Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 diyelimki horde dan mage açmaya karar verdim :) troll mage mi..undead mage mi? pvm ağırlıklı oynuyorum..tavsiyelerinizi belirtir misiniz? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bence undead neden dersen trollün doğuştan hiçbir artısı yok undeadlerde will of forsaken isimli bi buyu var doğuştan butun olumsuz efeklerden çıkabiliosun bnce daha avantajlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yetenekleri filan salla arkadaşım; oyunda en karizma görünüş her zaman için undeadlerde, hele bir de kasıp tier2 seti tamamlarsan o zaman süper olur :d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 tauren warriorun karizması hiç kimsede yok ayı gibi tam tank gibi hissedio kendini :p mage dersen bence troll ama female Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 öncelikle horde olupda karizma duran bir ırk yok :d undead warrior um üzerinde plate t shirt plate short ve plate sandaletlerle savaşa değilde plajda boğulmaya gidiyormuş gibi duruyordu :d ikinci olarak mage de trolllere ben bir türlü alışamadım bence mage dediğin undead olmalı pvp dede pve dede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Yeni Troll racial çok güzel mage olarak, 30% daha hızlı cast etme şansı.. Undeadlerde ise WotF var bilindiği üzere, Cannibalize da gayet iyi olabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 adı üstünde undead :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 undead eşit deildir undeath. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 talentler iyi olsun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 av de birini kesip sonrada güzelce yemek kadar zevkli bişi yok,tavsiyem undead açman,priestlara karsıda forsaken süper dalıp araya fear atıyor ve ölüyor:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 troller çok hoş casting animationlari raciali vs ama bende in güzel racieller undead da birde undead açarsan ileride böyle bi endama kavuşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 undead aç ama %100 female olsun ben değiştirmek için 1000g verebilirim şuan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 insan olsun insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 @mighty_thor bu kişisel bir karardır bana görede ally tarafı çocuklar için düşünülmüş bir taraf 6~13 yaş aralığı için (modelleme olarak) undead için warrior gerçekten görüntü olarak hoş değil bana sorulacak olursa undead'e en çok rogue ve lock yakışıyor. ayrıca warrior olarak orc ve tauren'deki haysiyet wow da 3. bir race'de yok.(kişisel fikrim) asıl konuya dönersek ; bu soru eskiden sorulmuş olsa idi gözüm kapalı undead derdim ama berserking artık istenildiği anda aktif edilebildiği için çok güçlü bir özellik olarak karşımıza çıkıyor :) bi tarafta wotf = sleep,fear,charmdan çıkartıyor bi tarafta berserking = %10 ila %30 a kadar atack ve cast speed iyi düşün 2 side gerekli yerlerde çok iş yapacaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 male undead aç, /dance da headbang yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ya ben human mage'im hiç bi zaman troll mage'i kıskanmadım ama ud mageler çok güzel yani mageler arasında özel bi yeri var ud mage'in:d bi kere vidyoların %90a yakını ud magedir. 10 fear ress ve will of forsaken büyük fark yaratır. edit: bu arada bi daha ally mage açarsam, allah beni top etsin. adamlarda ne özellikler var doğuştan gelen. allyde ne var, %5 int ki çok mana vermio ve perception da hordelerin özellikleri ile boy ölçüşemez. [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 11:20 tarihinde, muzcu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 uzun zamandır undead male mage oynatan biri olarak, undead female derim. animasyonlar, karakter grafikleri zaten çok daha iyi. bide female lerde bide robe lar, chest itemlar çok daha güzel, şık duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 heh walla bende male troll mage var. evet hantal evet kaba ama mage dedigin de boyle olur zaten :) kambur oldugu icin yaslı dedelere benzio, mage dedigin yaslı olur. kosması yürümesi bile yaşlılık belirtisi. health regen daha fazla + %30 hızlı cast etme sansı ... güzel şeyler bunlar. bide undeadlerin bacaklarında et yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 undeadlerin buyu atma animasyonları sufer ya. hele ellev alev alev oluyor sallanıyor karakter cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 robe gıyınce bacak görünmüyor zaten:)yuzde 30 hızlı cast yuzde 30 hızlı aggro:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ud en iyisi ve yakısıklısı troller ne ole kambur dinazora biniyo dansları kötü dişler berbat gülmesi bile sinirimi bozuyo trollerin:d elimde olsa troll male pvp yapacam o derece nefret ediyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ud female mage im herseyini cok seviom ama cok kotu dansediyor be kardesim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 gnome mages rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben undead mageim için lez olabilirim, aşigim da biraz kendisine:p mage acıyorsan tavsiyem undead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 magelerin en buyuk dusmani roguelara karsi tek care human mage ama female. maleler cok spastik oluyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar