Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mage ile ilgili bir soru...

Alfheim

Öne çıkan mesajlar

@mighty_thor

bu kişisel bir karardır bana görede ally tarafı çocuklar için düşünülmüş bir taraf 6~13 yaş aralığı için (modelleme olarak)

undead için warrior gerçekten görüntü olarak hoş değil bana sorulacak olursa undead'e en çok rogue ve lock yakışıyor.
ayrıca warrior olarak orc ve tauren'deki haysiyet wow da 3. bir race'de yok.(kişisel fikrim)

asıl konuya dönersek ;
bu soru eskiden sorulmuş olsa idi gözüm kapalı undead derdim ama berserking artık istenildiği anda aktif edilebildiği için çok güçlü bir özellik olarak karşımıza çıkıyor :)
bi tarafta wotf = sleep,fear,charmdan çıkartıyor
bi tarafta berserking = %10 ila %30 a kadar atack ve cast speed
iyi düşün 2 side gerekli yerlerde çok iş yapacaktır :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben human mage'im hiç bi zaman troll mage'i kıskanmadım ama ud mageler çok güzel yani mageler arasında özel bi yeri var ud mage'in:d bi kere vidyoların %90a yakını ud magedir. 10 fear ress ve will of forsaken büyük fark yaratır.

edit: bu arada bi daha ally mage açarsam, allah beni top etsin. adamlarda ne özellikler var doğuştan gelen. allyde ne var, %5 int ki çok mana vermio ve perception da hordelerin özellikleri ile boy ölçüşemez.

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 11:20 tarihinde, muzcu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

heh walla bende male troll mage var. evet hantal evet kaba ama mage dedigin de boyle olur zaten :) kambur oldugu icin yaslı dedelere benzio, mage dedigin yaslı olur. kosması yürümesi bile yaşlılık belirtisi. health regen daha fazla + %30 hızlı cast etme sansı ... güzel şeyler bunlar. bide undeadlerin bacaklarında et yok :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...