Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 arkadaşlar star kanalın da ahmet kayanın yaşadığı iddiasını veriyor.. renkli hayatlarda.. ilgilenenler baksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 uğraşmayın bu tür şeylerle yaa .. yalandır [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 22:59 tarihinde, SbNN tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tabii bana da öyle geliyor yalandır diye annemle de tartışıyorum ztn hala kafamın etini yedi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bu iddia yıllardır var. ahmetkaya'nın official sitesinde bu tip şeyler dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 morgdaki görüntülerini gösterdiler geçtiğimiz günlerde. pekte beni ilgilendiren konu değil aslında çekiliyorum topicten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hafta içi hürriyet gazetesinde adamın katafalktaki resimleri çıktı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hee evet yaşıyo doğru..şuan yanımda bütün patilere selam sölüo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 medya yemiş kafayı. neyle uğraşcaklarını bulamıyolar; ordan burdan, küf tutmuş konuları canlandırıyolar. hem yaşasa nolcak, ölüyse nolcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 artık olay oldu ha :d gerçek isimleri ve yamaları :d renkli hayatlar renkli hayatlar plus eskiden özel derlerdi artık ingilizcede girdi aramıza nolcak böle :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya yasasın yasamasın bize ne allan pkk lı kurtunden allah belasını versın işte ne die tartişiyolarkı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 reklamlar bi bitse izlicez de bitmek bilmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sabır sabır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 reklamını izledim ''merhaba'' sesi banda kaydedilmiş. çokda belliydi. bi kere haberleri yoksa telefon görüşmesine kamera, mikrofon tam teşhizat getirilir mi? adam alo diyor duruyor şaşırıyor sonra ''merhaba merhaba'' diye birbirinin aynı ses tekrarlanıyor. sonra gene ses kesiliyor spiker konuşuyor böyle telefondakinden ses yok. çok belli kolpalıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ahmet kaya yaşıyor iddası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Ölmek insan vasfı taşıyanlara mahsustur... lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 elvis de yaşıyor hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 let the fight begin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kaç veriyor? çifte şansta yoktur şimdi bunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 olmu$se eger olmedi diyenler veriyo, olmemi$se 1.01 veriyo. onu da kim veriyo tam bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 o morgdaki beta sürüm. bu arada kimse ahmet kayaya laf etmesin ilgi çekmek için yok pkk lı felan demesin ben dinlemem ama burda bi dinleyeni çıkar seveni çıkar.. o pkk lı felan diyen arkadaşa bi laf sokar kavga çıkar sakin sakin yazın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bir insan canlısı yatmışsa yatmıştır . yattığı halde ben yatmadım diğer taocudur , cingıldır , kafası güzeldir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hm ben de kaydedicem sesimi, ilerde kullanırlar filan belki. hatta direk monolog halinde kaydederim, kesip kesip bi dallamayı da araya katıp diyalog yaparlar, ooh şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 neden kendini öldü göstersin ki ! ahmet kaya tamam kaçmış ola bilir bu ülkeden ama kendini ölü göstererek ne kadar rahat bi yaşam süre bilirki o kadar kaya öldükten sonra karısı o kadar tvleri çıktı sitem etdi ağlıda bu gözyaşlarıdamı tezgahtı o fotolaflar hepsimi yalandi ki kokusu şimdiye kadar çıkardı eğer yaşıyor olsa idi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 derin devlet mevzuları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bucs da ölmedi mi bu adam? wara geçtiyse reslemiştir bi pk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar