Tssunami Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 alıntıdır.. şimdiden bunu yazan wowtürk teki melkor, earendil, heiangreen arkadaşlara teşekkür ediyorum part one laz ziya: orhaaaaaaaaaaaaaaaannnn orhan : efendim abi laz ziya: bana telekomu getirrr orhan : ama abi cok kalabalıklar. cok ölen olur. laz ziya: kaybedicek olan düsünsün orhaaaaaaaaaaaaaaaann orhan : peki abi. polat a haber werimmi? laz ziya: yegenimi yormayalım bunlar icin. sis cöktü istanbul a. kurtların vadiye inme vakti geldi.. orhan ve adamları telekomu basarlar ama asırı lagdan dolayı yarısı ölür yarısı disconnect olur ve orhan geri döner. orhan : ziya abi? laz ziya: hallettinmi orhaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn orhan : abi halledemedik. cok lag war. ms 124124 dü. laz ziya: ne demek lan halledemedik. git son görewini yap orhaaaaaaaaaaaannn! orhan kendini asmaya gider. tam ipe kafasını geciricekken dissconnect olur, ölemez bile... part 2 polat'ın ofisi... abdülhey: abi laz ziya'nın adamları telekomu basmış. polat: eee abdülhey? abdülhey: telekoma girince lag yüzünden ölmüşler, laz ziya da orhan'ı disconnect etmiş. polat: yürü abüldhey gidiyoruz. abdülhey: abi çok ms vardır hayatta gidilmez oraya. polat: latency'i düşünen kahraman olamaz. 5 dakka sonra polat,memati,abdülhey,erhan arabada... polat: niye hala aynı yerdeyiz erhan? erhan: polat abi lag yüzünden 5 dakkada bir hareket ediyo araba yürüyerek gitseydik keşke. memati: usta gidip kopardıkları kabloyla gırtlaklarını sıkıyım mı? polat'tan ses gelmez... memati: usta? polat: dur memati daha erhan'ın söylediği yeni geldi buraya yavaş. abdülhey latency kaç? abdülhey: abi "??" yazıyo tavana vurmuş. polat: böyle olmayacak... barona gidelim. erhan: abi araba hala ilerlemiyo nasıl gidicez? polat: @%!!!! part 3 çakır ve dayı, polatlara yükse latency yüzünden yardıma gidemezler. (dayının kahvesi) dayı: bu ne latency böle! şiştim. tosunum, bana bi maden suyu uzat hele. (garsondan ses gelmez) dayı: ben kime diyom tosunum. nerde benim maden suyum? garson: pardon dayı anca getirdim. malum latency... dayı: bu laz ziya haklı galiba saldırmakla bu kahpelere. ayda 59 ytl'yi sektirmeden alıyolar ama şu latency bi yeşil olmuyor. (duran emminin resmine döner) emmim, her şeye çare var da kahpeliğe yok derdin. çok haklısın. bunların çaresi yok. çakır yeğenim, kalk gidelim. latency matency polat yeğenime yardım etmek lazım. çakır? nerdesin tosunum?! çakır: pardon dayı dc oldum da! hay ben böyle telekomun, böyle adls'in, böyle latencynin... (kahve bir anda halit ve adamlarının saldırısına uğrar) garson: amanin! cerrahpaşalı halit! çakır: hangi it? garson: halit halit. abi bu latency yüzünden kulakların da az duyuyo valla. halit: muhahahaha. sende bu latency varken işin zor çakırım! ölümlerden ölüm beğen lan! (çakır ve dayıdan bir hareket gelmez.) halit: hahaha salaklar lag yüzünden kıpırdayamıyo. 150ms ile bitirelim şunların işini. (15dk sonra, çakır ve dayı spirit healer'ın yanında) çakır: haklıymışın be dayı, bu kahpeliğe çare yokmuş. dayı: öyle de yeğenim, şu rezz sickness bi geçmedi. kahveye de dönemedik. halit ve adamları corpse camp yapmışlar. çakır:!@^+% ...(çakır dellenir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 :d latency'i düşünen kahraman olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 " halit ve adamları corpse camp yapmışlar. " zuhaha çok iyi be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hehe valal tam özetlemişler olayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 halit: hahaha salaklar lag yüzünden kıpırdayamıyo. 150ms ile bitirelim şunların işini. nasıl yani? güzel olmuş :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 süper olmuş tebrik ederimde cerrahpaşalıların ms nasıl 150 ya onlar gavur telekom mu kullanıyor. hayır ayıp yani türk telekom adsl son sürat oyun dururken gavura para kaptırmayın gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ahah, süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cerrahpaşalıda uydu varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cerrahpaşadaki portlarda sorun yokmuş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ahaha super yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ahaahah yerlere yattım :) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 supermis hakkaten. özetlemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 manyak olmuş harbiden gülüyoruz ağlanacak halimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 mükemmel...alkış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cok kalıtelı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar