikere de başka bir kız arkadaşımı oyuna başlattım. Karakter kasıyodu bildğin. İşte gidip maden topluyo ingot yapıyo falan. Bi ara feci başlamıştı oynamaya. Hiç unutmam bi gece sağlam bi küfür etmişti ben uyuyodum arkada yatakta. KOrktum kalktım bildiğin fırladım yataktan. Baktım noldu diye biri bunu kesmiş madenin dışında çatır çatır küfürleri basıyo. Bi sevgi yumağı oluşturdum ki anlatamam hehe Böyle kızlarda var paylaşan anlayan sana benzeyen. Severiz ^^

Aile ile milyon tane olay yaşadım elbette. Hiç unutmam babam feci çapkındır falan anne,baba ayrı zaten. Bi gün geldi bu oyunda kızlar var mı dedi. Elbette dedim. Bana oyunu öğret demişti. Helal yani baba ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...