n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bildiğiniz gibi ruins of ahn'qiraj 'nin gelmesi ile bi çok class için abality/spellerine yeni rank veren kitaplar geldi.mage lere frost bolt tur,pri lere greater ve prayer healdır vsvs..oynadıgım serverda daha kapılar açılmamış oldugundan guıld olarak gıdemedık sormak istedigim bu kitaplar bop mu yoksa ahta falan satabilirmiyiz...bilen varmı ? satılıorsa yeni bi para kapısı geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 hacı bildiğim kadarı ile o spell rank kitapları expansionda gelecek. böle sapkın bir düşünceye nerden kapıldım acaba, gene burda görmüştüm o book ve yeni itemleri. ki o zaman daha aq haberi çıkmamıştı ve expansion için konuşuluyor diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ahn'qirajda gelcek dıe bıoluordum bende. bızım servr daha bugun resource toplamayı bıtırıdıgı ıcıne goremedik daha bopmu ama ıns bop degildir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 duydugum kadariyla BoE, ancak AH'ye dusse bile o kadar ucuz olacagini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 her boss'tan bir kitap düşüyormuş diye bir söylenti vardı, eğer öyleyse kapılar açıldıktan birkaç hafta sonra ah'ye birşeyler düşer kesin çok pahalı olsa bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-realm-medivh&t=114668&p=1&tmp=1#post114668 burdan da anlasilacagi gibi satiliyormus, hatta cok fazla dustugu icin fiyat da oyle astronomik rakamlarda olmuyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 neye yarıyo ki bu kitaplar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 evt spell booklar düşüyor. bunlar bop değil ahde satabilirsiniz. 1 aydan sonra bu fiyatlar oldukça ucuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 satiliyor priest icin prayer of healing, renew ve greater heal a yeni rankler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 lol blizz baya comert davranmış priesta hah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 her class için 3-4 yeni rank var rogue poison yeni bs warrior'a yeni battle shout mage için yeni frost bolt drööd'e heal spellerin hepsi starfire (galiba moonfire da var emin diilim) falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 greater heal zaten kullanilmiyor su an, patchle kullanilacak umarim. laf olsun diye heal yani bi de ragnarosta iste. özellikle renew harika ama 350 tickli renew felaket bisi oluyo : ) poh da baya kullanisli tabi. bu arada paladinlere yeni blessing of wisdom geliyor, kafada +40 mana görünce sevindirik oluyo insan : ) magelere frostbolt (aggrobolt), arcane missiles var hatirladigim ki en cok kullandiklari büyüler neredeyse. dr00dlara rejuv, moonfire midir nedir, bir de healing touch geliyor. warriorlara revenge i hatirliyorum bir tek. hunterlara aspect of the hawk var fln [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 01:43 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 feralla bişi gelmıyor tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 rogueların yeni backstabinde çok komik bi damage artışı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 o 99 kusuratı kalkmısmı yoksa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 said: rogueların yeni backstabinde çok komik bi damage artışı vardı. normaldir aksi halde ambush yalan olurdu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 fire ball düşüren varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 firebolt bize 4 kere düştü en cok mage spell rankleri düştü 1-2 mageın eksiği kaldı druidler tamamladı roguelar için feint ve backstab düştü priestların cou poh ve renew aldı 1 kere battle shout düştü 3 kere shaman için healing wave ve str tablet düştü 2 kere de goa düştü son runda 3 kere immolation düştü magtheridonda 2 haftaya kalmaz ahye düşer yeni rank speller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 mage ve locklar bitirdi bizde de ben bi greater heal alabildim, da renew bi tek bende yok sanirim süper roll kabiliyetim oldugundan ve en cok kullandigim spell : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar